Construiește și tu un fort pentru copilul tău: 10 idei fantastice! 🏰

Construieste si tu un fort pentru copilul tau: 10 idei fantastice

Construiește și tu un fort pentru copilul tău: 10 idei fantastice! 🏰

Cine nu iubește forturile și/sau corturile? Știți despre ce vorbim. Le putem construi din perne, fețe de masă și carton! Copiii și adulții deopotrivă se vor bucura de această activitate cu rezultate uimitoare, mai ales în această perioadă în care trebuie să stăm în casă! Așa că ne întâlnim în fortăreața!

Iată 10 idei inspiraționale pentru părinți (mai ales tați) pentru a-i ajuta să construiască un fort ... spre marea plăcere a copiilor. 🏰✨

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cort simplu din cearsafuri
Fortul masa
Orasul din carton
Fortul din carti
Pestera cu stele
Fortul ventilat
Fortul pat
Fort din tevi PVC
Fort baldachin
Fortul Hula Hoop

Cort simplu din cearsafuri

Aceasta este o invitatie inapoi in copilarie! Cortul simplu din panza este rapid si usor de asamblat. Intindeti o franghie si apoi puneti un cearsaf deasupra. Ancorati-o cu grija in colturi si gata! Un minunat fort minimalist!

Fortul masa

Masa de bucatarie/sufragerie se poate transforma rapid in ceva incredibil cu niste fete de masa vechi! Taiati niste ferestre, o usa si aveti un loc minunat pentru unde copiii pot citi, se pot ascunde, imbraca sau juca!

Orasul din carton

Cartonul este foarte subestimat. Acesta poate fi folosit pentru atat de multe lucruri interesanet DIY! Aveti posibilitatea sa creati locuri de joaca uimitoare, labirinturi si bineinteles, un fort grozav! Lipiti niste cutii mari de carton si desenati orice tip de peisaj il doriti! Daca nu aveti cutii de carton mari, mergeti la magazinul local - sunt intotdeauna fericiti sa va dea cutiile goale!

 

Fortul din carti

Acest proiect poate dura ceva mai mult timp, dar cu siguranta merita cand copiii au un loc cu adevarat special unde pot citi!

Pestera cu stele

Acest fort este perfect pentru copiii mai mici! Puteti crea rapid o frumoasa "pestera cu stele" doar cu ajutorul unei cutii de carton si un set vechi de lumini de brad. Dati cateva gauri in partea superioara a cutiei si bagati luminitele in gauri - Atat!

Fortul ventilat

Acest fort este o noutate atat de palpitanta pentru copii! Luati un plic de plapuma si porniti ventilatorul in dreptul deschiderii plicului. Intrati inauntru si si aveti un fort gonflabil imediat! Cat de distractiv si interesant!

Fortul pat

Nimic nu este mai placut decat sa te ascunzi in propriul pat/fort, sa citesti o carte si sa te prinda usor somnul! Cu niste cearsafuri agatate, acest fort este extrem de usor de asamblat si il puteti mentine tot timpul anului!

Fort din tevi PVC

Acest fort uimitor nu costa deloc mult! Achizitionati niste tevi din PVC, intocmiti planuri pentru fortareata, asamblati fortul, adaugati niste cearsafuri de pat, fete de masa si aveti un minunat fort pentru copii!

Fort baldachin

Nu! Nu este doar pentru fetite! Acest tip de fort il puteti face in dimensiuni diferite, astfel incat sa puteti creea cu adevarat fortul viselor copilului cu un baldachin superb atarnand deasupra patului!

Fortul Hula Hoop

Deci, ce poti sa faci cu muuuulte hula-hoops? Construiesti un fort, bineinteles! Super simplu de creat si un refugiu minunat in aer liber pentru copii dar si in casa!

21 de jocuri in interior pentru copii

21 din cele mai interesante jocuri si activitati pe care le puteti desfasura in interior cu copiii vostri (sau ei intre ei). Activitatile de interior de mai jos - sunt pentru copiii de toate varstele, de la prescolari la copii in scoala primara, gimnaziu si chiar liceu.

Citeste mai departe articolul complet AICI

 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jocuri

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII