Antibioticele distrug sistemul imunitar

Antibioticele distrug sistemul imunitar

Antibioticele distrug sistemul imunitar

  • Sistemul imunitar este in mod constant intr-o misiune "cauta-si-distruge", mereu in cautare de invadatori straini. Sistemul imunitar are o capacitate mare de a-si aminti invadatorii cei rai si a implementa tacticile care au lucrat in trecut pentru a anihila inamicul.

Sistemul imunitar este in mod constant intr-o misiune "cauta-si-distruge", mereu in cautare de invadatori straini. Sistemul imunitar are o capacitate mare de a-si aminti invadatorii cei rai si a implementa tacticile care au lucrat in trecut pentru a anihila inamicul. Unele dintre cele mai rapide celule in crestere din corpul uman sunt celulele sistemului imunitar.

Despre antibiotice mai cititi si:

Peste 80 la suta din imunitatea organismului este construita in tractul intestinal de echilibrul bacteriilor prietenoase care locuiesc acolo. Flora intestinala incepe sa se construiasca la un copil in timp ce acesta este inca in uter, dar nu isi ia rolul in serios decat dupa 8 zile de la nastere. Incepand cu laptele colostru, intestinul incepe sa se populeze cu mai multe bacterii in timp ce sistemul imunitar al copilului incepe un inventar al celulelor bune si rele din organism. Acest inventar este un proces ce tine o viata, iar sistemul imunitar nu uita niciodata un invadator.

Unde incepe problema?
Cel mai rau lucru cu putinta pe care il pot face unui copil este de a-i oferi antibiotice. Acestea ucid fara discriminare bacteriile, si bune si rele. O runda de antibiotice va schimba definitiv sistemul imunitar. Cu toate ca au fost cunoscute ca salvatori ai omenirii de la diverse boli, antibioticele ne cer un pret scump, in cancer si boli degenerative cronice.

Despre sistemul imunitar cititi si: 10 ierburi si condimente pentru intarirea sistemului imunitar

Odata ce primul antibiotic este administrat unui sugar sau copil, bacteriile din intestin sunt distruse si sistemul imunitar este permanent modificat in capacitatea sa de a produce celule adecvate sistemului imunitar. Dupa ce ciuperca se stabileste, parazititii se deplaseaza pentru a permite accesul recompenselor de produse alimentare si minerale menite sa hraneasca organismul. Acesta este primul pas catre bolile cronice si cancer.

Acelasi proces se intampla atunci cand un adult consuma chiar si o runda de antibiotice. Totul se schimba permanent si dureaza ani de nutritie si terapii vizate cu probiotice pentru a recupera o aparenta de normalitate in sistemele corpului.

Rolul metalelor grele
Peste 80 la suta din metalele grele sunt eliminate din organism prin intermediul bacteriilor prietenoase din intestin. Anumite bacterii rele si ciuperci de fapt, prefera sa-si pastreze si mute metalele grele din corp si le transporta catre diferite tesuturi si organe pentru a le slabi, pentru o viitoare invazie. Ciuperca este un organism ce curata, ea se hraneste cu tesuturile compromise. In cele din urma o ciuperca rea va invada tesuturile sanatoase, deoarece castiga putere si corpul tau slabeste.

Cancerul
Odata ce echilibrul este distrus si ciuperca se stabileste, peretele intestinal devine permeabil, permitand alimentelor partial digerate, bacteriilor si alergenilor sa treaca in sange. Acum, sistemul imunitar deja slabit, are datoria-dubla de a incerca efectuarea curatirii intestinului in timp ce depisteaza  noi amenintari in corp. Sic and te gandesti ca toate acesea au inceput cu un parinte dezinformat sau un medic pediatru cu intentii bune dar...rezultate devastatoare.

Cancerul este o boala de inflamatie. Compromisurile intestinale si scurgerile de particule in sange cauzeaza inflamatie in tot corpul. Organele inflamate cronic devin tinta metalelor grele, virusurilor, ciupercilor si bacteriilor. Dar prejudiciul nu se opreste aici, alimentele foarte procesate pe care le consumam traverseaza bariera intestinala acum compromisa; cauzans strs si necazuri pancreasului. Stresul cronic slabeste organele pentru a le face mai sensibile la boli si cancer.

Unde se termina?
Se termina cu tine luand decizii in cunostinta de cauza inainte de a te preda administrarii cu antibiotice. Tu esti cel care sufera consecintele - nu medicul.

Mai cititi si:

Dulapul cu medicamente
> Sanatatea si protectia familiei: Sfaturi pentru o primavara linistita
> Suplimentele de acizi grasi omega-3 - bune pentru copil?
> Farmacia de voiaj
> Sanatatea familiei: Abuzul de antibiotice
> Ce stim despre antibitiotice?
> Despre medicamente
> Efectele secundare ale analgezicelor (calmantelor)

Alimentatia sanatoasa a familiei
> 15 alimente care trebuie cumparate mai des
> Zincul in alimentatie
> Oare ar trebui sa fim cu totii vegetarieni?
> Dictionarul vitaminelor
> Lista neagrã a substantelor chimice care otrãvesc alimentele
> Pericolele deficitului de iod
> Carbohidrati buni si carbohidrati rai

Sanatatea femeii
> Anticonceptionalele hormonale - Mit si Realitate
> Antibioticele si cancerul de san
> Anti-perspirantele si cancerul de san
> Cervicita
> Dieta nesanatoasa poate duce la depresie

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII