Testare produse NIVEA Baby 2017

Testare produse NIVEA Baby 2017

Testare produse NIVEA Baby 2017

Desprecopii.com testeaza in mod regulat produse pentru bebelusi, copii si parinti. Testarile Desprecopii.com sunt obiective si se bazeaza pe parerea sincera a mamicilor invitate sa participe la testare.

 

In perioada Mai-Iunie 2017, Desprecopii.com a invitat 5 mamici din Comunitatea Desprecopii.com sa testeze produse NIVEA Baby. Fiecare mamica a primit un set de patru produse:
 

Citeste mai departe care a fost parerea lor despre aceste produse...

 

Cum am testat

Desprecopii.com a trimis un set de patru produse unor mamici ce au castigat la concursul Comunitatii Desprecopii.com. Mamicile au fost rugate sa ne spuna:
Care este parerea lor despre propietatile fiecare produs primit (miros, absorbtie, senzatie la folosire, spuma, etc.)
Cum percep calitatea produselor? Sunt acestea produse de calitate?
Daca produsul merita recomandat unei prietene si daca intentioneaza sa-l achizitioneze in viitor.
Daca au incredere in general in produsele NIVEA Baby.

Mai jos o sa gasiti parerile primite de la fiecare mamica, pe care am incercat sa le grupam, ca sa fie usor de citit

Ce produse NIVEA Baby am testat?

Sampon si spuma de baie NIVEA Baby 200ml

- Produs 2 in 1: curata delicat si protejeaza parul si pielea sensibila a bebelusului. Formula imbogatita cu extract de musetel curata delicat pielea bebelusului, lasand-o curata si catifelata.
- Dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si dermatologi.
- Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic.

Crema NIVEA Baby Soft 200ml

- Hidrateaza pentru 24h si calmeaza pielea iritata a bebelusului. Formula hidratanta cu galbenele protejeaza pielea si sustine bariera naturala de protectie. Poate fi folosita zilnic, ideala pentru fata si corp, se absoarbe usor in piele si nu lasa o senzatie grasa.
- Dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si dermatologi.
- Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic.

Crema protectoare NIVEA Baby 100ml

- Formula delicată oferă îngrijirea potrivită pielii bebelușului: previne, calmează și reduce roșeața și iritațiile.
- Dezvoltată în colaborare cu medici dermatologi și pediatri.
- Compatibilitate la nivelul pielii testată clinic și dermatologic.
- Crema pentru funduleţ NIVEA Baby oferă protecție de încredere împotriva iritațiilor și roșeței.
-Formula este special dezvoltată pentru a proteja pielea sensibilă a bebeluşului tău împotriva umezelii, prevenind apariţia inflamaţiilor şi a iritaţiilor.
 

Lotiune hidratanta NIVEA Baby 500 ml

- Lotiunea delicata ingrijeste pentru 24h pentru o piele catifelata si sanatoasa.
- Se absoarbe usor in piele si restabileste nivelul de hidratare a pielii.
- Sustine bariera naturala de protectie.
- Dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si dermatologi.
- Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic.

 
 

Ce spun mamicile de la Desprecopii.com?

Iata mai jos parerea mamicilor din Comunitatea Desprecopii.com care au testat produsele.

Magda spune:

Crema NIVEA Baby Soft

Mi-a placut Crema NIVEA Baby Soft, este excelenta pentru hidratarea pielii bebelusului. Are o textura catifelata si un miros placut. Noi o folosim de cand fetita mea s-a nascut si suntem foarte multumiti. :) EFECT: 5 din 5 HIDRATARE: 5 din 5 SENZAȚIE PIELE / PĂR: 5 din 5 PARFUM: 5 din 5

 

Lotiune de corp NIVEA Baby

Produs minune. Aceasta lotiune este preferata mea si a copilului meu. Marturisesc ca o folosim impreuna. Are un efect catifelat si foarte parfumat. Imi place cum se simte pielea dupa. PARFUM: 5 din 5 HIDRATARE: 5 din 5 SENZAȚIE PIELE / PĂR: 5 din5 EFECT: 5 din 5

 

Crema protectoare NIVEA Baby

Crema care are grija de funduletul copilului meu. O folosesc mereu. PARFUM: 5 din 5 HIDRATARE: 5 din 5 SENZAȚIE PIELE / PĂR: 5 din 5 EFECT 5 din 5

 

Șampon și spumă de baie NIVEA Baby

Imi place Samponelul are o formula speciala care la contactul cu ochii nu provoaca usturimi. In plus are un miros placut si face foarte multa spuma. EFECT: 5 din 5 HIDRATARE: 5 din 5 SENZAȚIE PIELE / PĂR: 5 din 5 PARFUM: 5 din 5

 

 

.

Bineinteles ca le recomand! Le folosim de cand fetita mea s-a nascut si suntem foarte multumiti.

Am incredere in produsele de la NIVEA Baby. Nu provoaca usturimi si sunt blande cu pielea bebelusului.

Mirela T. spune:

Am primit produsele NIVEA Baby și azi le-am testat.... Încep cu șamponul și gelul de dus, foarte, foarte delicat cu parul și pielea.

 

Sunt mămica a doi copilași, și va spun sincer ca este cel mai delicat produs întâlnit. Ochișorii puilor mei au fost lipsiți de lacrimi. După băita am folosit loțiunea de corp...De la prima atingere parca totul era de catifea. Pielea puilor mei s-a transformat imediat intr-una foarte fina, hidratata, iar parfumul fin al acestor produse este excepțional. Crema pt scutec am folosit-o de acum 8 ani și ceva.... Foarte bună și chiar tine în siguranță pielea copilului.

Sunt foarte mulțumită de toate produsele NIVEA Baby și le recomand din toata inima!!! .

Ca mama, ca femeie, recomand produsele NIVEA Baby!!! Copiii mei sunt atât de protejați și îngrijiți în timpul băitei și după.

Florentina T. spune:

Sunt foarte uimita de produsele NIVEA Baby, pe care nu am avut ocazia pana acum sa le testez. La atingere mi se par foarte fine, iar mirosul este foarte placut. Daca ma intrebati, nu as schimba nimic la ele, deoarece mi se par foarte bune fata de alte game pentru bebelusi.

Eu le recomand cu incredere si altor mamici.

Eu am incredere in produsele de la NIVEA Baby 100%. Ofer 5 stelute din 5 cu felicitari.

Ana Maria I. spune:

Folosim inca de la nasterea copilului produsele NIVEA Baby si nu am avut niciodata probleme. Bebe este incantat de Samponul si spuma de baie NIVEA Baby, iar mami fericita ca puiul este multumit. Va multumim pentru produse.

Sunt foarte mulțumită de produsele NIVEA Baby, ca urmare le recomand cu cea mai mare incredere.

Atata timp cat copilul meu este multumit de produse, nu plange la baita, ii face placere masajul, nu are iritatii de scutec, increderea mea este totala in produsele NIVEA Baby.

Anda Z. spune:

Sunt foarte multumita de produse! In special de crema protectoare pentru fundulet. Baietelul meu are pielea foarte sensibila, astfel ca mi-a fost greu sa incerc si produse noi. Cu toate aceastea NIVEA Baby s-a dovedit a fi de mare folos. Intra repede in piele, nu pateaza si este eficienta. La fel si in privinta samponului, pentru prima data am reusit sa ii fac baita si sa fie cu zambetul pe buze si clabuci pe obrajori fara nici o lacrima. Iubim NIVEA Baby fiindca are grija de noi si de nevoile micutilor nostri. Mi-e foarte greu sa ma pronunt care este produsul meu preferat, asa ca le aleg pe toate, si oricand am ocazia le cumpar.

Nu doar ca recomand produsele NIVEA Baby, dar oricand prind o ocazie le si ofer cadou prietenelor, rudelor cu copii mici. Bucuria este maxima!

Folosim o gama larga de produse NIVEA Baby, astfel ca pot sa zic cu mana pe inima ca DA, am incredere si de aceea le recomand cu drag tuturor mamicilor.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️