Idei de organizarea pentru mămici dezorganizate

Idei de organizarea pentru mamici dezorganizate

Idei de organizarea pentru mămici dezorganizate

Ești mamă și ești mereu ocupată. În fiecare moment trebuie să faci ceva, de la gătit, la curățenie, muncă sau cumpărături.

Ce bine ar fi să existe o mică baghetă magică care să ne poată ajuta când simțim că suntem copleșite de treabă... dar nu există. Cu toate acestea, tot noi putem să ne ușurăm munca, cu mici trucuri și idei de organizare. Iată câteva: ✨🏠

Idei de organizarea pentru mamici dezorganizate:
Un organizator de pantofi pentru produsele de curatenie
Utilizati un carlig pentru bavetica
Tavita de cuburi de gheata pentru bijuterii
Raft de vase pentru cartile de colorat
Inelele perdelei de dus, drept umerase
Borcanele cu mancare pentru condiment
Rafturi de sarma pentru baie
Scapa de scartaitul podelei cu pudra de talc
Talpi antiderapante
Doua castroane in cuptorul cu microunde? Da!
Organizeaza hartia de ambalaj
Protectie pentru prize
Curata capsunile rapid
Bagajul de vacanta
Pentru motive de siguranta, fa o poza de familie
Piscina interioara cu mingi

Un organizator de pantofi pentru produsele de curatenie

Atarna un organizator de pantofi pe usa unui dulap pentru a mentine toate sticlele cu produse de curatenie la indemana. Mult mai bine decat sub chiuveta!

Utilizati un carlig pentru bavetica

Pana cand am descoperit acest truc, bavetele copilului meu nu au fost niciodata la locul potrivit cand aveam nevoie de ele. Acum, am lipit un carlig de plastic pe scaunul copilului si bavetica este mereu unde trebuie.

Tavita de cuburi de gheata pentru bijuterii

Cutiile de bijuterii arata foarte bine, dar cerceii si lantisoarele sfarsesc de multe ori incurcate / dezordonate. Pastreaza bijuteriile si alte maruntisuri, ordonate intr-o cutie mica si simpla pentru cea de cuburi de gheata. Probabil vei avea nevoie de cateva cutii, dar functioneaza!

Raft de vase pentru cartile de colorat

Un raft de vase este marimea potrivita pentru cartile de colorat, iar copiii isi pot organiza singuri lucrurile.

Inelele perdelei de dus drept umerase

Foloseste carligele unei perdele de dus pentru a-ti pastra gentile / posetele organizate frumos, in dulap.

Borcanele cu mancare pentru condimente

Spala si curata de eticheta borcanele cu mancare a copilului, umple-le cu condimente, scrie o eticheta pe ele cu ce contine fiecare si sunt gata de asezat pe un raft sau intr-un sertar :)

Rafturi de sarma pentru baie

Utilizeaza micile rafturi de sarma pentru baie pentru a organiza jucariile pentru baie, atarna prosoape, si chiar pastra o periuta de dinti.

Scapa de scartaitul podelei cu pudra de talc

Daca ai podele din lemn care par mereu sa scartaie, rezolva problema cu pudra de talc pentru copii. Aceasta pulbere se presara doar pe zona problema, se matura sa intre in crapaturi si problema este rezolvata!

Talpi antiderapante

Foloseste lipici la cald sau silicon pe talpile incaltarilor copilului pentru ca acesta sa nu mai alunece pe suprafete lucioase.

Doua castroane in cuptorul cu microunde? Da!

Pentru a potrivi doua boluri in cuptorul cu microunde, in acelasi timp, pur si simplu aseaza al doilea castron pe un pahar, astfel incat acesta sa fie mai sus decat celalalt. Usor!

Organizeaza hartia de ambalaj

Se taie o rola de toaleta (cand este gata hartia) pe lungime si se inveleste in jurul hartiei de ambalaj pentru a o tine la un loc si pentru a preveni sa se se deruleze.

Protectie pentru prize

Nu e nevoie sa cumperi diverse produse scumpe baby-proofing pentru prize, daca nu ai posibilitatea. Foloseste plasturi de piele si problema e rezolvata. Ei bine, acum depinde si ce model de priza ai ...

Curata capsunile rapid

Elimina rapid codita capsunilor prin introducerea unui pai in partea de jos a capsunii si impingand in sus.

Bagajul de vacanta

Pentru a maximiza spatiul de depozitare in bagaj, ruleaza hainele in loc sa le pliezi / impaturesti.

Pentru motive de siguranta, fa o poza de familie

Daca va aflati intr-un parc tematic, plaja, sau in orice alt loc public, fa o fotografie rapida a copiilor inainte de a va incepe ziua. In acest fel, in cazul (extrem de improbabil) ca cineva se pierde, vei avea o fotografie recenta a copiilor, inclusiv cu hainele pe care le poarta.

Piscina interioara cu mingi

Prelungeste durata de viata a unui bazin gonflabil prin utilizarea acestuia ca tarc interior. Arunca o gramada de jucarii si mingi inauntru si lasa copilul sa se distreze.

 


O casa curata – idei practice pentru o viata lipsita de stresul curateniei

Curatenia in casa si treburile casnice in general sunt, mai ales atunci cand ai copii mici, dovada incontestabila a efemeritatii vietii cotidiene. Muncesti continuu, rezultatele se vad pentru un timp foarte scurt, dupa care o iei mereu de la capat, incat ajungi cu siguranta la un moment dat sa te intrebi daca chiar merita atata stres si efort... mai departe

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII