Protejează ca o mamă urs!

Pe scurt

  • A început școala iar cel mic este iar in colectivitate! Urmează o nouă etapă din viața copilului dar și a ta, de părinte! Dacă el trebuie să se adapteze noilor schimbări, educatoarei/învățătoarei, noilor colegi și unui alt ritm, ție îți revine rolul de mamă-urs, cea care are grijă de întreaga familie.

*Dettol omoara 99,9% dintre bacteriile testate, cum ar fi E. coli, Salmonela, MRSA precum și 99,9% dintre virusurile gripei și îndepartează alergenii. Utilizați în siguranță produsele biocide. Citiți întodeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare

Protejezi ca o mamă!

Ce se întâmplă, însă, atunci când ai un nou-născut acasă și un copilaș cu trei ani mai mare care tocmai a început să meargă la grădiniță? Cum ai grijă ca cel mare să nu-l îmbolnăvească pe cel mic?

Dacă în mediul exterior nu poți controla ce se întâmplă cu copilul tău, atunci te asiguri ca măcar în casă, casa în care familia ta locuiește, este un mediu sigur, curat și dezinfectat.

Pentru mine, siguranța și sănătatea familiei mele sunt prioritare

De aceea, ca mămică, încerc să păstrez o dezinfectare corespunzătoare acasă:

Sfatruile mele sunt:

• Avem grijă ca suprafețele din casă să fie dezinfectate cu produse de calitate;
• Cei mici, să se spele pe mâini atunci când vin de afară;
• Avem grijă ca jucăriile, obiectele pe care le atingem zilnic (telefoane) să fie șterse cu șervețele dezinfectante cum sunt cele de la Dettol;


 

• Să ne dezbrăcăm de hainele de școală și să ne schimbăm în haine de casă;
• Rufele sunt spălate și dezinfectate corect; pentru o dezinfectare mai bună, hainele copiilor sunt călcate folosind funcția abur a fierului de călcat.

În afară de aceste reguli, am grijă ca spațiul în care stau copiii să fie luminos și bine organizat. Nu exagerez cu o curățenie excesivă, dezinfectez doar când și unde este nevoie pentru a îl proteja pe cel mic.  

De ce nu este de ajuns să facem doar curățenie ci trebuie să și dezinfectăm?

Într-o casă în care nu se dezinfectează, creste riscul de a se dezvolta microbi patogeni. Fiecare contact cu exteriorul aduce pe haine, încălțări, pe mâinile murdare ale copilului diferite bacterii. Este suficient să urmăm reguli simple dar importante care ne protejează atât pe noi cât și pe copiii noștri.

Dacă vorbim despre mediul în care este adus un bebeluș abia născut, atunci trebuie să fim și mai atenți la dezinfecție. Cel mic are un sistem imunitar nedezvoltat, vine steril într-un mediu în care trăiește alt copil ce merge zilnic în colectivitate. De aceea trebuie să le oferim un mediu dezinfectat în care să trăiască.

E esentiala dezinfectarea suprafețelor cu care intrăm în contact zi de zi, de la blatul de bucătărie până la locul de joacă al copiilor și nu în ultimul rând a lucrurilor pe care le folosim zilnic. Dezinfectarea mâinilor este, de asemenea, importantă la locul de joacă, când venim de afară sau când mergem la masă. Toaleta și cada în care cel mic face baie trebuie spălate și dezinfectate corespunzător. Dettol omoară 99,9% din bacteriile testate precum E.coli, Salomonella dar și virusurile gripei.

Vrei și tu să ai o casă dezinfectată și sigură pentru cei mici? Protejează ca o mamă urs!

Sfatul zilei

Gama de produse DETTOL dezinfectante pentru suprafețe multiple

Pulverizator dezinfectant Surface Cleanser

Pulverizatoare dezinfectante Power&Fresh

Șervețele dezinfectante pentru suprafețe

Spray dezinfectant

DETTOL: Dezinfectant pentru rufe

Dezinfectant pentru rufe Fresh Cotton

Dezinfectant pentru rufe Sensitive

DETTOL: Săpunuri și dezinfectant pentru māini

Săpunuri lichide

Gel dezinfectant pentru măini

Rezerve săpun lichid

Test de personalitate

Cel fel de mamă protectoare ești?

Desprecopii.com īmpreună cu Otilia Mantelers au dezvoltat un test de personalitate pentru mămici. Īl lansăm īn curānd. Reveniți pe această pagina!

Află ce fel de mamă protectoare ești:

VEZI CE FEL DE MAMĂ ESTI (īn curānd)


 

*Dettol omoară 99,9% dintre bacteriile testate, cum ar fi E. coli, Salmonela, MRSA precum și 99,9% dintre virusurile gripei și īndepartează alergenii. Utilizați īn siguranță produsele biocide. Citiți īntodeauna eticheta și informațiile despre produs īnainte de utilizare