Ai grija si protejeaza mica ta raza de soare

Ai grija si protejeaza mica ta raza de soare

Ai grija si protejeaza mica ta raza de soare

Puiul tau se poate bucura din plin de zilele insorite, in mod sanatos citeste mai departe

Tema:Activitati si miscare | Subiecte tratate: la plaja, protectie solara, ultraviolete, pielea copilului, nivea baby |
Trimite unui prieten Adauga la favorite Tipareste

Ai grija si protejeaza mica ta raza de soare

Soarele are o multime de efecte benefice dovedite si este absolut esential pentru dezvoltarea sanatoasa a celor mici. Insa, asa cum stim cu totii, expunerea exagerata la soare poate avea efecte neplacute asupra pielii. Bebelusii au pielea mult mai sensibila decat adultii, de aceea au nevoie de protectie solara avansata, bine echilibrata.



De ce este soarele benefic pentru sanatatea bebelusilor?

Productia de Vitamina D este necesara pentru absorbtia calciului in oase si in dintisori. Insa Vitamina D are nevoie de soare pentru a fi activata. Acesta este motivul pentru care, in tarile nordice, unde anotimpul rece este mai lung, copiilor li se recomanda Vitamina D ca supliment. In plus, s-a dovedit ca soarele are un efect pozitiv si asupra dezvoltarii sistemului cardiovascular, circulatiei si sistemului nervos. Pentru a obtine aceste efecte benefice, cei mici au nevoie de "mangaieri" zilnice ale razelor de soare, insA trebuie evitata expunerea necontrolata.

Nevoia de protectie solara speciala

Pielea noastra are un sistem propiu de protectie solara, care ajuta la reducerea riscului de arsuri, prin pigmentare, ingro[area epidermei si sistemul de refacere a ADN-ului. Insa toti ace[ti factori de protecie fiziologici nu sunt dezvoltatii pe deplin la bebelusi si de aici nevoia lor de protectie speciala.

Protectie UVA si UVB echilibrata  cu NIVEA BABY

Pielea Produsele de protectie solara NIVEA BABY sunt special dezvoltate pentru nevoile pielii delicate a bebelusilor si a copiilor pana la 3 ani.
Combinatia bine echilibrata de filtre fizice si organice le asigura ata°t o protectie UVA/UVB maxima, cat si o tolerabilitate optima la nivelul pielii..