Doctorul va raspunde

Inapoi la lista de intrebari


Am probleme cu amandoi copiii cu ochii, amandoi poarta ochelari. Va rog frumos daca puteti sa ma indrumati la un doctor in Romania sa le fac operatie cu laser la copii la ochi.

Buna ziua !

Locuiesc in Irlanda, am doi copii de 3 ani fetita si 16 ani baiatul. Am probleme cu amandoi copiii cu ochii, amandoi poarta ochelari. Va rog frumos daca puteti sa ma indrumati la un doctor in Romania sa le fac operatie cu laser la copii la ochi. Chiar si un numar de telefon poate sa insemne o comoara pentru mine. Va multumesc anticipat si va rog mult chiar daca nu stiti nici un doctor sa imi raspundeti sa nu astept in fiecare zi cu speranta.

Va multumesc din suflet anticipat !

**************************************************

Inainte de toate trebuie sa stiti ca nu orice viciu de refractie se poate opera, si nu toate cele care se opereaza, se opereaza cu laser. Operatia cu laser, LASER EXCIMER, este indicata in special in miopie.

Puteti apela la serviciile de oftalomologie de la Sp. Militar Central sau de la Sp. de Oftalmologie, ambele din Bucuresti, cele mai bine dotate si avansate in acest domeniu.

Numerele de telefon le puteti gasi in orice carte de telefon dar mai importanta este stabilirea indicatiei operatorii cu laser la cei doi copii, deci este nevoie de un consult prealabil.

Dr. Cristian Popescu - Bucuresti

Inapoi la lista de intrebari

Supereva.ro Noutati

De ce sa NU mananci mai mult de jumatate de avocado pe zi

De ce sa NU mananci mai mult de jumatate de avocado pe zi

Expertii in sanatate ne avertizeaza ca s-ar putea sa consumam prea mult avocado – de fapt, mult mai mult decat ...

ALERTA: rujurile contin chimicale periculoase

ALERTA: rujurile contin chimicale periculoase

O substanta chimica utilizata in mod obisnuit in rujuri, demachiant si pasta de dinti poate provoca probleme cardia...