Extensiile de par

Extensiile de par

Extensiile de par

  • Vrei sa ai un par bogat? Te-ai plictisit sa astepti sa creasca parul si iti doresti un look nou, revolutionar? Cea r fi sa apari in fata sotului, prietenului sau colegilor - peste noapte cu un par lung, matasos?  Iata sfatul stilistului de la Supereva: Doris.

Extensiile sunt un artificiu de frumusete care intra tot mai mult in normalitate. La fel ca si vopsitul parului sau genele false. Si ...mai nou, preturile devin accesibile. Nu trebuie sa fii neaparat sotie de fotbalist sa iti oferi citeva zeci de extensii.

Avantajele extensiilor

Extensiile confera parului volum, suplete si textura, indiferent de lungimea acestuia.
Unele variante pot include suvite ondulate, care iti pot da un look aparte.
Majoritatea femeilor poarta extensiile fie pentru ca nu sunt multumite de parul prea fin pe care il au, fie pentru a putea purta suvite cat mai divers colorate. In numai cateva ore poti trece de la par scurt la par lung si bogat fara sa-l lasi cinci ani sa creasca.
Desigur, exista si inconveniente, precum pretul sau intretinerea pretentioasa.

Cat de lungi pot fi extensiile?

De obicei, clientele isi doresc parul lung pana la mijloc. Insa cu cat sunt mai lungi extensiile, cu atat mai grea este povara pentru scalp. Iti va lua cateva zile bune sa te obisnuiesti cu noua lungime a parului tau.

Cat costa extensiile?

Pretul extensiilor de par este relativ. Daca vrei sa ai parul lung, vei avea nevoie de circa 120-140 de extensii, in functie de lungime, iar daca vrei sa-ti sporesti volumul podoabei capilare, 75-80 de extensii sunt suficiente.
Pretul aproximativ al unei extensii de par este de 2,5 euro, insa inainte de a te decide asupra unui anumit salon intereseaza-te in mai multe locuri, deoarece exista atat alternative costisitoare, cat si mai accesibile.

Cum sa-ti ingrijesti extensiile de par?

Daca ai investit in extensii de par, probabil ca iti iubesti foarte mult podoaba capilara.
De aceea, trebuie sa tii cont de faptul ca noile tale suvite au nevoie de o ingrijire speciala.

  • Foloseste o perie din par natural si pieptana-te incepand de la ceafa; \
  • Nu iti pieptana parul ud (acest sfat este valabil si pentru persoanele care nu poarta extensii). Parul semiuscat se descurca cu un pieptene cu dintii rari, însa nu de la radacina, deoarece risti sa iti smulgi extensiile;
  • Leaga-ti parul cu o esarfa cand dormi;
  • Daca vrei sa-ti vopsesti mesele este recomandat sa mergi la un salon de specialitate;
  • Nu pulveriza baza extensiilor cu fixativ sau alte cosmetice pe baza de silicon.

Recomandari de la Supereva

Nu iti poti aplica extensii daca ai parul mai scurt de opt centimetri. Acest proces de infrumusetare nu este recomandat nici daca esti insarcinata, daca ai probleme cu scalpul sau daca iti cade mult par.

Coafarea extensiilor

Parul care se foloseste pentru extensii provine de la donatori si este netratat chimic, de aceea poti sa te vopsesti sau sa te coafezi ca si cum ar fi parul tau. Mesele sintetice sunt mai usoare si poate ca ti se potrivesc mai bine daca parul tau este intr-o stare buna.

Nu este de dorit sa te coafezi cu placa , deoarece risti sa-ti topesti siliconul ce prinde mesele, insa poti folosi feonul.
Iti poti purta parul cum vrei: in coada, coc sau orice alta coafura, insa fii atenta cu agrafele, care nu trebuie sa penetreze siliconul ce lipeste mesele de parul tau. Extensiile se ataseaza in randuri orizontale, la baza scalpului. Procesul dureaza cateva ore, iar pentru a scapa de mese este recomandat sa mergi tot la un salon de frumusete.

Aplicarea extensiilor

Vei suferi la frumusete?

Nu, aplicarea extensiilor nu trebuie sa fie dureroasa si, de asemenea, nu accepta ca extensiile sa fie prinse foarte strans de scalp.

In primele nopti vei simti ceva in plus, o mica senzatie de disconfort, ce va disparea pe parcursul a catorva zile. De asemenea, nu te panica daca, in momentul in care iti vei scoate mesele, vei observa mai multe fire
de par (de-ale tale) in silicon. Parul creste si se regenereaza, insa prins in silicon, el nu cade. Extensiile nu iti vor afecta conditia parului in pofida iluziei de a pierde foarte multe fire la scoaterea lor.

Cateva exemple cu si fara extensii :)


Ashlee Simpson


JLo


Halle Bery

  Forum unde comentam cu placere

 

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Par frumos

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 3 comentarii

  1. dana
    danatrimis la 15/12/2011

    as vrea sa stiu cat costa extensile de par

    Raspunde la acest comentariu
  2. roman giulya
    roman giulyatrimis la 13/12/2007

    imi plac extensiile de aceea vreau sa_mi pun shi yo dar nu stiu unde ....hmmm....caut ceva mai eftin ca am auzit cas destul de scumpe...

    Raspunde la acest comentariu
  3. Monique
    Moniquetrimis la 21/1/2007

    Am avut extensii de par puse La Londra intr-un salon foarte fitos.Am schimbat rsuvitrlr egulat,le-am ingrijt special asa cum mi s-a spus si am fost superincantata desi ma durea capul de la ele.Aratam super cu un par lung si bogat iar pentru asta plateam regulat pe masura perturilor din Londra.Dupa trei ani de pus si schimbat suvite m-am hotarat sa le dau jos fiind convinsa ca parul meu a crescut intre timp s mai ales din cauza durerii de cap(erau destul de greute si vroiam un cap mai usor) .Numai ca ...surpriza ;parul meu arata ca o matura ,era rupt si inestetic din cauza extensilor care au fost prinse de parul meu si de multe ori se desprindeau cand siliconul se slabea;isi faptul ca le schimbam la 3-4 luni a daunat grav parului meu astfel incat arata acum mai scurt si mai urat decat il aveam atunci cand m-am hotarat sa-m pun extensii.Da,extensile de par sunt frumose,dar puse doar ocazional ,altfel risti sa iti distrugi propriul par.Am facut atunci tratament la par si m-am jurt ca nu o sa-mi mai pun niciodata suvite de par.Am opritena care de 7 ani isi pune extensi si a spus ca isi va pune toata viata pentru ca nu are de ales.Paru ei e oribil daca si le da jos si ar trebui sa se tunda baieteste daca le scoate sau ar trebui sa-si puna peruca.Va spun toate astea fetelor ca sa aveti mare grija unde ,cum si cat tineti extensilee in par.Ele va fac sa aratati superb la inceput dar dupa aia platiti un pret mult mai mare dect cel al extensiilor:va distrugeti propriul par si nu ve-ti face fata noului vostru chip din oglinda.Saoanele de coafura niciodata nu va vor spune adevarul.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII