Panadol Baby

Panadol Baby

Cu zambet inainte - Improvizeaza un teatru de papusi!

Cu zambet inainte - Improvizeaza un teatru de papusi!
Copiii racesc, fac febra, au dureri cauzate de cresterea dintilor sau dureri in gat. Cand micutul tau este bolnav, planurile voastre sunt date peste cap si riscati sa ramaneti in casa cateva zile. In astfel de momente, pentru a-i purta de grija, ai nevoie de putere. Si, uneori, de Panadol Baby.

Tusea si raceala copilului: ghid pentru parinti

Tusea si raceala copilului: ghid pentru parinti
Copiii racesc des. Racelile si tusea sunt cauzate de obicei de virusuri (nu de bacterii), antibioticele fiind astfel nerecomandate.Daca tusea este grava si persistenta, copilul poate suferi de o infectie toracica cauzata de o bacterie – si in acest caz se recomanda consult medical.

Imunizarea prin vaccinare

Imunizarea prin vaccinare
Imunizarea prin vaccinare reprezinta singura modalitate eficace de protejare a copilului impotriva numeroaselor boli. Ceea ce inseamna ca, in cazul expunerii la o anumita boala, copilul dumneavoastra va avea mai putine sanse sa o contracteze.

Sugari si copii: lucruri de retinut cand administram medicamente copiilor

Sugari si copii: lucruri de retinut cand administram medicamente copiilor
Copiii sunt mai complicati decat adultii atunci cand vine vorba despre medicamente, si nu doar pentru ca sunt mai mici. Organismul copilului reactioneaza diferit la medicamentele  folosite.  Mai mult, numeroase medicamente provoaca reactii in organismele aflate in dezvoltare ale copiilor, reactii care nu se manifesta la fel la adulti - unele din aceste reactii pot fi periculoase.

Surprize pentru mamici si tatici

Surprize pentru mamici si tatici
Click aici pentru mesaje amuzante pentru mamici si tatici care au puterea sa-si pastreze zambetul pe buze chiar si in cele mai stresante momente. Da-le mai mai departe (gandeste-te ce senzatie vor face pe Facebook) si ajuta-i pe cei din jur sa inteleaga de ce un copil e cea mai mare sursa de bucurie.

Ce este Panadol Baby?

Ce este Panadol Baby?
Inca dinainte ca micutul tau sa se nasca, primesti un numar impresionant de informatii despre cum ar fi mai bine sa ii porti de grija. Insa in momentul in care bebelusul tau vine pe lume, inveti ca nu exista o reteta magica dupa care sa il ingrijesti.Oricare ar fi insa alegerile tale, venirea pe lume a unui copil marcheaza o noua etapa in care au loc nenumarate schimbari menite sa ofere noului nascut un mediu sigur si cat mai confortabil. inveti sa devii o mama buna alaturi de el, hranindu-l, adormindu-l sau jucandu-te cu el. ii porti de grija in fiecare moment, te bucuri de fiecare etapa pe care o parcurge si ii oferi ce este mai bun. Pentru a purta de grija, ai nevoie de putere. Si, uneori de Panadol Baby.

Ingrijirea danturii bebelusului

Ingrijirea danturii bebelusului
Multi parinti nu-si dau seama ca primii dinti ai bebelusilor trebuie sa fie ingrijiti la fel de atent ca dintii adultilor. Pe langa rolul evident al acestora pentru mestecat si vorbit, dintii sunt importanti pentru dezvoltarea corespunzatoare a maxilarului si rezerva spatiile necesare pentru dintii permanenti ce vor aparea mai tarziu.
Mergi la inceput