19 motive pentru care o femeie insărcinată ar putea să iși omore soțul - atenție viitori tătici

19 motive pentru care o femeie insarcinata ar putea sa isi omore sotul - atentie viitori tatici

19 motive pentru care o femeie insărcinată ar putea să iși omore soțul - atenție viitori tătici

Pentru orice femeie insarcinata, sarcina este o calatorie complicată. Corpul unei femei insarcinate se schimbă constant, crește. Hormonii circulă liberi, ținându-te la mila lor. Într-o zi ești bine, dar în următoarea ești la polul opus...

Datorita hormonilor si peripetiilor de sarcina -  multe din lucrurile care ar fi fost enervante înainte de a fi însărcinată devin de 100 de ori mai enervante acum. Și vinovatul numărul unu este adesea iubitul tău soț :).

Iată numai 19 motive pentru care o femeie insarcinată ar putea să iși omore sotul - atenție viitori tătici...

- vei citi:
19 motive pentru care soțiile vor să-și omoare soții în timpul sarcinii
10 superstitii despre sarcina sau ce mai spun babele despre sarcina
Despre miturile sarcinii
Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

19 motive pentru care soțiile vor să-și omoare soții în timpul sarcinii

Ce intelege un barbat din emotiile si stresul sarcinii? Probabil undeva intre 12 si 21 la suta.

Sigur, știi că îi este greu să înțeleagă exact ce simți, dar ai o simpatie limitată. Pentru că sincer, orice simte EL nu se poate compara cu simptomele tale, arsuri la stomac necruțătoare, greață, epuizare, schimbări de dispoziție, lovituri în coaste și diverse dureri, care sunt viața ta de acum, timp de nouă luni sau mai mult.

Iată doar 19 lucruri pe care soțul tău le poate face în timp ce ești însărcinată, care te pot face sa il omori de nervi.

Când soțul lasă doar 2 pătrățele de sulul de hârtie igienică

Acest lucru aprinde vulcanul în miezul ființei oricărei femei. Dar mai ales când ești însărcinată. Femeile gravide merg foarte DES la baie. Acea hârtie igienică ar trebui să fie întotdeauna acolo. Si sa se gandeasca la tine.

Deci, când întinzi mâna după acea hârtie igienică doar pentru a descoperi rămășițe, te socheaza lipsa lui de compasiune care pare a fi răutate pură. Te așezi pe toaletă și pui la cale o răzbunare dulce-amara.

Când soțul se plânge că doarme prost

Oh, îmi pare rău că nu ai dormit suficient, iubitule. Că lătratul câinelui din vecini te-a trezit din somn și ți-a trebuit 10 minute să adormi iar...

Ce zici să dormi doar pe partea stângă în timp ce ești legat de un balon cu aer cald fixat strâns sub pielea burții ?! Ce zici de încerca să dormi între drumurile din oră în oră la toaletă cu arsuri la stomac, sindrom de picioare neliniștite și lovituri de jitsu din interior spre exterior ?!

Când soțul stă confortabil pe canapea și bea bere fără nici o grijă

Poate că nu face altceva decât să se relaxeze în modul în care știe cel mai bine... Dar o face într-un mod în care ție nu îți mai este disponibil. Și când ești bombardată de hormoni și te simți mereu incomod, nu este deloc ok...

Doar că stă tolănit acolo și bea o bere rece în fața ta, însărcinată, te face doar să vrei să-i torni acea bere delicioasă rece în cap.

Când soțul își lasă vasele murdare lângă chiuvetă

Te gândești cum vor zbura peste capul lui...

Când soțul face un comentariu despre curățenia casei

Ești epuizată și durerea de spate este insuportabilă. Faci tot ce poți pentru a ține lucrurile sub control. Acest tip de comentariu este ca un pumnal în splină pentru o femeie însărcinată. Atât de mult încât ai putea justifica uciderea lui, pretinzând autoapărare. Acest tip de comentariu este interzis pentru toate cele 9 luni de sarcină!

Când soțul se încruntă la orice achiziție care ți-ar ușura viața de gravidă

Vrei pătura aia pe care ai văzut-o pe Instagram? O pernă de gravidă? O ciocolată fină belgiană? Bilete la un concert? Du-te să le iei! Pentru că de asta ai nevoie și nu el este cel care poartă copilul.

Când te trezește urmărind un meci de fotbal etc.

Somnul femeilor însărcinate este mai valoros decât diamantele și perlele sau decât un selfie cu Chuck Norris. Așadar, când te trezește în timp ce urmărește un meci, indiferent de oră, codul femeii însărcinate spune că poți să-ți pierzi total răbdarea și să arunci ceva înspre el.

Când soțul uită să aducă sosul tău preferat la masă

Poftele de sarcină sunt adevărate, reale. Și când nu poți trăi până când nu guști acesos, cineva va suferi. NU UITA NICIODATĂ SOSUL!

Când clar nu are nicio idee în ce luna ești

În timp ce ții evidența loviturilor, citești cu atenție actualizările zilnice despre sarcină, ai si tu si el pe telefon aplicatia Odiseea Sarcinii și conștientizezi întotdeauna ce fructe sau legume seamănă bebelușul la un moment dat, soțul tău își trăiește viața, liber și ușor, fără nici o grijă. Și când nu stie săptămâna sau luna chiar ... nu este OK.

Când este prea ocupat să vină la o programare la medic

Zice ca nu are timp? Oh, îmi pare rău, sunt prea ocupat ca să PORT UN OM ÎN CORP PENTRU APROAPE UN AN! Fă-ți 30 de minute și urcă-te în mașină!

Când soțul spune: „Calmează-te”

E mai bine să se ascundă sau să fugă departe.

Când vrea să „împartă” o masă și apoi mănâncă 80% din ea

Unu: stă foarte prost la geometrie. Și doi: e grosolan și nepoliticos.

Când spune ceva de genul: „Îmi pare rău, iubito, nu mai aveau cornuri de ciocolată”

Nu este o scuză. CAUTĂ! Dacă nu a fost la cel puțin trei brutării diferite, nu a încercat.

Când te întreabă ce ai făcut azi

De asemenea... e mai bine să se ascundă sau să fugă repede.

Când îndrăznește să întrebe: „De ce ești într-o dispoziție atât de proastă?”

Mai știi „Tacerea Mieilor”, când apare criminalul? Si privirea lui???

Când mănâncă ultima bucată de ORICE

Fierbi! Și tine la viata lui se va grăbi și va merge la cumpărături. ACUM.

Când spun cu voce tare „Am nevoie de un masaj”, de trei sau mai multe ori și nu se întâmplă nimic

Soțul ar trebui să-ți împărtășească bucuria și durerea ... și să te ajute.

Când spune: „Această sarcină este grea pentru amândoi”

Nu spui asta niciodată. Serios? Mai bine se ascunde.

Când doarme, dar aveți deja copii mici

OH. NU. Clar asta NU se face.

Știm că ei nu putet înțelege niciodată cum ne simțim. Știm că încearcă. Dar suntem însărcinate și bombardate de hormoni. Încercați mai mult.

► Citeste si 10 lucruri ciudate pe care orice femeie însărcinată le face

10 superstitii despre sarcina sau ce mai spun babele despre sarcina

Cele 40 de saptamani de sarcina sunt perioada in care vei primi cele mai multe sfaturi ... pentru ca toata lumea pare sa stie totul despre sarcina ...  Dar este si perioada in care vei primi multe intrebari foarte personale „Ce vei avea? Cat de mare este? Cand vei naste? Vei dori sa nasti prin cezariana? Ce nume ii vei pune? Il vei alapta la san sau nu?” Apoi, fiecare intrebare adresata este urmata de un sfat, caci nu este nimic care sa scoata mai usor la iveala teoriile si simplele afirmatii asa cum o face sarcina.

Desi unele sfaturi si sentimente sunt nesolicitate si enervante ,superstiile adauga culoare si amuzament oricarei sarcini. Iata 10 superstitii despre sarcina sau ce mai spun babele despre sarcina ...

Despre miturile sarcinii, mai cititi

14 mituri fantastice despre sarcina, din intreaga lume

Babele de martie: ce inseamna, cum se alege baba de martie si cum arata

Burtică mare sau mică? Lată sau ingustă? Poate dimensiunea sau forma burticii prezice o sarcină sanatoasă?

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Noiembrie 2023)

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

 Geanta Bebelusului, cadou pentru burtici citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII