De ce inșală bărbații căsătoriți? Iată 8 motive pe care trebuie să le știi

De ce insala barbatii casatoriti? Iata 8 motive pe care trebuie sa le stii

De ce inșală bărbații căsătoriți? Iată 8 motive pe care trebuie să le știi

De ce inșala barbatii? Ei bine, cu siguranta trebuie sa știi și tu aceste 8 motive pentru care barbații iși inșala iubita sau soția...

• Adevărul este ca donjuanii sunt de fapt niste lași iar greșeala cea mai mare a femeilor este o mare lipsă de incredere. In plus, ai grijă la prietenele cu parul mai lung ca al tău.

De ce insala barbatii?
8 motive pentru care barbatii insala
Momentul in care ramai impietrita
Bine ati venit pe planeta barbatilor care insala
Barbatii insala fiindca pot scapa.
Sotiile inselate au un singur lucru in comun  o lipsa de incredere
Adevarul gol-golut este ca cei mai multi tradatori sunt lasi
Daca barbatii cred ca pot scapa basma curata inseland, vor insela.

De ce insala barbatii?

Autorul dramatic de origine irlandeza, PEADAR DE BURCA, de 36 de ani, care este casatorit si are o fetita, a petrecut cinci ani intervievand 22550 de barbati adulteri si ne dezvaluie acum motivele secrete pentru care barbatii ar prefera sa nu aflam vreodata ce fac...

8 motive pentru care barbatii insala

1. Probleme in casnicie - prea multe certuri si tensiune in familie
2. Barbatii inseala datorita plictiselii in casnicie
3. Barbatii inseala pentru ca vor sa experimenteze sexual mai mult 
4. Barbatii inseala pentru ca sunt nesatisfacuti emotional  
5. Barbatii care inseala o fac pentru ca asta au invatat ca e normal de la parinti 
6. Barbatii inseala pentru ca stiu ca sotiile lor ii inseala 
7. Barbatii inseala pentru ca vor sa produca un motiv de divort  
8. Barbatii inseala pentru ca se simt nedoriti de sotia lor

Momentul in care ramai impietrita

Una dintre intamplarile pe care le-a aflat este cea a Teresei. Teresa si-a banuit sotul timp de mai multe saptamani, insa atunci cand l-a vazut din masina intrand in casa cu o blonda atragatoare, a ramas impietrita. Nick era medic de familie, insa aceasta nu era una dintre vizitele obisnuite la domiciliu. In primul rand era in afara orelor de serviciu si ii spusese Teresei ca se duce la sala.

Inima ii batea nebuneste atunci cand se indrepta spre usa de la intrare. I-a deschis o femeie cu fata rosie ca focul, vizibil tulburata. Teresa a impins-o din calea ei.

Stiu ca sotul meu este aici, a izbucnit ea, intrand in casa ca o furtuna si intrand pe rand in toate camerele.

Donjuanul: Donald Draper cu amanta lui in serialul TV Mad Men. Insa ce anume ii determina pe barbati sa insele, si de ce anume sotiile ii iarta?

Ea a deschis de perete usa uscatorului si acolo, ghemuit in spatele unui morman de prosoape si cearceafuri, se afla Nick. Era complet dezbracat, cu exceptia ochelarilor lui de soare foarte scumpi.

Nu este ceea ce pare. Este numai imaginatia ta. Te rog du-te acasa si totul va fi OK, a spus el.

Bine ati venit pe planeta barbatilor care inșala

Bine ati venit pe planeta barbatilor care inseala. Ei spun cele mai aberante minciuni, au o amanta dupa alta si  ceea ce este cel mai uimitor scapa nepedepsiti.

Cititi si: De ce inseala femeile

Desi era teribil de ranita de tradarea sotului ei, Teresa a decis sa accepte scuzele lui umile si sa-l primeasca inapoi. Inca mai sunt impreuna si, da, el inca o mai inseala.

Autorul studiului provine dintr-un lung sir de barbati care inseala. Mai multi dintre unchii lui au fost afemeiati si si-au distrus astfel familiile. Sotiile lor au fost tot timpul ingaduitoare cu ei, iar copiii le-au crescut intr-o atmosfera de nesiguranta. In mod similar, multi dintre amicii cu care a crescut au devenit afemeiati. Insa el a dorit sa fiu diferit. A stiut ca vreau sa se linisteasca la casa lui si sa gaseasca ceea ce parea o iluzie in zilele noastre: o casnicie fericita, plina de responsabilitate si fidelitate.

Asa incat acum cinci ani s-a imbarcat in cautarea de a afla de ce anume inseala barbatii.

Sunt unii barbati pur si simplu programati sa fie infideli? Este ceva in ADN-ul lor, o dorinta sexuala supradezvoltata ori un farmec irezistibil?

Barbatii inșala fiindcă pot scăpa

Ceea ce a descoperit a fost mai mult decat socant. Dupa ce s-a intalnit cu sute de adulteri, a ajuns la convingerea ca barbatii inseala fiindca pot scapa.

A discutat cu peste 250 de barbati din toate domeniile  medici, dentisti, avocati, bancheri, fotbalisti, profesori, chiar si cu un milionar.

Toti isi inselasera nevestele, insa, in mod incredibil, numai 40 dintre ei fusesera descoperiti. Ceilalti au scapat basma curata si sunt bine mersi  la fel cum multi dintre ei au fost descoperiti si iertati.

El spune ca i s-a facut rusine de trucurile murdare pe care semenii lui le-au folosit si oripilat de modul in care femeile ii lasa sa scape.

A discutat si cu 60 de femei tradate. Toate, cu exceptia a trei dintre ele, au ramas cu sotii infideli.

Atunci cand femeile nu au curajul sa se lupte pentru ce-i al lor, totul devine practic o spirala a infidelitatii.

Autorul studiului spune ca i s-a facut rusine de trucurile murdare pe care semenii lui le-au folosit si a fost oripilat de modul in care femeile ii lasa sa scape.

Sa ne gandim de exemplu la Teresa. Inalta, blonda si spirituala, traieste intr-o casa uimitoare in afara Londrei cu sotul ei Nick. Cand au ajuns la 40 de ani, erau deja casatoriti de 15 ani si aveau 3 copii cand Teresa a inceput sa suspecteze ca se intampla ceva.

Sotul ei petrecea mai mult timp la sala decat de obicei. Totusi, atunci cand venea acasa, hainele lui erau uscate si curate.

Cititi mai multe despre Aventura emotionala sau aventura pe care nici nu stiai ca o ai

Intr-o seara, Teresa l-a urmarit  si a ajuns acasa la amanta lui. Chiar cand l-a descoperit gol in uscatorul amantei, el a avut tupeul sa incerce sa o convinga ca lucrurile nu stateau asa de rau cum parea. Era atat de calm incat ea aproape ca l-a crezut.

Insa desi l-a prins, Teresa a decis sa-l ierte. Am o casa frumoasa si un stil de viata minunat. Nu vreau sa pierd totul, nici nu vreau sa-mi creasca copiii fara tata, spune Teresa.

Si nici nu vreau sa infrunt viata de una singura. Cine m-ar mai dori? Am ramas cu Nick, iar el continua sa ma insele. Stiu ca nu se va opri vreodata. Acum pur si simplu inchid ochii. Inca il iubesc, dar nu am pic de incredere in el.

Sotiile inselate au un singur lucru in comun  o lipsa de incredere.

Sotiile inselate au un singur lucru in comun  o lipsa de incredere. Ele sunt cel putin la fel de atragatoare ca si amantele si mult mai inteligente. Insa isi lasa barbatii sa le calce in picioare.

Daca strigi pe strada  infidelule , vei observa ca vreo zece barbati vinovati se uita peste umar. Citeste Greselile pe care le fac femeile inselate...

Atunci a inceput cercetarea, autorul ei si-a imaginat ca va fi greu sa gaseasca infideli si chiar mult mai greu sa gaseasca infideli care sa-si asume situatia. Nu putea sa se insele mai tare.

Infidelul: Chris Huhne (in dreapta), sotia lui Vicky (in centru) si Carina Trimingham (in stanga). Intre timp, Mr. Huhne si-a parasit sotia pentru Miss Trimingham.

Primul barbat infidel cu care a vorbit  pe care l-a cunoscut prin prietenul unui prieten  si-a deschis larg carnetelul de adrese si i-a spus ca lumea e plina de donjuani. Daca ajungi sa cunosti un infidel, ii poti cunoaste pe toti.

