Blugii - noua tinuta de gala

Blugii - noua tinuta de gala

Blugii - noua tinuta de gala

  • Toate Superevele au o pereche de blugi preferati. Ne-am obisnuit sa ii purtam la cumparaturi, in weekend, in vacanta. Vestea cea buna este ca mai nou, blugii nu mai sunt doar un accesoriu normal si banal...

Toate superevele au o pereche de blugi preferati. Ne-am obisnuit sa ii purtam la cumparaturi, in weekend, in vacanta. Vestea cea buna este ca mai nou, blugii nu mai sunt doar un accesoriu normal si banal. De fapt, blugii incep tot mai mult sa fie asociati cu eleganta si moda eterna - atunci cind sunt combinatii cu accesoriile cele mai potrivite.

Ideea de baza este deci: combinarea perfecta cu anumite accesorii. Sa recunoastem ca este convenabil sa purtam blugii la restaurant sau la un cocktail party - dar dupa o vreme vei lasa impresia ca porti aceleasi haine tot timpul.

Blugii cu o bluza-tunica bine aleasa

Tunicile sunt o aparitie noua in lumea modei si au migrat foarte repede si cu succes din lumea caselor de moda in lumea reala.

 In afara de faptul ca sunt perfecte pentru orice silueta - creand iluzia unei siluete perfecte si sofisticate - tunica se combina perfect cu o pereche de blugi, producind o imagine stilata si la moda.

O pereche de pantofi sau cizme cu tocuri inalte, pot intregi aceasta imagine pina la perfectiune.

Daca v-ati hotarat sa alegeti o tunica, nu uitati sfatul Superevei:

  • Lungimea tunicii nu trebuie sa depaseasca linia de mijloc a soldului - altfel poate crea o imagine  lalaie si ne-ingrijita.
  • Blugii pe care ii purtati cu tunica trebuie sa fie alesi in asa fel incat sa arate plati in dreptul abdomenului si sa nu faca niste cute urate.

 "Topuri" sexoase

Indrazneste sa provoci!

In locul unui tricou - incercati sa combinati blugii cu un top sexos - gen combinezon scurt - din satin sau sifon. Aceste topuri sunt foarte de efect si, in combinatie cu blugii, dau un rezultat pe masura: feminin dar si puternic!

Topurile de satin aduc o doza perfecta de glamour imaginii tale.

Daca v-ati decis sa combinati blugii cu un top combinezon, iata sfatul Superevei:
- Purtati un sutien fara bretele sau cu bretele incolore (de plastic).
- Sutienul trebuie sa fie bine ales, pe masura potrivita - pentru a evita caderea bretelelor
- Cautati un top care are sutien incorporat

Sacoul sofisticat

Blugii si un sacou - ar putea exista o combinatie mai clasica si in acelasi timp mai sofisticata decat aceasta? Este de efect? Absolut!

Alegeti un sacou scurt, cu linia bine taiate pe talie si combinati totul cu o pereche de pantofi cu toc. Va veti simti la fel de trendy ca Sahah Jessica Parker.

Daca ideea unui sacou scurt, care sa va lasa fundul descoperit va sperie - nu e nici o problema. Un sacou mai lung - dar neaparat taiat in talie - se poate combina de minune cu blugii.

Pentru o imagina mai sic - adaugati la vedere o curea mare si cat mai trasnita. (combinata cu tinte, capse, impletituri fine de piele)

V-am convins sa purtati un sacou? Iata si niste sfaturi de stil de la Supereva:
- combinati sacoul cu o camasa spaniola, cu acele volanase care ies de la gat si maneca. Vor adauga o nuanta cosmopolita imaginii
- purtati o vesta sub sacou - vestele sunt la mare moda in acest sezon
- cautati sacouri cu linii bine definite - clasice - cu umerii si talia bine definita.

Acesorii si iar accesorii

  • O tinuta de gala in blugi - are nevoie de accesorii de gala.Primul lucru pe care il puteti face este sa folositi tocurile sexy. Pantofii cu tocuri inalte nu numai ca alungesc optic picioarele insa polizeaza cu succes orice tinuta.
  • O poseta rafinata, cu margelute sau fire aurii/argintii = adauga inca o cantitate de lumina si stil aparatiei dvs de zi sau de seara.
  • In ceea ce priveste bijuteriile, o pereche perfecta de blugi - se pot combina cu multe bijuterii perfecte. Nu va temeti sa va incarcati cu citeva bratari mari sau siraguri de margele lungi.Acest gen de bijuterii, mari- se combina foarte bine cu tinutele care au la baza blugii.

Inca niste sfaturi de la Supereva:
- daca veti purta tocuri inalte  - asigurati-va ca blugii acopera tocurile - acest lucru vor alungi vizual picioarele
- esarfele de matase pot si folosite cu succes pe post de curea...dand un efect de sic frantuzesc.

Vedete in tinuta de gala - in blugi

  

Teri Hatcher, Salma Hayek, Katie Holmes
Photo credits: UBFactory

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. umnita
    umnitatrimis la 13/12/2011

    n-as putea sa traiesc fara blugi.fac parte din viata mea.chiar daca la servici ma imbrac elegant abia astept sa ajung acasa ca sa ma imbrac in blugii mei.ii iubesc pur si simplu.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII