O bautura pentru fertilitate: Turmeric Latte

O bautura pentru fertilitate: Turmeric Latte

O bautura pentru fertilitate: Turmeric Latte

Turmericul (curcuma) este un puternic anti-inflamator și o plantă medicinală bogată în antioxidanți, lucruri ce fac ca turmericul să fie benefic pentru femeile cu probleme de fertilitate sau cu o imunitate scăzută. Turmericul cu lapte, preparat din condimente speciale (care pun într-adevăr sângele în mișcare), este o alternativă sănătoasă și satisfăcătoare pentru ceaiul fierbinte sau cafeaua de dimineață.

În special pentru femeile cu probleme de fertilitate sau cu imunitate scăzută, turmericul poate aduce beneficii semnificative. Deoarece inflamația cronică și stresul oxidativ pot afecta negativ fertilitatea și sistemul imunitar, proprietățile anti-inflamatorii și antioxidante ale turmericului pot sprijini ambele aspecte. Cu toate acestea, este important să discutați întotdeauna cu un profesional în domeniul sănătății înainte de a începe orice tratament sau suplimentare.

Reteta de fertilitate - Turmeric Latte:
Ingrediente turmeric latte
Mod de preparare
Super alimentul pentru fertilitate: laptisorul de matca
Tratament naturist impotriva sterilitatii - sau tratamentul Liviei

Turmericul - o planta minune

Turmericul cu lapte facut cu niste condimente speciale (care pun intr-adevar sangele in miscare) este o alternativa sanatoasa si satisfacatoare pentru ceaiul fierbinte sau cafeaua de dimineata. De asemenea, poate fi  o varianta perfecta de 'incalzire'  intr-o seara rece.

Turmericul (curcuma) este un puternic anti-inflamator si o planta medicinala bogata in antioxidanti, lucruri ce fac ca turmericul sa fie benefic pentru femeile cu probleme de fertilitate sau cu o imunitate scazuta. Consumat singur, turmericul nu este cea mai placuta planta la gust, insa atunci cand este combinat cu alte plante delicioase, devine mult mai usor de consumat pentru beneficiile sale medicinale.

Turmeric Latte

Se prepara 3 cesti de ceai a cate 235ml fiecare (baza pentru lapte)
Se prepara 3 portii a 500 grame fiecare, de Turmeric Latte, o data ce laptele este adaugat

Ingrediente:

 2 lingurite de turmeric praf)sau 6 lingurite de turmeric proaspat ras
 1 lingurita de ghimbir praf sau 2-3 lingurite de ghimbir proaspat ras
 1 baton de scortisoara*
 1 lingurita plina cu boabe de piper negru
 5 pastai de cardamom (bucati)
 3-5 cuisoare intregi
 un varf de cutit de nucsoara proaspat rasa
 lapte de cocos (lapte organic sau raw, chiar si laptele integral este in regula, daca doresti sa il folosesti)
 indulcitori la alegere

Mod de preparare:

Pentru a prepara bautura, adauga 3-4 cani de apa (750 grame) si toate condimentele intr-un vas din otel inoxidabil sau ceramica, se pune pe foc, initial la un foc mic, apoi se acopera si se fierbe timp de 10 minute.
Strecoara ceaiul obtinut printr-un filtru fin sau printr-o sita fina.

Cand s-a racit un pic (cand nu mai are aburi) adauga o ceasca de lapte proaspat de migdale facut in casa sau lapte de cocos la 1 cana de ceai si apoi adauga un indulcitor la alegere, precum siropul de artar, o lingurita de miere de albine sau stevie.
Mixeaza ceaiul, laptele si indulcitorul intr-un blender timp de cateva minute pana cand face spuma (sa nu mixezi atunci cand este fierbinte!).

Se toarna in cana favorita si se consuma. Restul amestecului se pastreaza la frigider pentru mai tarziu!

*Batonul de scortisoara nu ar trebui sa fie inlocuit de scortisoara pudra, deoarece amestecul va deveni mucilaginos si amar.

Super alimentul pentru fertilitate: laptisorul de matca

Cu toate ca gasim pe piata o multitudine de "super alimente" care si-au dovedit eficienta in a ajuta fertilitatea, pe departe, laptisorul de matca poate fi primul in top.

Aceasta substanta bogata in nutrienti, care provine de la glandele tinerelor albine, este utilizata nu numai pentru hranirea albinei - regine, dar si a tinerelor larve pentru a le oferi o crestere optima si sanatoasa ... mai departe

 

 

Tratament naturist impotriva sterilitatii - sau tratamentul Liviei

Livia - o membra a comunitatii Desprecopii a devenit celebra pe forumul nostru dupa ce a impartasit cu noi un tratament naturist care i-a vindecat sterilitatea si a devenit mamica citeste mai departe aici.



Forumuri recomandate - FORUMURILE ASPIRANTELOR

 Forumul FIV
Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese, dileme.

Asteptand un ingeras in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta!

Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate: Desprecopii.com (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII