Doctorul va raspunde

Inapoi la lista de intrebari


Am un baietel de 6 ani si 10 luni care uneori, mai ales in timpul noptii, acuza dureri la genunchi. Se trezeste din somn si incepe sa planga de durere.

Domnule doctor,

Ma numesc Mihaela si am un baietel de 6 ani si 10 luni care uneori, mai ales in timpul noptii, acuza dureri la genunchi. Se trezeste din somn si incepe sa planga de durere. Noi il masam cu Voltaren sau Ben Gay si ii trece. Mentionez ca sta mai mult in genunchi, chiar si pe scaun la masa. Sa fie aceasta cauza sau exista alta problema ?

Putem face analize pentru a detremina cauza ? Ce ar trebui sa facem pentru a rezolva acest lucru ?

Va multumesc anticipat.

Mihaela Preda

**************************************************

Cel mai probabil ca pozitia in genunchi este cauza durerilor. Incercati sa il convingeti sa schimbe pozitia. Sunt deja clasice o serie de boli profesionale la faiantari si la cei care monteaza gresia si care au o pozitii “in genunchi” sau “pe vine”.

Cu toate acestea nu este exclusa si o alta cauza si de aceea ar fi bine sa faca o serie de radiografii ale articulatiei genunchiului bilateral pentru eliminarea acestora.

Dr. Cristian Popescu - Bucuresti


Inapoi la lista de intrebari

Supereva.ro Noutati

Tipuri de mame toxice de care e bine sa te feresti

Tipuri de mame toxice de care e bine sa te feresti

Exista putine daruri mai mari decat cel de a fi mama si buna prietena cu o mama. Nu numai ca va sprijiniti una pe cea...

Ce aliment poate trata impotenta?

Ce aliment poate trata impotenta?

Cerealele fortificate consumate la micul dejun, contin vitamina B3, de asemenea, cunoscuta sub numele de niacina, vit...