Vrei sa faci parte din magia UNTOLD si NEVERSEA? Inscrie-te acum in echipa de voluntari!

Vrei sa faci parte din magia UNTOLD si NEVERSEA? Inscrie-te acum in echipa de voluntari!

Vrei sa faci parte din magia UNTOLD si NEVERSEA? Inscrie-te acum in echipa de voluntari!

  • UNTOLD si NEVERSEA iti ofera sansa sa traiesti experiente unice de festival dintr-o alta perspectiva decat cea a festivalierului. Cel mai bun festival din Europa, UNTOLD si cel mai mare festival de la malul Marii Negre, NEVERSEA, recruteaza peste 2000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia sa opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalurilor iar unul dintre avantajele voluntariatului poate sa insemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding.

Pentru a putea intra in echipa voluntarilor trebuie sa ai intre 16 si 35 de ani

Perioada de recrutare incepe astazi, 26 mai si se incheie pe data de 07 iunie, iar raspunsurile catre voluntari vor fi trimise in perioada 08-12 iunie.

Voluntariatul reprezinta un element cheie in succesul unui proiect precum UNTOLD Festival, motiv pentru care acordam o atentie speciala programului dedicat lor.

Ce presupune munca de voluntariat la un festival?

In primul rand, sa simti ca faci parte din reusita lui, ca ajuti la realizarea lui cu succes. Pe langă asta, evident, a fi voluntar implica punctual mai multe aspecte, un voluntar trebuie sa fie pasionat si dedicat, proactiv, sa lucreze bine in echipa si sa aiba social skills.

Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizati in functie de preferinte dar si de aptitudinile si abilitatile lor. Departamentele unde volunatrii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistica, greeters, user experience, echipa mobila, emergency team si eco team. Voluntarii vor beneficia de un program de pregatire de 16 ore in care vor invata elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care si self management. Cei alesi vor primi un echipament de festival, acces la festival si doua mese pe zi.

Voluntarii vor avea ocazia sa cunoasca oameni noi, vor invata cum se lucreaza pentru un festival, si pe langa toate astea, petrecerea va fi una pe cinste. Inscrierile de volunatri pentru festivalul UNTOLD se fac pe site-ul www.untold.com iar pentru festivalul NEVERSEA pe www.neversea.com

Contact:
Ioana Chifor
PR Manager UNTOLD


 

UNTOLD, festivalul care a impresionat peste 240.000 de oameni

Prima editie a celui mai asteptat eveniment muzical al anului in Romania, UNTOLD Festival, desfasurat in perioada 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca, a impresionat peste 240.000 de festivalieri prezenti la eveniment. 170 de artiști au creat o atmosferă memorabilă timp de peste 88 de ore și, în medie, 60.000 de festivalieri s-au bucurat zilnic de prestațiile unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.

Ultimele două seri de festival au înregistrat vârfuri de audiență în premieră pe URSUS UNTOLD Arena pentru prestațiile headlinerilor Armin van Buuren și David Guetta. Aplauzele pline de energie ale publicului și piesele cântate la unison aproape că au acoperit sunetul focurilor de artificii de la finalul fiecărei zile, printre cele mai speciale elemente care au contribuit la vibe-ul unic al festivalului despre prima editie UNTOLD citeste aici.

Despre comunicarea cu copilul adolescent, merita citit si:

De ce trebuie sa discutam cu copiii despre sexualitate
23 de idei pentru a-ti imbunatati relatia cu copilul tau adolescent
Alcoolul si adolescentii: ce trebuie sa stie parintii
Adolescentii si drogurile: cauze si efecte
Totul despre pilula contraceptiva: minighid pentru adolescenti si parinti
Copilul in Media Sociala: 12 sfaturi pentru parinti pentru a nu pierde controlul

Pentru a intalni alti parinti de adolescenti, participati la sectiunea speciala a forumului Desprecopii.com: Adolescentii

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII