Marius Pernes

(id forum: Marius)

Pe scurt, sunt nascut n zodia Sagetatorului n anul 1967 luna Decembrie ziua 3 (ce oficial suna nu?) si (uneori) ma consider vestitorul lui Mos Nicolae. Sunt o persoana foarte activa n viata cotidiana, unii zic ca sunt si pretentios. Tot timpul caut ceva nou si imi plac provocarile. Sunt casatorit de 11 ani si ceva avem doua fete pe care le pot descrie numai la superlativ si o viata obisnuita de care ma declar multumit.

Locuiesc n Romania si sunt inconjurat de familia mea si a sotiei mele, fiind destul de numerosi, doarece eu mai am 2 frati iar sotia 3. Sper sa fim si mai multi pe viitor, cel putin la capitolul generatia noua asteptandu-i si pe celalti sa se afirme si sa am sansa de a (mai) avea bucuria sa ne intalnim cu totii de sarbatori asa cum o facem de cativa ani buni incoace. n rest imi doresc ca pe acest pamant sa existe mai putina saracie si mai putini oameni necajiti.

 

Supereva.ro Noutati

7 strategii pentru disciplinarea copilului

7 strategii pentru disciplinarea copilului

Pentru multe mame, descoperirea disciplinei eficiente este una dintre cele mai dificile si mai frustrante sarcini de ...

Zaharul in alimentatia copilului si ce trebuie sa stii

Zaharul in alimentatia copilului si ce trebuie sa stii

Crezi ca esti restrictiv cu zaharul? Un nou sondaj spune ca multi parinti nu sunt! Iata ce ar trebui sa stii:...