Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!

Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!

Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!

  • Pentru ca vrei sa intri in noul an mai frumoasa ca oricand, Supereva iti recomanda un tratament corporal inedit: impachetari cu ciocolata. Tratamentul da rezultate foarte rapide, adica te ajuta sa pierzi centimetrii, exact unde ai nevoie, ca sa te simti mai bine si mai increzatoare cand vei purta rochia de seara de Craciun sau de Revelion.

Odata cu sosirea sarbatorilor de iarna a venit timpul bucuriilor, al darurilor si cu el dorinta de a fi cea mai frumoasa. Te asteapta petreceri cu prietenii, mese de familie si cadouri frumoase. Fa-ti tu insati un cadou: fii frumoasa si fermecatoare si vei citi admiratia in ochii partenerului tau. Si ce e mai de admirat la o femeie decat un corp armonios cu forme frumos conturate?

Vino la salonul Ideal Contour si intra intr-o atmosfera de vis in care poti adulmelca arome de ciocolata si scortisoara specifice sarbatorilor de iarna. Te asteptam cu o multime de ganduri bune si cadouri speciale, la fel de speciale ca tine.

Pentru ca vrei sa intri in noul an mai frumoasa ca oricand, Ideal Contour iti ofera un tratament corporal inedit: impachetari cu ciocolata. Tratamentul da rezultate foarte rapide, adica te ajuta sa pierzi centimetrii, exact unde ai nevoie, ca sa te simti mai bine si mai increzatoare cand vei purta rochia de seara de Craciun sau de Revelion.

Si daca vrei ceva mai mult, poti incerca tratamente combinate: impachetari slabire rapida/anticelulita/antivergeturi combinate cu masaj energic de slabit si redare a fermitatii cu creme si uleiuri profesionale cu efect de netezire si suplete a corpului tau.

La inceputul tratamentului se face un peeling corporal, apoi poti alege sa fii invaluita in ciocolata din cap pana-n picioare, iar dupa ce ingredientii aflati in ciocolata isi fac efectul, se aplica o crema anticelulitica intensiva cu efect termic si cu miros de scortisoara. Ce poate fi mai placut decat sa stai relaxata la caldura termocuvertei sau tunelului cu infrarosii si sa simti din plin efectele spectaculoase ale ciocolatei:

  • slabire rapida
  • eliminare a celulitei
  • diminuare a vergeturilor existente si prevenire a celor noi
  • detoxifiere
  • hidratare
  • relaxare

Efectele le vei vedea imediat dupa tratament, cand apare o senzatie placuta de confort si imbunatatire vizibila a calitatii pielii tale. Ingredientele active din ciocolata au si efect antioxidant - contine polifenoli si vitamine E, hidrateaza, catifeleaza si regenereaza pielea.

In acelasi timp, este stimulata producerea de endorfine ce dau o senzatie placuta de stare de bine. Nu-ti refuza un asemenea cadou, il meriti din plin. Dupa un an de truda a sosit momentul sa ai grija de tine! Doar e luna cadourilor!

Pentru a indeparta celulita putin vizibila, sunt suficiente 10 sedinte de impachetari cu ciocolata. In cazul in care celulita este proeminenta, pentru rezultate optime se recomanda asocierea impachetarilor cu electrostimularea si masajul anticelulitic. Daca tratamentul anticelulitic este asociat cu o alimentatie echilibrata, se pot scadea in circumferinta de la 3 la 8 cm, eliminand 3-5 kilograme.
Daca vrei sa stii mai multe despre impachetarile anticelulitice cu ciocolata acceseaza https://www.idealcontour.ro/html/chocofango.html.
Asadar, alege pachetele de iarna cu ciocolata si scortisoara si pielea ta se va simti rasfatata pe deplin.
• 1 imp. cu CHOCOFANGO (CIOCOLATA) 1 zona..........50 RON (60 min/sed), 10 sedinte - 450 RON
• 1 imp. cu CHOCOFANGO (CIOCOLATA) 2 zone..........65 RON (60 min/sed), 10 sedinte - 600 RON
• 1 imp. cu CHOCOFANGO (CIOCOLATA) TOTALA .......80 RON (60 min/sed), 10 sedinte - 750 RON
Pentru orice abonament de impachetare cu chocofango (ciocolata) incheiat in luna DECEMBRIE in intervalul 16:00–22:00 primesti pe loc 10% discount din tariful afisat!!!

Ideal Slim cu CHOCOFANGO (CIOCOLATA) - 570 RON valabila in intervalul orar 16:00 – 22:00
10 sed. ELECTROSTIMULARE (45min/ sed) + 10 impachetari anticelulita/antivergeturi/slabire 1 zona cu CHOCOFANGO (60min/sed)
Bonus: 1 sedinta de masaj (50min/ sed)

Daca timpul iti permite, profita de oferta valabila in Happy Hours 08:00 – 16:00 ce include mari reduceri de preturi:

10 impachetari cu CIOCOLATA: 1 zona - 385 RON, 2 zone - 520 RON, 3 zone - 655 RON

Be slim cu CHOCOFANGO (CIOCOLATA) - 420 RON
8 sed. ELECTROSTIMULARE (45min/ sed) + 8 impachetari anticelulita/antivergeturi/slabire 1 zona cu CHOCOFANGO (60min/sed)
Bonus: 1 sedinta de masaj (50min/ sed)
 
Aplicarea produselor de tratament se poate face total (toate cele 3 zone mentionate mai jos), 2 zone sau o singura zona, la alegere:

• zona 1: de la genunchi pana la solduri 
• zona 2: de la solduri pana sub sani 
• zona 3: de la glezne pana la genunchi, inclusiv bratele

Abonamentele se pot plati integral sau in rate si au valabilitate 3 luni de zile de la data achizitionarii.

Multe dintre clientele salonului au intrat deja in atmosfera mirifica de sarbatori, pregatita cu mare grija si fast de Ideal Contour. Nu mai sta pe ganduri, suna si programeaza-te rapid sa prinzi loc la rasfatul cu ciocolata si scortisoara!

Recomandare de la Supereva:

Salonul de infrumusetare corporala Ideal Contour
Adresa: Bd. Gheorghe Sincai Nr. 13 Bl. 5 Sc. 1 Et. 1 Ap. 7, Interfon 7, Sector 4, Bucuresti
Program: L - V 08:00 - 22:00; Sambata 09:00 - 16:00
Telefon: 0729 789 606 ; 031 808 35 93
office@idealcontour.ro
https://www.idealcontour.ro/

  Forum unde comentam cu placere

 Diete si iar Diete ...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII