Inapoi la lista de intrebari


Ma numesc Stinghe Mihaela si sunt insarcinata in 25 saptamani. Astazi doctorul meu mi-a facut testul Papanicolau. Intrebarea pe care o am este urmatoarea : in cazul in care rezultatul testului este pozitiv , credeti ca imi poate afecta sarcina ?

Buna-ziua ! Ma numesc Stinghe Mihaela si sunt insarcinata in 25 saptamani. Astazi doctorul meu mi-a facut testul Papanicolau. Intrebarea pe care o am este urmatoarea : in cazul in care rezultatul testului este pozitiv , credeti ca imi poate afecta sarcina ? Exista un tratament pentru a avea sanse sa-mi duc sarcina pana la capat ? Stiu doar ca am o infectie, un polip. Tin sa precizez ca mi s-a efectuat la 15 saptamani operatia numita cerclaj.

Multumesc frumos, Mihaela Stinghe

**************************************************

Trebuie sa reveniti cu mai multe amanunte. Testul Papanicolau se exprima de obicei in stadii care sunt in numar de cinci. Acest test arata normalitatea, o inflamatie locala sau suspiciunea de cancer genital. De aceea este bine sa stiti cum stau lucrurile avand in vedere ca sunteti insarcinata. De asemenea, trebuie sa stiti ca “o infectie” este cu totul altceva decat “un polip”. Reveniti va rog cu amanunte !

Dr. Cristian Popescu - Bucuresti


Inapoi la lista de intrebari