Fidget Spinners, jucaria cu beneficii si cum si-o pot construi singuri copiii

Fidget Spinners,  jucaria cu beneficii  si cum si-o pot construi singuri copiii

Fidget Spinners, jucaria cu beneficii si cum si-o pot construi singuri copiii

Fidget Spinners este o jucarie de tip sfarleaza care a castigat popularitate brusca in randul copiilor. Dupa unii, jucaria ar fi utila in combaterea stresului. Iar unii copii creativi si-o pot construi singuri.

Iata ce spun parintii de la Desprecopii.

Fidget Spinners? - da, au acelasi nume si in Romania

Am un copil adolescent si nu credeam ca va fi atat de interesat de o asemnea sfarleaza ... insa din cate am inteles toti colegii sai sunt fani ai acestei jucarii ai carei popularitate se asemana cu cea a cubului Rubik de pe vremea copilariei noastre.

In plus, datorita popularitatii acestei jucarii - au aparut deja studii care declara ca aceste jucarii sunt foarte utile la tratarea depresiei copiilor si la calmarea copiilor cu ADHD.  Asa o fi? nu stiu insa mai bine cu sfarleaza asta decat pe retelele sociale.

Ce spun parintii de la Desprecopii

 

Si la noi e moda si mai ales ruptura de stock, in aproape toate magazinele. Si cica vanatoare de hand spinners contrafacute, camioane blocate la granita in Franta pt control.

 

si multe articole pe pagina FB a profesorilor belgieni cum sa le interzica in scoli, in timpul orelor, caci elevii sunt din ce in ce mai pasionati de utilizarea lor si deci... efectul e tocmai invers; deficit de atentie

 

si baietii nostri au, dar le-am interzis sa mearga cu ele la scoala indiferent de cat de cool si cum toti colegii au  (Lea - o mamica romanca din Belgia)

 

E chestia aia cu trei brate si trei gauri? Mi-a tot zis si fii-mea ca vrea una, cica o destreseaza. Simbata eram intr-un butic de telefonie si am vazut un fel de gadget pe biroul vinzatorului. L-am intrebat ce e si a zis ca i-au dat-o copiii lui, ca e pt combaterea stresului. Bingo! vad cum poti sa rasucesti sfarleaza aia intre degete si sa pretinzi ca te linisteste! (Marox)

Cum isi pot face singuri copiii aceasta jucarie

Dar poate cel mai interesant mesaj a fost al unei mamici care a povestit cum copiii ei si-au facut singuri aceasta jucarie

 

Iata ce spune Marina, o mamica de la Desprecopii - care, e temporar localizata in Africa. Copiii ei si-au dorit aceasta jucarie insa pentru ca ca acolo nu este de vanzare si-au contruit-o singuri.

 

Si sa va zic reteta rulmenti unsi cu ulei de bucatarie, bilele alea de acum cativa ani de le colectionau la greu si asamblate cu hot glue intins acum cam peste tot in casa

<< poza apartine Marinei

 

Citeste si mai multe detalii si comentarii despre Fidget spinnners la topicul de pe forumul Desprecopii. 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jocuri

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII