10 factori de succes cand vrei să concepi un copil

10 factori de succes cand vrei sa concepi un copil

10 factori de succes cand vrei să concepi un copil

Vrei sa concepi un copil? Vrei să rămai insărcinată? Vei fi mult mai bine pregatită și rezultatul (cele doua liniute pe testul de sarcină) se va arăta mult mai repede dacă urmarești ghidul nostru.

→ Iată 10 factori de succes care te poti ajuta să iti indeplinesti visul cât mai curând ...

- veti citi:
Cum să rămai insărcinată mai repede - ghid atent pregatit
10 reguli pentru a ramâne insărcinată mai repede
Ghidul pentru a rămane insărcinată
Fertilitatea: vârsta ideală, fereastra fertilă, mituri si trucuri pentru conceperea unui copil

Cum să rămai insărcinată mai repede - ghid atent pregatit

Pentru a deveni cat mai repede insarcinata, ghidul de la Desprecopii te va ajuta cu toate sfaturile de care ai nevoie: Doresc un copil! Cum sa ramai insarcinata? Ghidul aspirantei

Sa speram ca, acest ghid v-a echipat cu niste cunostinte de care aveti nevoie pentru o conceptie de succes, fara stres si anxietate.

Nu uitati - e nevoie de timp. Cele mai multe cupluri concep dupa 4 sau mai multe luni de incercari. Pentru altele, timpul este masurat in ani. Cu toate acestea, am descoperit multe perspective cheie si sfaturi care imbunatatesc in mod direct capacitatea de a concepe si duce o sarcina la termen.

10 reguli pentru a ramâne insărcinată mai repede

Evitati alcoolul, cofeina, nicotina si consumul ilicit de droguri
Consumati mese nutritive, bine echilibrate
Asigurati-va doza zilnica necesara de zinc
Asigurati-va doza zilnica necesara de vitamine prenatale sau suplimente cu acid folic - Citeste tot ce este esential pentru perioada sarcinii despre acidul folic aici.
Faceti sport regulat
Urmariti-va ciclul - astfel stiti cand ovulati  despre ovulatie si zilele fertile citeste aici.
Faceti sex cel putin o data la trei zile, inca cu 6 zile inainte de ovulatie (daca se poate urmari cu exactitate) sau la fiecare doua pana la trei zile, in "faza fertila" incepand cu ziua 7 a ciclului si incheindu-se in ziua 20
Pastrati-va spontaneitatea
Evitati lucruri care ar putea deteriora sperma, cum ar fi bai fierbinti, laptop in brate si produsele din soia
Faceti un screening fizic pentru boli cu transmitere sexuala, endometrioza si alte conditii care pot impiedica sau afecta fertilitatea

Ghidul pentru a rămane insărcinată

Scopul acestui ghid este de a va dota cu niste cunostinte esentiale de care aveti nevoie pentru a va face calatoria cat mai usoara, cu mai putine griji, si cu un rezultat asteptat cu multa ardoare.

DE UNDE INCEP?

MARELE SECRET: OVULATIA

CUM SA ITI URMARESTI OVULATIA

ALIMENTATIA, UN FACTOR FOARTE IMPORTANT

SANATATEA FEMEII - FACTOR IMPORTANT

SANATATEA BARBATULUI - BINE DE STIUT

CUM SA FACI SEX CORECT

CONCEPTIA DUPA 35 DE ANI

FATA SAU BAIAT? CUM?

TOP 10 FACTORI DE SUCCES

Fertilitatea: vârsta ideală, fereastra fertilă, mituri si trucuri pentru conceperea unui copil

Despre fertilitate se spun multe mituri si adevaruri amestecate cu ne-adevaruri. Exista insa o fereastra a fertilitatii? Am vazut in filme si probabil in viata reala, cupluri stabilind un program strict pentru sex in functie de ciclurile de ovulatie, care evita anumite tipuri de activitati si care chiar consuma alimente specifice - toate in efortul de a concepe - dar care ar fi ultimul cuvant in materie de inbunatatire naturala a fertilitatii?

Citeste tot ce trebuie sa stii despre fertilitate: varsta ideala, fereastra fertila, mituri si trucuri pentru conceperea unui copil.

 Grupuri de suport si intelegere: Asteptand o comoara in viata noastra

 Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infrunta cu curaj drumul acesta.

Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra !

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII