NAUGHTY BOY, LABRINTH, KADEBOSTANY si UMMET OZCAN pe scena la UNTOLD

NAUGHTY BOY, LABRINTH, KADEBOSTANY si UMMET OZCAN pe scena la UNTOLD

NAUGHTY BOY, LABRINTH, KADEBOSTANY si UMMET OZCAN pe scena la UNTOLD

  • MAI SUNT DOAR 10.000 DE ABONAMENTE LA CEL MAI BUN FESTIVAL DIN EUROPA, UNTOLD!

    Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening,  Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo urcă pe lista numelor importante care în această vară vor face din UNTOLD, cea mai tare experiență și cea mai mare petrecere din Europa.

in acest articol veti viti mai multe despre:
Singurul festival din Europa care aduce pe aceeași scena TOP 5 DJ ai lumii
IA-ȚI ACUM UNUL DIN ULTIMELE 10.000 DE ABONAMENTE LA UNTOLD
CAZĂRI ÎN CAMPINGUL UNTOLD ȘI ÎN CAMPUSURILE STUDENȚEȘTI DIN ORAȘ
TOP 5 DJ AI LUMII LA UNTOLD 2016
UNTOLD EUROPE’S BEST MAJOR FESTIVAL ÎN 2015

NAUGHTY BOY s-a inspirat pentru numele de scenă dintr-un vechi film indian. Pe numele său real, Shahid Khan, este un recunoscut DJ britanic care la doar 31 de ani are importante colaborări cu artiști precum: Beyonce, Sam Smith, Tinie Tempah, Wiz Khalifa, Emelie Sande și Leona Lewis. Melodiile “Runnin” și “La la la la” vor răsuna în vară pe URSUS UNTOLD ARENA!

LABRINTH este un artist britanic de 27 de ani care vine pentru prima dată în România. Primul său single, “Pass Out” a primit premiul Brit Awards în 2011 pentru cea mai bună melodie britanică. Pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD, va răsuna și celebra melodie “Beneath Your Beautiful” la care a colaborat cu Emelie Sande, dar și hitul ”Earthquake” la care a lucrat cu celebrul rapper Tinie Tempah.

UMMET OZCAN este un renumit DJ turc susținut și de primii DJ ai lumii. Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas&Like Mike, Calvin Harris și David Guetta, sunt doar câțiva dintre artiștii cu care a avut numeroase colaborări.

Celebrul hit “Castle in the Snow” va putea fi auzit live în vară la festivalul UNTOLD. Trupa elvețiană, KADEBOSTANY ajunge în august la Cluj-Napoca. Pregătesc un nou album “Soldiers of Love” care va ieși pe piață anul viitor.

Singurul festival din Europa care aduce pe aceeași scena TOP 5 DJ ai lumii

UNTOLD, în parteneriat cu Napoca Music Event, Global Records și HaHaHa Production, oferă și în acest an clujenilor scena cu acces gratuit din Piața Unirii, unde vor concerta timp de patru zile cei mai îndrăgiți artiști români ai momentului.

INNA este unul dintre artiștii români care are o recunoaștere internațională extraordinară. Cu peste 12 milioane de fani din întreaga lume pe pagina de Facebook, artista va cânta în vară la UNTOLD, pentru prima dată live la un festival din România alături de trupa ei. Smiley & Band, Feli & Band, CTC, Grasu XXL, Antonia, Carla's Dreams, Radio Killer, Cabron, Silviu Pasca & Band, Nicoleta Nucă, Vanotek & Yank, Raku, Cristu, Danaga și Rodion sunt artiști români care au spus prezent la UNTOLD.

IA-ȚI ACUM UNUL DIN ULTIMELE 10.000 DE ABONAMENTE LA UNTOLD

Doar 10.000 de abonamente mai sunt disponibile pentru UNTOLD 2016. Din acestea, primele 2000 se mai pot cumpăra la prețul de 375 plus taxe, urmând ca după epuizarea lor, prețul să urce la 450 de lei plus taxe. În plus, UNTOLD vine în întâmpinarea festivalierilor cu un avantaj prin faptul că, începând de joi, 30 iunie, până luni, 4 iulie, unul din cele 2.000 de abonamente poate fi cumpărat plătind acum 100 de lei. Diferența de 275 de lei poate fi achitată până în data de 25 iulie, când prețul normal al unui abonament va fi de 450 de lei. Această opțiune este valabilă exclusiv la achizitionarea abonamentelor de pe platforma intown.ro accesibilă și din pagina festivalului, www.untold.com/tickets .

CAZĂRI ÎN CAMPINGUL UNTOLD ȘI ÎN CAMPUSURILE STUDENȚEȘTI DIN ORAȘ

Festivalierii au la dispoziție mai multe opțiuni de cazare, atât în campingul UNTOLD, cât și în căminele studențești din Cluj-Napoca. Mai multe informații despre opțiunile de cazare se găsesc pe https://untold.com/cazare . Pe lângă variantele oficiale puse la dispoziție, organizatorii invită clujenii să arate că locuiesc în cel mai prietenos oraș din Europa și să posteze opțiunile lor de găzduire în evenimentul de facebook Cazare at UNTOLD 2016 și secțiunea Bedfinder disponibilă pe siteul https://www.untold.com/.

TOP 5 DJ AI LUMII LA UNTOLD 2016

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

UNTOLD EUROPE’S BEST MAJOR FESTIVAL ÎN 2015

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

CONTACT:
Ioana Racu
PR Manager UNTOLD
+40 748 501 147
ioana.racu@untold.com

Ștefana Giurgiu
PR Manager UNTOLD
+40 743 278 678
stefana.giurgiu@untold.com
 

UNTOLD, festivalul care a impresionat peste 240.000 de oameni

Prima editie a celui mai asteptat eveniment muzical al anului in Romania, UNTOLD Festival, desfasurat in perioada 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca, a impresionat peste 240.000 de festivalieri prezenti la eveniment. 170 de artiști au creat o atmosferă memorabilă timp de peste 88 de ore și, în medie, 60.000 de festivalieri s-au bucurat zilnic de prestațiile unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.

Ultimele două seri de festival au înregistrat vârfuri de audiență în premieră pe URSUS UNTOLD Arena pentru prestațiile headlinerilor Armin van Buuren și David Guetta. Aplauzele pline de energie ale publicului și piesele cântate la unison aproape că au acoperit sunetul focurilor de artificii de la finalul fiecărei zile, printre cele mai speciale elemente care au contribuit la vibe-ul unic al festivalului despre prima editie UNTOLD citeste aici.

Despre comunicarea cu copilul adolescent, merita citit si:

De ce trebuie sa discutam cu copiii despre sexualitate
23 de idei pentru a-ti imbunatati relatia cu copilul tau adolescent
Alcoolul si adolescentii: ce trebuie sa stie parintii
Adolescentii si drogurile: cauze si efecte
Totul despre pilula contraceptiva: minighid pentru adolescenti si parinti
Copilul in Media Sociala: 12 sfaturi pentru parinti pentru a nu pierde controlul

Pentru a intalni alti parinti de adolescenti, participati la sectiunea speciala a forumului Desprecopii.com: Adolescentii

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII