Pierde in greutate cu miere si scortisoara

Pierde in greutate cu miere si scortisoara

Pierde in greutate cu miere si scortisoara

Mierea de albine si scortisoara sunt foarte cunoscute pentru proprietatile lor vindecatoare, fiind folosite in multe remedii medicale populare. Gustul si calitatea hranitoare a acestor doua ingrediente iti sunt familiare, insa stii si faptul ca mierea combinata cu scortisoara poate fi un remediu pentru slabit?

Iata cum poti pierde cateva kilograme in plus cu ajutorul mierii si a scortisoarei.

Pierde in greutate cu miere si scortisoara:
Amestecul de miere de albine si scortisoara
Cum sa utilizati acest remediu
Alte modalitati de folosire a amestecului de miere si scortisoara ca remedii naturale
Mierea si scortisoara imbunatatesc digestia
Amestecul de miere si scortisoara reduce colesterolul rau
Mierea si scortisoara pentru respiratia urat mirositoare
Miere si scortisoara pentru tuse
Mierea si scortisoara pentru sporirea energiei
Mierea si scortisoara pentru protejarea stomacului

Mierea si scortisoara, o formula magica pentru silueta

Mierea de albine si scortisoara sunt foarte cunoscute pentru proprietatile lor vindecatoare, fiind folosite in multe remedii medicale populare. Gustul si calitatea hranitoare a acestor doua ingrediente iti sunt familiare, insa stii si faptul ca mierea combinata cu scortisoara poate fi un remediu pentru slabit? Aceasta formula magica nu poate functiona singura, insa combinata cu o dieta corespunzatoare si un program de exercitii fizice iti poti atinge telul de a slabi.

Daca inca te lupti sa pierzi kilogramele nedorite, de ce nu incerci combinatia de miere si scortisoara?

Amestecul de miere de albine si scortisoara pentru pierderea in greutate:

• ½ lingurita de scortisoara
• O cana de apa fierbinte
• 1 lingurita de miere de albine

Mixati scortisoara cu apa fierbinte, dupa care o lasati la racit.
Adaugati mierea in amestecul format atunci cand acesta ajunge la temeratura camerei, astfel se vor pastra valorile nutritive ale mierei de albine.

Agitati noul amestec format dupa care il puteti bea.

Cum sa utilizati acest remediu

Este indicat sa beti acest amestec de patru ori pe zi.

1. Dimineata, cu jumatate de ora inainte de micul dejun. Consumarea acestui amestec pe stomacul gol va imbunatati sistemul metabolic si va grabi procesul de ardere a grasimilor.

2. Intre micul dejun si pranz, in mod special atunci cand incepe sa va fie foame si pofta de anumite alimente. Amestecul de miere si scortisoara va reduce pofta de mancare, ajutandu-te sa te mentii concentrat si vioi pe parcursul zilei.

3. Consumati acest amestec inainte ca antrenamentul fizic sa va manance toata energia, astfel veti putea termina exercitiile cu bine. Daca va antrenati pe stomacul gol, beti acest amestec in loc sa consumati alte alimente, va va ajuta la arderea caloriilor, corpul neavand nevoie sa digere mancarea in timpul antrenamentului.

4. Seara, inainte sa dormiti, consumarea acestui amestec vă va oferi un somn bun si in acelasi timp, va combate pofta de mancare din timpul noptii, asigurandu-i stomacului substante sanatoase pe care sa le digere.

Alte modalitati de folosire a amestecului de miere si scortisoara ca remedii natural

Mierea si scortisoara pentru intarirea sistemului imunitar

Folosirea regulata a amestecului de miere si scortisoara poate imbunatati, in linii mari, sistemul tau imunitar, deoarece ambele ingrediente ale amestecului detin proprietati anti-bacteriene si anti-virale, ceea ce ii ofera organismului suficienta putere pentru a lupta impotriva bacteriilor daunatoare si a virusurilor.

Mierea si scortisoara imbunatatesc digestia

Consumarea acestui amestec inainte de mesele principale ale zilei te va ajuta sa digeri chiar si cele mai grele alimente, fiind un remediu natural si eficient pentru indigestie. Acest remediu ajuta la mentinerea bacteriilor bune in colon, contribuind la digestia si curatarea intestinului gros prin eliminarea toxinelor.

Amestecul de miere si scortisoara reduce colesterolul rau

Consumul regulat al amestecului de miere si scortisoara reduce colesterolul rau. Pentru rezultate mai bune, amestecati in 400 ml de ceai verde 3 lingurite de scortisoara si 2 lingurite de miere; consumati acest amestec de trei ori pe zi. In acest fel, colesterolul rau va scade dupa cateva zile.

Mierea si scortisoara pentru respiratia urat mirositoare

Dimineata faceti gargara cu amestecul de miere si scortisoara, in acest fel, respiratia va fi fresh pe tot parcursul zilei.

Miere si scortisoara pentru tuse

Amestecul de miere si scortisoara va reduce atat tusea uscata cat si tusea flegmatica prin curatarea mucusului din piept. Pentru a scapa de tuse, beti acest amestec de 2-3 ori pe zi.

Mierea si scortisoara pentru sporirea energiei

Prin consumarea regulata a acestui amestec, te vei simti mult mai odihnit, deoarece ingredientele sale te ajuta sa lupti contra oboselii prin marirea nivelului de energie. Bea acest amestec dimineata si dupa-amiaza pentru a obtine multe minerale esentiale si vitamine din ambele ingrediente, precum calciu, fier, magneziu, vitamina C si vitamina K.

Mierea si scortisoara pentru protejarea stomacului

Acesta este un remediu natural ce ajuta la rezolvarea unor probleme ale stomacului, cum ar fi balonarea, gaze si refluxul de acid. Amestecul protejeaza peretii stomacului prin acoperirea lui pentru a preveni aceste probleme stomacale normale, de asemenea, curata stomacul de bacteriile rele pentru a preveni infectiile. 

Merita citit si:

Mierea Manuka ucide bacteriile

Mierea Manuka ucide bacteriile

Albinele care se hranesc in copacii de ceai nativi din Noua Zeelanda, produc un tip de miere care este cunoscut sub numele de "Jelly Honey Bush" in Australia , si "Miere Mankuta" in Noua…

Slabiti cu otet de mere, miere si ceai verde

Slabiti cu otet de mere, miere si ceai verde

Intr-o societate in care fast-food-ul a ajuns o normalitate si multe familii mananca din ce in ce in ce mai mult in oras decat acasa, un simplu amestec de ingrediente naturale in dieta dvs. va poate…

Cum deosebim mierea naturala de cea falsa?

Cum deosebim mierea naturala de cea falsa?

Mierea naturala este utilizata in bucatarie, tratamente de infrumusetare, tratarea ranilor / bolilor si pierderea in greutate. Este o sursa de energie, bogata in vitamine si minerale, si are…

  Forumuri si grupuri de suport pentru cele care vor sa slabeasca: 

 Femina Intim ...
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

autor: redactor DC Alina Ciobanu - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2018

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII