Dinozauri si distractie pentru toti la Dino Parc Rasnov

Dinozauri si distractie pentru toti la Dino Parc Rasnov

Dinozauri si distractie pentru toti la Dino Parc Rasnov

  • De curand, Dino Parc Rasnov a aniversat un an de la deschidere si se bucura de un mare succes printre iubitorii de aventuri, de dinozauri si nu numai. Este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei si cel mai nou din intreaga Europa. Aflat la o distanta de 200 de metri de Cetatea Rasnov, Dino Parc se intinde pe o suprafata de 1.6 hectare si gazduieste 50 de dinozauri.

Dinozauri si distractie pentru toti la Dino Parc Rasnov:
Un parc destinat tuturor
Dinozaurii animatronici, sunt noile achizitii din parc
Dino Parc atrage si micii iubitori de stiinta, organizand expozitii unicat

Un parc destinat tuturor

Este un parc destinat tuturor, insa cei mai incantati vor fi cei mici ce vor descoperi lumea dinozaurilor cu exponate in marime naturala si realizate atat de bine din fibra de sticla si rasini speciale incat nu iti poti retine un fior de teama cand ii intalnesti de-a lungul traseului.

In plus, parcul se innoieste constant cu noi atractii, astfel incat sa revii oricand cu placere si curiozitate. Noile atractii ale parcului vor atrage si mai mult iubitorii de aventuri si de dinozauri.

Dinozaurii animatronici, sunt noile achizitii din parc

Au senzori de proximitate iar in momentul in care vizitatorii se apropie incep sa se miste si sa scoata sunete. Mai aproape de realitate nu se poate, am putea spune.

Hatzegopteryx va fi cel mai important exponat al Dino Parc, o replica la scara reala a celui mai mare animal zburator din lume iar fosilele au fost gasite pe teritoriul Romaniei. Hatzegopteryxul are un craniu lung de 3 metri si o deschidere a aripilor de 12 metri. Exponatul va ajunge in parc pe 15 august si sunteti asteptati sa il vedeti.

Traseul de tiroliana a fost si el marit, oferind senzatii tari si celor mai curajosi dintre pitici si nu numai.

Camera cu lasere si Cinematograf 9D unde te simti ca un mic James Bond in misiune. Copii trebuie sa parcurga un traseu fara sa atinga razele laser.

Dino Parc atrage si micii iubitori de stiinta, organizand expozitii unicat

In ultimul an, Dino Parc Rasnov a organizat 3 expozitii stiintifice unicat in cadrul carora a pus gratuit la dispoziția vizitatorilor scheletul Balaurului Bondoc (singurul de acest fel din lume), scheletul aproape intact al unui mastodont (singurul complet in proportie de 85% din lume) si o expozitie de roci si fosile inedite descoperite in zona muntilor Carpati.

Dino Parc poate fi cadrul perfect pentru o petrecere de aniversare a zilei de nastere a copiilor, un adevarat Dino Party in casutele din arbori special amenajate.

Vizitati Dino Parc in acesta vacanta de vara si nu veti regreta!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. Ioana
    Ioanatrimis la 23/8/2016

    Am fost la Dino Parc si ne-a placut mult. Este o iesire perfecta pentru cei din Bucuresti.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Cristian
    Cristiantrimis la 23/8/2016

    Un loc perfect de a petrece timp cu familia in natura. Puteti sa mergeti sa vizitati si Castelul Bran. Nu mergeti in weekend vara ca este f. aglomerat.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII