JOHNSON'S® Baby lanseaza ebookul Parinte la inceput de drum. Primii pasi in ingrijirea copilului

JOHNSON'S<sup>®</sup> Baby lanseaza ebookul Parinte la inceput de drum. Primii pasi in ingrijirea copilului

JOHNSON'S® Baby lanseaza ebookul Parinte la inceput de drum. Primii pasi in ingrijirea copilului

Pe scurt

  • Un copil este cel mai prețios dar al vieții, iar primii ani din viață reprezintă o perioadă de descoperire, atât pentru nou-născut, cât și pentru părinte. Îngrijirea corespunzătoare a copilului este o misiune provocatoare, dar în același timp plină de satisfacții.


    Vestea bună părinți este că de acum au la dispoziție un ebook extrem de atent realizat, despre îngrijirea bebelușului în primii 3 anișori. Ebookul, cuprinde sfaturile unui medic specialist, pentru viitorii părinți sau cei la început de drum.

    Descarca aici ebook-ul

Părinte la început de drum, cu multe întrebări

Un copil este cel mai prețios dar al vieții, iar primii săi ani reprezintă o perioadă de descoperire, atât pentru nou-născut, cât și pentru părinte. Îngrijirea corezpunzătoare a copilului este o misiune provocatoare, dar în același timp plină de satisfacții.

Când îi vezi trupul micuț și pielea atât de fină, te pot copleși emoțiile dar și frica. Dragostea pe care i-o porți te poate face mai nesigură, întrucât vrei să îi oferi puiului tău cea mai bună îngrijire pentru o dezvoltare armonioasă.

Ebookul lansat de JOHNSON’S® Baby răspunde la cele mai frecvente întrebări despre îngrijirea bebelușului

Vestea bună pentru mămici și tătici este că acum avem la dispoziție un ebook extrem de atent realizat, despre îngrijirea bebelușului: Părinte la inceput de drum. Primii pași în îngrijirea copilului. Acesta cuprinde răspunsuri avizate la cele mai frecvente întrebări ale părinților despre îngrijirea nou-născuților oferite de Dna. Dr. Valeria Herdea, medic primar în medicina de familie- profil pediatrie, președinte AREPMF și coordonator medical al ebookului. Doamna Herdea a reușit să îmbine într-un limbaj plăcut și ușor de înțeles, informațiile atât de importante despre dezvoltarea armonioasă a copilului, cu sfaturi tehnice pentru îngrijirea acestuia.


Părinte la început de drum. Primii pași în îngrijirea copilului: ebook

Descarcă aici ebook-ul: Parinte la inceput de drum. Primii pasi in ingrijirea copilului.

Acest ebook se poate descărca gratuit de pe site-ul nostru dar și de pe site-ul JOHNSON’S® Baby din România (linkul aici).

Așa cum spune Doamna Dr. Herdea în deschiderea ebookului: Cea mai dificilă și în același timp, cea mai frumoasă profesie din lume, rămâne aceea de a fi părinte. Creștem alături de copiii noștri, învățăm alături de ei, ne desăvârșim împreună cu ei. Ei sunt adevărata și unica valoare care va conta și pe care o vom lăsa pe lume, atunci când vom pleca spre alte zări.

Mămicile de bebeluși au cele mai multe întrebări

E de ajuns să vezi sutele de întrebări despre bebeluși de pe forumul Desprecopii, ca să iți dai seama că într-adevăr, mămicile au nevoie de încurajare și clarificări la întrebările pe care le au la început de drum.

Frici, nesiguranțe și întrebări ca:

Ce fel de cădiță să alegem?
Care sunt pașii ce trebuie urmați pentru prima baie a bebelușului?
Cât de des ar trebui să-i facem baie bebelușului?
Cum măsurăm temperatura potrivită pentru baia bebelușului?
Cum alegem produsele cosmetice pentru baia bebelușului?
Cu ce spălăm părul bebelușului?
Când putem începe baia în cadă?
Cât timp este normal să doarmă un nou-născut?
Care este poziția corectă în timpul somnului?
Cum îi stabilim programul de somn?
Bebelușul trebuie neapărat hrănit în timpul nopții?
Cum să-l ajutăm pe copil să doarmă mai mult?
Cum pregătim camera copilului pentru somn?
și multe altele...sunt dileme zilnice care pot da multă nesiguranță mămicilor.

Toate întrebările despre îngrijirea bebelușului au nevoie de răspunsuri. Și nu orice răspunsuri, ci unele avizate, pentru că vrem să ne îngrijim bebelușul cât mai bine cu putință. Citind ebookul o să găsiți o mulțime de informații utile pentru întrebările voastre.

JOHNSON’S® Baby face parte din portofoliul Johnson & Johnson și este marca numărul 1 de produse pentru îngrijirea copiilor în România.

Cu o tradiție de mai bine de 120 de ani, brandul deține o experiență vastă în ceea ce privește îngrijirea bebelușilor și știința simțurilor, produsele fiind dezvoltate prin expertiza specialiștilor în domeniu, astfel încât să ofere siguranța calității. Fiecare produs din gama JOHNSON’S® Baby este special creat pentru pielea delicată a bebelușului și dovedit clinic ca fiind delicat, blând și sigur pentru utilizare.

Produsele JOHNSON’S® Baby sunt recomandate de Societatea Română de Pediatrie.

Brandul deține o gamă diversificată de produse, potrivite pentru momentele esențiale din viața unui bebeluș, precum produse pentru baie, masaj, somn liniștit, îngrijirea pielii, schimbarea scutecului etc.

Johnson Baby

JOHNSON'S® Baby iubește bebelușii!

Cu peste 120 de ani de experiență, JOHNSON'S® Baby a creat produse speciale pentru îngrijirea delicată a pielii bebelușilor, care asigură o dezvoltare armonioasă încă din primele zile de viață.

Conștientizând importanța stimularii senzoriale și dezvoltarea unei rutine de îngrijire, JOHNSON'S® Baby vine în sprijinul parinților cu sfaturi și recomandări, iar ei se vor bucura mai mult de fiecare moment important din viața bebelușului lor.

De urmarit:johnsonsbaby.ro

Comentarii vizitatori