Organizator:


Sponsori si parteneri:Mos Craciun vine cu (t)RENUL... Desprecopii

Anul acesta, Sărbătorile de iarna vor fi marcate de CFR Călători în data de 10 decembrie a.c prin organizarea unui eveniment inedit, dedicat celor mici – „Mos Crăciun vine cu tRENUL Desprecopii”, eveniment cu implicare socială în viaţa a comunităţii.

Trenul va avea destinaţia Sinaia şi va fi amenajat special ca un atelier de imaginaţie şi creaţie, cu tema şi atmosferă în Spiritul Crăciunului. Timp de 5 ore, micuţii vor participa interactiv la diferite acţiuni: devin ‘călători’ creativi, vor bricola din materiale reciclabile, vor vizita celebrul Salon Regal şi expozitia de Trenuleţe Electrice din Gara Sinaia.

În luna decembrie, compania de infrastructură feroviară, CNCF CFR SA, va găzdui în Gara de Nord din Bucureşti Târgul Crăciunului cu brad împodobit, colinde şi alte surprize.

Partenerii nostri în acest demers, alaturi de companiile feroviare din cadrul Ministerului Transporturilor (CFR Călători şi CNCF CFR SA), sunt prietenii de la Holy Molly, desprecopii.com, Cristim, Libertatea – carora le multumim.

Evenimentul nu este dedicat publicului larg si este in bebeficiul Casei de copii Sf. Macrina.

PROGRAM eveniment:

11h10 - plecare din Gara de Nord cu tRENUL Mosului cu destinatia Sinaia. Antren si voie buna, colinde, muzica si interactiune in tren

12h50 - sosire Sinaia. Vizita in Salonul Regal. Servim un sandvis si un ceai, ne jucam si apoi mergem sa vizitam Expozitia de Trenulete Electrice din Gara Sinaia.

15h20 - plecare din Gara Sinaia catre Bucuresti. Mos Craciun se va urca in tren .. la prima oprire si le va oferi copiilor cate un mic cadou.

17h10 - sosire Gara de Nord

Evenimentul va beneficia de expunere media pe urmatoarele canele:

  • pe pagina oficiala a companiei nationale de transpor feroviar de pasageri: cfrcalatori.ro
  • pe pagina partenerului de joaca al copiilor HolyMolly: http://www.holymolly.ro - care va asigura moderarea activitatilor in tren, si figuratia pentru Spiridusi, Printese si pentru Mos Craciun
  • promovare in cadrul comunitatii desprecopii.com
  •  pagina de FB dedicata evenimentului
  •  pe paginile Facebook - Desprecopii.com