O mămică ne impărtășește un truc genial de adormire și calmare a bebelușului

O mamica ne impartaseste un truc genial de adormire si calmare a bebelusului

O mămică ne impărtășește un truc genial de adormire și calmare a bebelușului

Cand vine vorba de somnul bebelusului, mamicile sunt mereu in cautarea unor sfaturi eficiente.

→ Iata un sfat pe care o mamica l-a primit de la o prietena si a functionat magic: o minge de yoga. Asa ca merita incercat  - mai ales ca exista sanse mari ca bebe sa fie calm si sa doarma instantaneu. Succes.

O mămică ne impărtășește un truc genial de adormire a bebelușului

Ca atat de multe alte mamici, aceasta mamica era disperata. Bebelusul nu dormea decat cate 20 de minute, era mereu nervos si in continua criza de somn...

De la leganat la nesfarsit, la cantece de adormire, la zdranganirea caruciorului... si de la leganat in brate in miez de noapte. Ah... somnul bebelusului este una dintre problemele cu care se confrunta mamicile in primele luni de viata.  Si aceasta mamica Stacy Hersher - a incercat toate modalitatile de a-si adormi bebelusul .. pana cand a prmit si ea, la randul ei acest sfat genial.

O prietena a sfatuit-o sa foloseasca o minge mare de yoga (skippbal)

Bebelusa nu dormea iar eu eram la capatul puterilor ... Discutand cu prietena mea, mi-a dat acest sfat: incerca sa o adormi leganand-o pe o minge de yoga.

OK mi-am spus - de ce nu as incerca si acest sfat? Tocmai aveam in casa o minge de yoga... SI nu mi-a venit sa cred. Din momentul in care m-am asezat cu ea in brate... fiica mea s-a calmat din plans si in cateva minute dormea. De atunci folosesc aacesta minge de yoga in fiecae zi. Ar trebui sa se cheme mingea de somn a bebelusului.

somnul bebelusului

► Citeste si 4 produse ce stimuleaza somnul - pe care fiecare bebelus le apreciaza

Cat doarme bebelusul: diagrama somnului bebelusului, in ore de zi si de noapte

Asadar, cat de mult doarme un bebelus dupa nastere? Ei bine, imediat dupa nastere, bebelusul e pentru scurta vreme treaz, apoi cade intr-un somn de cateva ore bune, caci experienta nasterii a fost si pentru el foarte obositoare.

In primele zile el e treaz cam o ora pe zi, aceasta perioada crescand la trei ore pana la sfarsitul plinei luni de viata. De asemenea, incepand de la o luna copilul va reusi sa doarma mai mult timp fara pauza.
Iata diagrama somnului unui bebelus de la nastere pana la 36 de luni.


Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

referinte: https://cosleeping.nd.edu/

autor: Desprecopii.com  - toate drepturile rezervate © 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII