Când incep simptomele de sarcină? Iată ce spune medicul

Cand incep simptomele de sarcina? Iata ce spune medicul

Când incep simptomele de sarcină? Iată ce spune medicul

Cand incep simptomele de sarcina sa apara? Si cum ar trebui sa fie simptomele de sarcina?

→ Iata ce trebuie sa stii despre momentul in care incep sa apara semnele unei sarcini.

veti citi
Cand incep simptomele de sarcina sa apara?
Raspunsul medicului
Alte intrebari despre simptomele de sarcina

Cand incep simptomele de sarcina sa apara?

Iata o intrebare de la sectiunea de INTREBARI a comunitatiii Desprecopii

Am 6 săptămâni de sarcina, conform calculelor mele si tot ce simt este doar un pic de oboseala. Nu am alte simptome. Este normal să nu am mai multe simptome până acum? Cand ar trebui sa inceapa simptomele de sarcina?

Raspunsul medicului

Fiecare sarcină este diferită, iar unele femei nu simt deloc simptome tipice de sarcină, cum ar fi greață, vărsături, balonare, constipație și oboseală, în timp ce altele pot experimenta unul sau mai multe dintre aceste simptome. Aici poti consulta un infografic cu toate simptomele posibile de sarcina.

simptome sarcina

Unele femei au simptome diferite de sarcina - cu fiecare sarcina in parte. A nu avea simptome de sarcină nu este un lucru rău .... te poti considera norocoasa dacă nu te simti rau. Insa, de regula, simptomele clasice de sarcina incep dupa saptamana 6 de sarcina. Deci... fii pe faza, ca inca nu ai scapat de greuturile de dimineata.

Alte intrebari despre simptomele de sarcina

Nu am simptome de sarcina - e normal? Medicul ne explica cand se poate intampla acest lucru

Sunt simptomele de sarcina diferite de la o sarcina la alta?

Cat de devreme se pot experimenta simptomele de sarcina?

Sunt insarcinata sau nu? Afla raspunsul cu lista celor 7 pasi

Cat dureaza greturile de sarcina?

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Aplicatia SARCINA PE SAPTAMANI - ODISEEA SARCINII este cea mai descarcata aplicatie despre sarcina, in limba romana - cu este 500k descarcari. Cu aceasta aplicatie tu mami dari si tati - puteti afla in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce riscuri poate aduce sarcina, cum ai putea sa nasti si cum sa te pregatesti pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea de forum Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii. 

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

Citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

autor: Desprecopii © 2021
Toate drepturile rezervate Desprecopii

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII