Kaufland si importanta bumbacului organic pentru bebelusul tau

Kaufland si importanta bumbacului organic pentru bebelusul tau

Kaufland si importanta bumbacului organic pentru bebelusul tau

Copilul tău este cel mai prețios lucru din viața ta. Deci de ce să nu îl tratezi ca atare? Mulți părinți nu știu că utilizarea produselor greșite pentru copilul lor poate face o diferență imensă în confortul și bunăstarea lor în general.


Tu folosești bumbac organic pentru copilul tău? Dacă nu, acesta este cu siguranță un lucru la care ar trebui să începi să te gândești. Iar pentru aceia dintre voi care alegeți deja produse alimentare organice, de ce nu ați face pasul următor și să vă asigurați că micuțul vostru beneficiază de îngrijire ecologică și în exterior?

Cât de important este bumbacul organic pentru bebeluși?

Hainele organice din bumbac sunt importante pentru bebelușul tău, deoarece vrei într-adevăr să limitezi iritanții și expunerea sa la substanțe chimice. Acest lucru nu numai că îl va menține mai sănătos și îl va ajuta să se dezvolte mai natural, dar se va simți și mult mai confortabil, datorită limitării iritanților din jurul lor.

De ce este potrivit bumbacul pentru îmbrăcămintea copiilor?

Bumbacul este o țesătură durabilă, motiv pentru care este ideal pentru îmbrăcămintea celor mici. De asemenea, prezintă mai puține cute. Bumbacul este mai puțin probabil să se micșoreze în timpul spălării, mai ales atunci când este uscat la aer cald. În plus, atrage suficientă umiditate, chiar și în condiții de umiditate scăzută, pentru a rămâne fără energie statică.

Nu trebuie să plătești mult pentru a te bucura de haine din bumbac organic!

La Kaufland, hăinuțele Kuniboo® sunt disponibile la prețuri accesibile și beneficiază de reduceri în această perioadă.

Hainele marcă proprie Kaufland din bumbac organic - Kuniboo® - provin din bumbac organic certificat GOTS (Global Organic Textile Standards), care protejează pielea sensibilă și mediul înconjurător.

Produsele selectate au cea mai bună calitate și beneficiază de certificate în acest sens, iar modelele alese sunt prietenoase și vesele, toate la un preț rezonabil.

Kuniboo® - Calitate ridicată la preț mic

Cine alege Kuniboo® alege și calitatea pentru că în cazul tuturor produselor, Kaufland impune cerințele cele mai exigente în ceea ce privește calitatea, dar și confortul produselor.

Acum te poți convinge de calitatea produselor Kuniboo® chiar înainte de achiziție datorită ambalajelor deschise și a orificiilor special create pentru atingerea produselor.

Vino și tu în magazinele Kaufland să descoperi noul sortiment Kuniboo®.

Cu siguranță, vei avea ce alege: tricouri, body-uri, pantaloni, încălțăminte sau saltea pentru pătuț. Astfel, cel mic este pregătit pentru aventura vieții.

Avantajele certificării GOTS

Acesta este cel mai important standard internațional pentru textilele ce provin din fibre naturale bio, care certifică și faptul că acestea au fost produse în condiții sociale corecte. Un produs nu poate purta eticheta "GOTS organic" decât dacă peste 95% din fibrele naturale conținute provin din agricultura organică, respectiv eticheta GOTS "Made with" pentru minim 70%.

Standardul asigură că sunt întrunite cerințe sustenabile pe întregul lanț de producție, de la recoltarea plantelor și până la ambalare, iar în cultivare sunt folosite numai îngrășăminte naturale.

La Kaufland, certificarea GOTS face parte dintr-o serie de măsuri asumate pentru a promova textilele sustenabile și un mediu mai curat, printre care se numără și angajamentul de a colabora cu furnizorii pentru eficiență în utilizarea resurselor naturale, precum apa, și reducerea utilizării chimicalelor.

În plus, Kaufland acordă o valoare deosebită certificărilor care depășesc standardele legale, produsele textile marcă proprie având și standardul OEKO-TEX®, ce atestă cel mai înalt nivel de siguranță, incluzând verificări ale substanțelor toxice sau chimice cu risc cât de mic pentru sănătate - precum și ambalaje sustenabile, cele din plastic fiind înlocuite cu unele din carton FSC.

Marca Kuniboo® este disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland România.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!