Inapoi la lista de intrebari


De obicei ni se recomanda pentru scaderea febrei 10 picaturi de algocalmin administrate de patru ori pe zi timp de 3 zile,

Fetita mea implineste peste cateva zile trei anisori. Din toamna merge la gradinita si tot de atunci raceste foarte des, aproximativ o data la doua saptamani. Uneori se intampla sa mergem si de trei ori pe luna la cabinetul profesorului care o monitorizeaza de cand era mica. De obicei ni se recomanda pentru scaderea febrei 10 picaturi de algocalmin administrate de patru ori pe zi timp de 3 zile, chiar daca febra ii scade dupa primele ore, si ospamox suspensie de 250 la care fetita mea reactioneaza foarte bine e adevarat, dar as vrea sa stiu daca : algocalminul - plegomazin - picaturi, maxim 20 de picaturi / zi - ospamox administrat mai mult de o data pe luna pot dauna in vreun fel copilului meu.

Va multumesc anticipat pentru raspuns !

**************************************************

Tratamentul febrei cu algocalmin ni se pare un pic ciudat atunci cand avem la dispozitie paracetamol, aspirina, nurofen si alte produse de acest gen. Algocalminul era de obicei utilizat in frison. De asemenea, nu ne putem pronunta asupra dozelor acestui tratament mai deosebit. Va recomandam si un consult otorinolaringologic, intrucat aceste raceli frecvente nu pot fi tratate la nesfarsit cu antitermice si antibiotice. Poate exista vegetatii adenoidiene care trebuie operate. Incercati si un tratament de imunostimulare cu Polidin.

Dr. Cristian Popescu - Bucuresti


Inapoi la lista de intrebari