Zodiile, astrele si moda

Zodiile, astrele si moda

Zodiile, astrele si moda

  • Femeile iubesc moda dar au si o pasiune- uneori latenta pentru astrologie.Si, ca o combinatie bine plasata, au aparut expertii care sustin ca moda trebuie combinata cu astrele. E prea mult spus ca astrele ne dicteaza cum sa ne imbracam (asa cum spun unii). E insa interesant sa vedem cum asociaza expertii in astrologie - arta modei - si ce trebuie pentru ca umbra stelara sa ne arate in cea mai buna aura...

Supereva Berbec este cea care lanseaza linia dominanta a modei. Ea abordeaza stilul cel mai potrivit personalitatii sale. Superevele Berbec sunt persoane elegante, iar in privinta culorilor prefera rosul si tonurile de bronz.

Supereva Taur este cu picioarele pe pamant si fiind o fiinta practica stie ca „haina il face pe om”. In consecinta, cand este convinsa ca ceva ii vine bine, nu mai sta pe gânduri. Culorile preferate sunt maro, negru, albastru si verde.

Nativele din Gemeni, sensibile dar si versatile, adopta un stil tineresc. Prefera compleuri ale caror piese pot fi combinate in functie de starea sufleteasca si de ocazie. Culorile din paleta de griuri le capteaza atentia.Persoane conformiste, care nu pot sa iasa in evidenta fara consimtamântul anturajului, nativii din Rac urmeaza linia modei, fara abateri de la normele acceptate de societate. Iubesc bijuteriile, pe care le aleg cu gust. In privinta culorilor opteaza pentru alb, argintiu sau galben.

Supereva Leu este o persoana sensibila, dar care doreste insa sa epateze cu orice pret, chiar si prin imbracaminte. Adopta cu usurinta orice stil vestimentar, clasic, modern, elegant sau sport, miza fiind sa iasa in evidenta. Prefera tonurile de galben si rosu.

Supereva Fecioara, extrem de sensibila, se adapteaza cu greu mediului in care traieste. Va adopta un stil vestimentar controversat, nativele acestei zodii dovedindu-se nesigure pe ceea ce aleg. Prefera griurile, bejul, argintiul si negrul.

Considerate adevarate conservatoare, cele nascute in Balanta au un simt artistic dezvoltat, datorita caruia sunt mereu bine imbracate. Sunt foarte multumite de propria infatisare si au un puternic spirit critic fata de ceilalti. Prefera bijuteriile scumpe, iar in privinta culorilor optiunea se indreapta spre albastru, in toate nuantele.

Supereva nativa din Scorpion, intotdeauna bine imbracata si cu gust, in tinute moderne, nu face din moda o prioritate a vietii sale. Alege accesoriile cele mai potrivite, dar nu ignora preturile, cautând ofertele cele mai convenabile. Culorile preferate sunt toate tonurile de bej, maro, castaniu, rosu, dar nu respinge nicio alta culoare moderna sau potrivita lor.

Persoane clasice si practive, Superevele din zodia Sagetator aleg o vestimentatie simpla, comoda, indiferent de linia modei. Dupa ce si-au ales un anume stil vestimentar, cu greu vor renunta la el. Nu alearga dupa imbracaminte de firma. Culorile alese vor fi violet, lila, rosu purpuriu.

Nativele din Capricorn intâmpina greutati in alegerea vestimentatiei. Nu renunta usor la vechea garderoba, poarta totul pâna se rupe. Sunt nehotarate in alegerea stilului vestimentar. Preferintele in materie coloristica se indreapta spre verde si galben.

Supereva Varsatoare este mereu admirata pentru bunul sau gust. Alege vestimentatia clasica sau moderna, cu gust, fler, siguranta, ignorând pretul. I se intâmpla deseori sa pastreze in dulap haine ce ajung sa se demodeze neimbracate vreodata, pentru ca nu s-a ivit ocazia potrivita. Fiind o avangardista, va incerca sa epateze, croiuri socante in culori cit mai telurice: movuri, albastru petrol,rozuri ciclam.

Pestioaicele abordeaza eleganta discreta, fara excentricitati de niciun fel. Se imbraca rafinat, prefera croiala clasica. Stilul lor este corect. Fiind zodie de apa, culoarea preferata este albastrul, in nuante diverse.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII