Ajuta Comunitatea Desprecopii si vei fi ajutat

Va place acest site? Va este de ajutor? Va multumim !
De 11 ani, din august 2000, ne straduim sa va ajutam cu sfaturi, informatie de calitate si ajutor in momentele grele. Noi va multumim din suflet pentru interesul acordat. Datorita voua, celor care vin ce acest site, am reusit sa fim cel mai vizitat site pentru tinere femei si parinti din Romania. Daca in primele luni, in 2000 -  inregistram un trafic de aproximativ 26 de persoane pe zi, cifrele oficiale BRAT/SATI ne spun ca acum, in aprilie 2011, avem peste 60 de mii de vizitatori UNICI pe zi si peste 1,2 milioane de vizitatori unici pe luna. Acesta este un semnal clar ca in cei peste 11 ani de munca, am reusit sa facem o mica diferenta.

Ne poti ajuta implicandu-te pe forumul Umanitar DC

Comunitatea Desprecopii.com este o comunitate speciala. Poate nicaieri pe internetul romanesc nu razbate atit de multa solidaritate, intelegere si implicare -  din toate colturile lumii. Suntem uniti in fata evenimentelor fericite din viata unui om: dragoste, sarcina, nasterea unui copil, primul cuvant, primul dintuc...DAR, nu putem ramane insensibili la durere, boala si suferinta. De aceea, an de an, Comunitatea Desprecopii.com a condus si finalizat cu succes actiuni de sprijin si ajutorare de pe Forumul Umanitar Desprecopii.  Iata cateva actiuni finalizate cu succes - ce au devenit campanii de implicare a intregii comunitati:  ACTIUNI UMANITARE DC Asadar, participind cu putin la una din campaniile desfasurate pe forumul umanitar desprecopii.com   - sustineti de fapt speranta parintilor care lupta pentru viata copiilor lor. Ajuta aceasta comunitate unica, ajutand un copilas aflat la nevoie iar fapta ta buna se va intoarce asupra ta si a copiilor tai.

Ne face placere sa va prezentam o serie de materiale care vorbesc despre activitatile organizate de Comunitatea Desprecopii.com

Daca nu considerati necesar sa donati pentru cazurile umanitare de pe forumul umanitar, noi va multumim oricum si ne bucura ca vizitati acest site. Vizitand acest site cat mai des ne sustineti implicit.

O zi buna in continuare,
echipa Desprecopii.com

Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.