Aceasta este versiunea pentru imprimanta a acestui articol.
Veti fi redirectat catre articolul original in 3 secunde. Daca nu, apasa pe sageata...


O calatorie in lumea retetelor - concurs alaturi de Editura Humanitas

  Topicul de concurs il puteti accesa AICI


CONCURS: O calatorie in lumea retetelor  - concurs alaturi de Editura Humanitas

 

Alaturi de sponsorul nostru Editura HUMANITAS, va invitam din nou cu mare drag la un alt concurs! Cu numai cateva retete internationale testate de voi - retete ale unor tari care le-ati vizitat si v-au impresionat atat de mult incat v-ati decis sa le recreati, puteti castiga unul din cele trei premii puse la bataie.
 

La concursul "O calatorie in lumea retetelor" se poate participa scriind pe forum la topicul de concurs AICI - puteti participa cu maxim 2 retete (cine are fotografii isi mareste sansele de castig), iar castigatorii vor fi alesi aleatoriu! Va dorim succes!
 

/Images/concurs1a.jpg


 

 


Ce puteti castiga la acest concurs?


La acest concurs vor fi alesi aleatoriu 3 castigatori, ce vor intra in posesia urmatorului premiu: "Cartea de bucate, ospitalitate si povesti minunate" de Margaret Yardley Potter
 

/Images/concurs1.jpg 


 "Aceasta este o carte de retete simple si de buna primire a musafirilor..." Asa incepe una dintre cele mai frumoase carti, lasata drept mostenire de familie, scriitoarei Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului "Mananca, roaga-te, iubeste" de catre strabunica sa.
 

Aceasta carte este un savuros amestec de retete culinare, sfaturi practice si povesti de familie, care si-a pastrat prospetimea.

"Am deschis cartea de bucate a Gimei abia anul acesta in primavara... Am deschis-o si am stat s-o citesc de la cap la coada, fascinata. Nu, nu e tocmai adevarat: de stat n-am stat, sau in orice caz nu multa vreme. Dupa primele cateva pagini, am sarit in sus si-am fugit sa-l gasesc pe sotul meu ca sa-i citesc fragmente: Asculta aici! Ce umor! Ce spirit de observatie! Cat rafinament! Apoi m-am tinut dupa el prin bucatarie cat timp a gatit (pulpa de miel), citindu-i in continuare in timpul mesei. Dupa care am stat amandoi ore in sir printre vasele murdare, am terminat sticla de vin si ne-am citit cu randul pasaje unul altuia, la lumina lumanarii.
 

La sfarsitul serii, deja eram trei la masa. Gima ni se alaturase, era o minune de femeie, iar eu ma indragostisem de ea. Strabunica mea cea creativa, dar greu incercata nu era nici prima, nici ultima femeie din istoria suferintelor feminine care se refugia in mancare. Ar trebui sa spun de fapt ca se refugia in mancare si in scris, fiindca vocea care razbate din paginile urmatoare este o incantare in egala masura literara si culinara. Gima nu se margineste la a-si insirui retetele, ea ni le povesteste cu un simt ascutit al umorului si o incredere in sine care o fac sa sune ca un amestec de Dorothy Parker si M.F.K. Fisher." - Elizabeth GILBERT


Pentru a afla cum puteti participa la concurs cititi regulamentul:

REGULAMENT OFICIAL

 

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

 

3. PERIOADA DE DESFASURARE

 

Concursul se va desfasura incepand cu data de  9 martie 2013 si se va incheia la data 11 aprilie 2013 . Inscrierile in concurs se vor opri la data 9 aprilie 2013. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe forum, la topicul de concurs pe data de 11 aprilie 2013.

 

4. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Cum se participa la concurs :

Se poate participa scriind maxim 2 retete internationale testate  pe forum la ACEST topic . Daca doriti sa deveniti membru, va puteti inregistra aici .

 

Pentru a intra in concurs:

Posteaza  in cadrul ACESTUI subiect maxim 2 retete internationale testate de tine - retete ale unor tari care le-ai vizitat si te-au impresionat atat de mult incat te-ai decis sa le recreezi.  

Cu cate retete puteti participa?
Puteti sa va inscrieti in concurs cu un numar maxim de 2 retete  (cine are fotografii isi mareste sansele de a castiga).

 

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Cei 3 castigatori vor fi alesi aleatoriu.

6. PREMII

 

Exista 3 premii ce constau in cartea "Cartea de bucate, ospitalitate si povesti minunate" de Margaret Yardley Potter

Premiile nu se acorda in bani.

 

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

 

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, moderatorul Anda08 in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

 

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

 

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 11 aprilie 2013 pe forumul Desprecopii.com
ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat moderatorul Anda08 in termen de 7 zile . Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile lucratoare, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

 

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

 

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

 

11. DISPOZITII FINALE

 

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii in cazul in care doresc sa posteze in cadrul mesajului si fotografia retetei, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

 

12. INCETAREA CONCURSULUI

 

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 

13. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!