A ajuns sa ii cunoasca pe aproape toti. Si nu erau pur si simplu deschisi discutiilor, abia asteptau sa-i spuna totul despre aventurile lor.

Capacitatea unui barbat de a se lauda despre ispravile sale sexuale nu are limite. Odata ce a inceput sa-si depene cuceririle, este imposibil de oprit.

Cu varste intre 25 si 65 de ani, unii erau frumosi, altii oribil de urati, insa cei mai multi erau plini de succes. S-ar putea crede ca ei duc vieti extraordinare, pline de stralucire. Inca nimic nu era mai departe de adevar.

Un lucru era sigur, aventurile nu-i faceau fericiti. Odata depasita faza de bravura, autorul studiului a fost uimit sa constate cat de nesiguri erau acesti barbati. Cei mai multi recunosteau ca nu era neaparat dorinta sexuala ceea ce-i determina. Pur si simplu aveau nevoie de ceva care sa le umple vietile pustii.

Aflati totul despre Divortul sau sfarsitul care iti da dreptul la un nou inceput

Intr-o seara, studiul l-a dus intr-un bar, unde s-a intalnit cu un barbat insurat de vreo 30 de ani si cu iubita lui. La fel ca multe dintre amantele pe care le-a cunoscut, abia daca avea doi neuroni care sa faca sinapse. Cu vreo zece ani mai tanara, ea era evident atrasa de banii lui si nu parea sa-i pese daca este sau nu insurat.

Unul dintre barbati mi-a marturisit: atunci cand sotia mi-a descoperit aventura, am reusit sa o fac pe ea sa se simta vinovata.

Atunci cand iubita s-a dus la toaleta, barbatul i-a aratat telefonul mobil ca sa arate fotografiile copiilor lui. Imi iubesc familia. Stiu ca distrug totul, insa nu ma pot abtine, a spus el.

Situatia era asa de jalnica, incat aproape ca provoca mila. Insa dupa ce a vorbit cu toti acesti barbati, autorul studiului se intreaba daca ei chiar sunt capabili de iubire  nici macar nu e sigur ca se iubesc pe ei insisi, deci cum si-ar putea iubi sotiile? Daca ar fi asa, ar mai risca sa le faca sa sufere atat de mult? Putini isi dau seama ce devastator este pentru o femeie sa stie ca sotul i-a fost infidel.

Sotia unui afemeiat a spus: te vezi pentru prima data intr-o oglinda necrutatoare. Dintr-odata orice greseala pe care o faci si orice mica imperfectiune pare monstruoasa. Aveam o parere buna despre mine fiindca credeam ca am un sot care ma iubeste si imi este credincios. Acum totul a disparut. Desi stiu ca el este de vina, nu voi mai avea vreodata aceeasi parere buna despre mine.

V-ati astepta ca donjuanii sa se simta vinovati, insa nu este asa. Barbatii intervievati pareau sa nu poata intelege raul pe care il provoaca.

Pareau mult mai interesati de urmatoarea aventura. Iar atunci cand erau descoperiti, adesea dadeau vina pe sotii.

Unul dintre ei a marturisit: atunci cand sotia mi-a descoperit aventura, am reusit sa o fac pe ea sa se simta vinovata. I-am spus ca din cauza ei s-a intamplat totul, fiindca ma ignora si nu mai voia sa facem sex. In final, ea era cea care isi cerea scuze.

Iertare: Sotia lui John Terry, Toni l-a primit inapoi dupa o presupusa aventura.

O parte a problemei este faptul ca barbatilor li se permite sa creada a a umbla din floare in floare este un lucru inofensiv.

Sa ne gandim la modul in care a fost tolerata dezvaluirea aventurii lui Bill Clinton. Iar una dintre cele mai triste povesti pe care am auzit-o vreodata era despre o femeie al carei barbat o inselase in timp ce copilul lor era grav bolnav.

Disperata de ingrijorare, biaza femeie a inceput sa manance mult si se ingrasase.

Atunci cand a descoperit ca sotul are o aventura, propria ei familie a sugerat ca era si ea de vina. Nu ar fi trebuit sa te lasi in voia mancarii, au spus cu totii. Este un cliseu, insa cei mai multi barbati incep sa-si insele nevestele atunci cand ajung la varsta mijlocie. Isi dau seama ca nu vor fi vreodata David Beckham nici Bill Gates, insa ar putea avea o viata fantastica impreuna cu alta femeie. Cititi 10 intrebari curajoase despre Dragoste si Sex si 10 raspunsuri date de barbati celebri

Si atunci, ce pot face femeile ca sa se protejeze impotriva infidelitatii?
In primul rand, sa se fereasca de femeile care au parul lung. Unul dintre lucrurile cele mai neasteptate pe care le-am descoperit este ca barbatii isi inseala aproape intotdeauna sotiile cu femei care au parul mai lung decat sotiile.

Motivul nu poate fi mai evident decat atat  ori mai putin ascuns. Ei doresc sa reaprinda flacara tineretii cu o versiune mai tanara a sotiei, iar parul lung pare sa insemen tinerete.

Dintre barbatii intervievati, a fost numai unul fata de care autorul a simtit empatie ori afectiune. Si a fost singurul care a avut o relatie cu o femeie cu parul scurt care era mai in varsta decat sotia lui.

Cititi si: Cand tati nu e - sau despre barbatii care isi parasesc familia

Sean, de meserie profesor, s-a indragostit de Nuala, o avocata divortata, atunci cand au aparut intr-o piesa dramatica pentru amatori. La 57 de ani, ea avea cu 20 de ani mai mult decat el.

Eu si sotia mea ne indepartasem unul de altul. Nuala flirta, era tactila si foarte amuzanta.La petrecerea de dupa piesa, am iesit la o tigara si am ajuns sa ne sarutam. A fost ceva total neasteptat si m-am simtit coplesit de vina, insa nu ma puteam opri.

Am continuat ratacirea asta timp de un an pana cand ne-a descoperit sotia mea si m-a aruncat afara. Ma simt ingrozitor pentru durerea pe care i-am provocat-o si as fi vrut sa am curajul de a fi cinstit in legatura cu ce faceam.

Sotia mea are o noua relatie si fiecare dintre noi este mult mai fericit.

Sean a fost singurul barbat dintre cei intervievati care s-a indragostit de amanta lui si era pregatit sa-si incheie casatoria. Dar chiar si el s-a complacut in situatia asta timp de un an.

Adevarul gol-golut este ca cei mai multi tradatori sunt lasi

Adevarul gol-golut este ca cei mai multi tradatori sunt lasi. Nu au destul curaj sa admita ca au probleme in relatie.

Unitate in familie: Hillary Clinton si-a sustinut sotul Bill dupa o aventura cu angajata de la Casa Alba Monica Lewinsky in timp ce el a fost presedintele SUA.

In schimb, in loc de a infrunta problemele pe care le au, se inhama la aventuri care presupun pastrarea secretului. Atunci cand sunt prinsi, de obicei se intampla din cauza unui cliseu precum rujul de pe gulerul camasii ori o zgarietura pe care nu o pot exprima.

Iar daca sotiile ii iarta, au impresia ca au primit un cec in alb sa continue. Numai unul dintre barbatii care au participat la studiu a incetat sa-si insele sotia, desi nu fusese descoperit.

Daca situatia care urmeaza nu ar fi atat de tragica, ar fi comica. Paul, un constructor de 46 de ani si un afemeiat notoriu, avea o aventura cu o vecina atunci si a facut narcolepsie. De fiecare data cand era excitat, adormea.

Medicul a redus totul la stres. Si nici nu este de mirare: Paul ducea o viata dubla de 20 de ani.

Amanta l-a parasit deoarece nu mai facea fata. Si-a pierdut slujba si nici macar nu se mai putea uita la un meci de fotbal, deoarece adoarme imediat ce lucrurile incep sa devina interesante.

Partea cea mai rea este ca sotia mea este atat de intelegatoare, spune el.

Ceea ce autorul studiului considera incredibil este ca femeile inselate nu se revolta. De departe, acesti barbati aveau sotii fantastic de atragatoare acasa, care erau dispuse sa fie tratate precum niste gunoaie.

Citeste si Ce faci daca el te insala? Cum alegi din cele 5 variante? Invata din sfaturile si greselile altora...

Si asta este problema. Daca barbatii cred ca pot scapa basma curata inseland, vor insela.

Secretul ca sa aveti un sot fidel nu poate fi mai simplu de atat: aveti incredere in propria persoana, solicitati-i atentia si aratati-i cat se poate de clar ca este norocos sa va aiba, mai ales ca nu va mai avea vreodata o astfel de sansa.

De asemenea, in mod sigur exista si barbati fideli. Ei au un cod moral si tarie de caracter. Nu mint nici nu inseala. Sunt mai interesati sa fie genul de tata care este un model pentru copii decat sa se transforme in propria placere egoista.

Forumul Ddesprecopii.com are o sectiune foarte populara si foarte speciala numita In unul sau in doi, mergem mai departe . Iar situatiile in care sotul calca stramb sunt printre cele mai discutate...

Despre viata in doi, merita sa cititi si:

15 semne ca ești victima abuzului EMOȚIONAL într-o relație

15 semne ca ești victima abuzului EMOȚIONAL într-o relație

Chiar daca nu lasa urme la suprafata, abuzul emotional poate fi unul dintre cele mai dureroase si mai greu de inteles moduri de a rani pe cineva intr-o relatie. E greu sa-ti imaginezi …

Motive de divort si studii surprinzatoare despre divort plus ceea ce NU trebuie spus copiilor

Motive de divort si studii surprinzatoare despre divort plus ceea ce NU trebuie spus copiilor

Motivul unui divorț poate fi surprinzător. În primul rând, printre cauzele care duc la divorț se numără violența domestică. Dar, divorțul poate fi…

6 greseli care ruineaza o casnicie

6 greseli care ruineaza o casnicie

Iata 6 greseli care pot dinamita chiar si cea mai solida casnicie. Merita sa cunosti aceste greseli fundamentale care distrug o casnicie. Iata aceste greseli, descrise si argumentate de cineva care…

 

Despre relatie si dragoste, va recomandam sa cititi

5 cai de a va imbunatati relatia cu partenerul

Sufletele pereche

Sfaturi de dragoste...Feng Shui

10 cuvinte pentru o relatie armonioasa

Cheama umorul in dormitor

Saruta-l in fiecare zi

Cat de egoisti sunt barbatii?

Darurile de aniversarea casatoriei: un ghid an-cu-an

Pana cand moartea ne va desparti?

8 lucruri despre casatorie, pe care nu ti le spune nimeni dinainte

 Ultimele 10 dosare din dulapul cu dosare intime:

Iubirea ne poate salva de la moarte

Recuperarea dupa infidelitate

Dupa 10 ani ...in patru mergem mai departe

Sunt dependenta de sotul meu...

Frustrari...amanta...copil mic...etc

Sunt trista, el s-a schimbat radical...

Cand trecutul iti distruge casnicia...

O poveste ca pentru revistele siropoase

Siguranta si nesiguranta in cuplu

O mare frustrare...

Toate dosarele intime >> 

Forum de discutie sincera despre viata in 2

 In sectiunea In unul sau in doi, mergem mai departe se discuta cu sinceritate despre viata in voi.  Va asteptam si pe dumneavoastra sa ne povestiti problemele de cuplu pe care le aveti. Pe acest forum special veti gasi intotdeauna intelegere.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 3 comentarii

  1. Liviu
    Liviutrimis la 14/2/2014

    Cele 8 motive se aplica si la sotii, lesbiene, gay.

    Raspunde la acest comentariu
  2. vaillant
    vaillanttrimis la 14/2/2014

    ...Lipsa de credinta in Dumnezeu si valorile Crestinismului duce la neglijarea tainelor casniciei; a crede ca-ti merge si ca ai gasit prostul sa-l inseli ( ba, mianna, am scris bine? ) va duce in final la "plati "la care nici nu gandeai. Nu sunt un crestin practicant dar cred in Dumnezeu si litera Lui si sfatuiesc pe oricine crede ca se poate juca cu astfel de chestii sa gandeasca de 2 ori inainte de a se casatorii!

    Raspunde la acest comentariu
  3. mianna
    miannatrimis la 5/11/2013

    Barbatii nu INSEALA. Deloc. Nici femeile. Eventual INSALA. Stiu ca nu ma credeti, dar aveti la dispozitie dictionarele. Dupa care puteti numara de cate ori ati folosit un verb care nu exista. Sau puteti sari peste partea cu numaratul (care v-ar lua ceva timp, ce-i drept, acel "INSEALA " inexistent in limba romana apare de muuuuulte ori), folosind optiunea "replace with... " (repet, INSALA). Sau puteti lasa asa, ceea ce nu m-ar surprinde :)

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII