Testul cu bicarbonat de sodiu pentru a afla sexul bebelușului - iată cum se face și cât de corect este

Testul cu bicarbonat de sodiu pentru a afla sexul bebelusului - iata cum se face si cat de corect este

Testul cu bicarbonat de sodiu pentru a afla sexul bebelușului - iată cum se face și cât de corect este

Testul cu bicarbonat de sodiu pentru a afla sexul bebelusului se face cu urina si bicarbonat de sodiu, studiind cum interactioneaza cele doua elemente.

→ Iata cum se face si cat de corect este acect test si care sunt alte metode prin care poti afla sexul bebelusului din burtica...

VETI CITI
Ce este testul cu bicarbonat de sodiu pentru prezicerea sexului bebelusului si oare funcționează?
Cat de precis poate fi acest test?
Cel mai corect mod de a determina sexul bebelusului din burtica este ecografia cu ultrasunete
Calculatorul sexului bebelușului
Despre sexul bebelusului din burtica mai poti citi

Ce este testul cu bicarbonat de sodiu pentru prezicerea sexului bebelusului si oare funcționează?

Daca esti insarcinata si inca nu ai aflat daca vei avea baietel sau fetita, curiozitatea e mare... Si probabil ai auzit despre multe moduri de a prezice dacă va si un băiat sau o fată. Unele dintre aceste mituri babesti sunt destul de populare, mai ales pe forumuri sau in media sociala. Testul care se face cu bicarbonat de sodiu pentru a afla sexul bebelusului este foarte ușor și ieftin, dar funcționează?

Iată ce stim despre acest test si ce alte metode de aflare a sexului bebelusului mai sunt...

Cum funcționează testul cu bicarbonat?

Poti face acest test cu doar doua ingrediente ... cu niste bicarbonat de sodiu si urina.  Se pune praful de bicarbonat intr-un pahar si in alt recipient curat se colecteaza urina gravidei.

Pentru a colecta urina, spala-te pe maini, aseaza-te pe toaletă și ține recipientul sub tine in timp ce faci pipi. Este de preferat prima urina a diminetii pentru ca consumul de lichide din timpul zilei poate dilua urina si influenta rezultatul testului.

Este nevoie de parti egale de urina si bicarbonat. Odata cei vei avea aceste două ingrediente cruciale, toarna încet urina în bicarbonatul de sodiu și urmereste sa vezi daca se amestecul se aciduleaza.

rezultate

Dacă urina pare sa faca bulbuci sau spuma-  se presupune ca ai un băiat. Dacă nu se întâmplă nimic și nu se vede nici o interactiune intre cele doua ingrediente, se presupune că ai o fată.

Cat de precis poate fi acest test?

Efectuarea acestui test te poate face să te simți ca un om de știință într-un laborator. Si avem ceva stiinta la mijloc... Bicarbonatul de sodiu reacționează cu majoritatea acizilor, astfel încât, în cazul în care apare, este o reacție chimică între acidul din urină și baza din bicarbonat.

Lucrurile care pot face ca urina să fie acidă include orice, de la consumul anumitor alimente până la deshidratare. De exemplu, dacă ai avut rau de dimineața cu multe vărsături, urina ta poate fi mai acidă. Aciditatea ridicată în urină poate fi legată de un caz mai mare de infecții ale tractului urinar. Scăderea acidității poate fi la fel de simplă ca a mânca mai puțină carne sau a lua antiacide.

Rezultatul unui test cu bicarbonat poate varia în funcție de: în ziua în care faceți testul, ce ai mancat sau baut o zi inainte, nivelul PH al urinei...Iar niciunul dintre acești factori nu are nicio legătură cu sexul copilului tău.

Deci, cât de exact este acest test? Putem spune ca testul are o acuratete de 50% din timp, ceea ce este acelasi lucru cu a arunca o moneda in sus si a ghici daca e cap sau pajura...pentru ca intotdeauna exista 50% sa ai fata si 50% sa ai baietel.

Harta conceptiei la chinezi - sau calendarul chinezesc de calculare a sexului bebelusului- este un o metoda ne-stiintifica de a prevedea sexul bebelusului care se va naste - tinand cont de varsta mamei si de luna conceperii bebelusului.

Citeste si Poti ghici sexul bebelusului dupa forma burtii sau dupa greturi?

Cel mai corect mod de a determina sexul bebelusului din burtica este ecografia cu ultrasunete

Sexul bebelusului tău este determinat în momentul concepției, chiar atunci când sperma întâlnește ovulul. 

De obicei, viitorii parinti afla sexul bebelusului la o ecografie care se efectuează de obicei în jurul săptămânii 20 de sarcina. La această programare, medicul dumneavoastră va examina toate părțile copilului dvs. din cap până în picioare, inclusiv organele genitale ale acestora.

Un studiu a dezvăluit că ecografia 2D este incredibil de precisă. Se poate identifica corect sexul bebelusului 99 la sută. 

Acestea fiind spuse, există unele cazuri în care poate fi dificil să se observe organele genitale ale fatului - daca de pilda sta cu spatele sau are o pozitie care face dificil să-și arate organele genitale. Citeste detalii aici La cate saptamani se poate vedea sexul bebelusului?

Calculatorul sexului bebelușului

Calculatorul de sex al bebelusului iti poate spune ce crede ca se va coace in burtica ta ....o fetita frumoasa si desteapta sau baietel frumos si destept :) In funcție de vârsta la care concepi copilul, poti afla ce sex are viitorul tău bebelus. Folosește calculatorul sexului bebelusului :)

Despre sexul bebelusului din burtica mai poti citi

Prezicerea genului bebelusului prin citirea chipului parintilor

Cum putem influenta sexul viitorului bebelus?

10 motive pentru care trebuie sa fii fericita daca astepti un baietel

23 de mituri si legende chinezesti pentru prezicerea genului copilului din burtica mamei

Va fi fetita sau baietel? Iata de ce indiciile se afla in familia tatalui

Aplicația Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcină și tot ce trebuie să știi despre sarcină

aplicatie de sarcinaSi pentru in zilele noastre, telefonul este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII. Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

 autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII