Tom si Katie - Nunta Armani la castel

Tom si Katie - Nunta Armani la castel

Tom si Katie - Nunta Armani la castel

  • Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit sambata, 18 noiembrie în Italia la Castelul Bracciano, la circa 40 de kilometri distanta de Roma. Acesta este al treilea mariaj pentru Tom Cruise şi primul pentru Katie Holmes, care formeaza unul dintre cuplurile cele mai populare şi mai controversate de la Hollywood. Cuplul a închiriat castelul contra sumei de 1,5 milioane de euro. Cruise şi Holmes au sosit separat la castel sambata dimineata.

Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit sambata, 18 noiembrie în Italia la Castelul Bracciano, la circa 40 de kilometri distanta de Roma.

Acesta este al treilea mariaj pentru Tom Cruise şi primul pentru Katie Holmes, care formeaza unul dintre cuplurile cele mai populare şi mai controversate de la Hollywood.

Cuplul a închiriat castelul contra sumei de 1,5 milioane de euro. Cruise şi Holmes au sosit separat la castel sambata dimineata.

Katie Holmes a purtat o rochie de mireasa realizata de Giorgio Armani, care a creat si buchetul miresei. Cruise a purtat  în timpul ceremoniei un costum cusut manual, realizat tot de Armani şi o camaşa de culoarea fildeşului croita din acelaşi material ca şi rochia miresei.

La ceremonie au fost prezenti circa 150 de membri ai familiei şi prieteni ai celor doi, fiica lor Suri, dar şi copiii lui Cruise din casatoria cu Nicole Kidman, Isabella şi Connor. Înainte de a se schimba în rochia de mireasa de culoarea fildesului Katie a purtat o rochie neagra şi cizme.

Katie a fost condusa de catre tatal ei, Martin Holmes. Mai întai Tom şi apoi Katie au mers pe o rampa din piatra spre un altar decorat cu flori albe, trecand pe langa o garda îmbracata în costume medievale.

Cavalerul de onoare a lui Cruise a fost cel mai bun prieten al acestuia, David Miscavige, în timp ce doamna de onoare a fost sora lui Katie, Nancy Blaylock.

Ceremonia a durat 15 minute si s-a desfasurat in rit scientologic. Casatoria în rit scientologic îi cere barbatului sa îi ofere sotiei "un pieptene şi o pisica", nu are valoare legala, însa a fost dublata de o ceremonie civila. Katie i-a oferit lui Tom un ceas Vacheron Constantin inscriptionat cu cuvintele "I Love You" ca dar de nunta.

Ea a achizitionat ceasul în urma cu o saptamana, la Los Angeles. Dupa ce casatoria a fost oficiata, mirii s-au sarutat indelung. Cantaretul italian Andrea Bocelli a cantat pentru Tom şi Katie în timpul receptiei. 

Mirii au urmat traditia şi au taiat impreuna tortul de ciocolata, cu cinci etaje. La caderea noptii, castelul şi-a schimbat total imaginea: sute de torte au fost aprinse în dreptul fiecarui crenel şi de-a lungul zidului  exterior. Un foc de artificii a încheiat seara. Cuplul nu a aparut în fata publicului dupa ceremonie dar la miezul noptii Katie s-a aratat la una dintre ferestrele castelului, tinand-o în brate pe Suri.

Zeci de jurnalişti, fotografi şi cameramani şi-au petrecut ziua  gata de actiune, în speranta ca vor putea imortaliza evenimentul de la ferestrele cladirii arhivelor primariei, care ofera o panorama a pietei castelului. Municipalitatea i-a taxat cu circa 1.000 de euro  pentru privilegiul de a fotografia si filma de la ferestrele oraşului. 40 de maşini cu geamuri de culoare inchisa au adus oaspetii la petrecerea de dupa încheierea casatoriei. Jennifer Lopez, Jim Carrey, Brooke Shields şi Victoria Beckham au fost doar cateva dintre vedetele invitate la nunta.

"Nu sunt cu adevarat fan Tom Cruise şi am vazut numai «Top Gun» cu el, însa îmi place mai mult viitoarea lui sotie. În plus, împreuna cu prietenii mei, speram mai mult sa o vedem pe Victoria Beckham", a declarat una dintre tinerele care a stat în multimea de curioşi stransa în jurul palatului.

Castelul Bracciano, care are vedere la lacul din aceeaşi localitate, a mai gazduit nunta jurnalistei-vedeta de la CNN,  Christiane Amanpour, cu fostul purtator de cuvand al Departamentului american de Stat, James Rubin, în 1998, precum şi nuntile dintre Isabella Rossellini şi Martin Scorsese (1979) şi "mariajul secolului"  din 1949 dintre Tyrone Power şi Linda Christian.

 "Pentru americani, castelul a fost un lucru special pentru ca ei nu au în Statele Unite astfel de constructii şi viseaza la cele care se gasesc pe teritoriul italian", a spus Armani. 

 

"Mariajul anului", aşa cum a fost botezat de presa italiana, nu a reuşit sa atraga o multime semnificativa de persoane. Numarul fanilor şi al curioşilor care au stat în ploaie şi au aşteptat un semn din partea cuplului nu a depaşit 1.000 de persoane. Mai entuziaşti, comerciantii au sperat sa faca afaceri bune gratie "Braccianollywood"-ului, decorandu-şi vitrinele cu fotografii ale cuplului şi flori. Corriere della Sera a criticat, duminica, masurile draconice de securitate care au fost luate pentru protectia nuntii, precizand ca "«da»-ul invizibil i-a dezamagit pe fanii stranşi în fata castelului din Bracciano".

Mirii au parasit Italia duminica dimineata. Luna de miere o petrec în insulele Maldive. Cuplul a plecat din Roma la bordul unui avion particular, la ora 05.50 GMT, în timp ce invitatii lor veniti de la Hollywwod - Brook Shields, Jim Carrey, Will Smith şi Jennifer Lopez - au plecat în jurul orei 10.00 GMT, îndreptandu-se spre California.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII