Iată cum stă bebelușul in burtica mamei - imagini pline de emoție surprinse în primele secunde la de la naștere

Iata cum sta bebelusul in burtica mamei - imagini pline de emotie surprinse in primele secunde la de la nastere

Iată cum stă bebelușul in burtica mamei - imagini pline de emoție surprinse în primele secunde la de la naștere

Cum stă bebelușul în burtica mamei? O mămică din Olanda a reușit să facă aceste poze ale nou-născuților în poziția fetală, la doar câteva momente după ce s-au născut..

Fotografiile ofera parintilor o perspectiva asupra modului in care bebelusul a fost pozitionat in ultimele noua luni in burtica mamei.

in acest articol veti citi mai multe despre:
Pozitia in care nou-nascutii se simt in siguranta
Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii
Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau

Pozitia in care nou-nascutii se simt in siguranta

Cum sta bebelusul in burtica mamei? O mamica din Olanda a reusit sa faca aceste poze ale nou-nascutilor in pozitia fetala, la doar cateva momente dupa ce s-au nascut.

Mamica fotografa a spus ca, in momentul in care a inceput sa fotografieze nasteri, a asistat o moasa care le arata parintilor cum a fost pozitionat bebelusul in interiorul uterului. De atunci, a cerut moaselor sa le arate parintilor cum stau bebelusii in burtica.

Iata ce spune ea:  "De fiecare data cand asist la o nastere, nu pot sa cred ca acel bebelus a iesit dintr-o femeie. Vezi momentul, esti martorul minunii, dar este atat de greu sa ne imaginam ca au crescut si trait in interiorul burticii timp de noua luni. Iar momentul in care moasa arata cum a stat nou-nascutul in uter este fantastic. In plus, majoritatea nou-nascutilor se calmeaza brusc in acea pozitie."

Pozitia fetala a bebelusului

In pozitie fetala, bebelusii se simt in siguranta si confortabili, iar daca stii cum sa ii tii, ei adopta singuri pozitia din uter.

Fotografa a fotografiat 99 de nasteri, surprinzand primele momente pretioase din viata unui nou-nascut.

Iata cum este obisnuit bebe sa stea in burtica mamei...

Pozele sunt de pe pagina Facebook a fotografei aici.

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Iulie 2024)

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

Citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII