Mos Nicolae, nu uita de Play-Doh FABRICA DE TORTURI !!

Mos Nicolae, nu uita de Play-Doh FABRICA DE TORTURI !!

Mos Nicolae, nu uita de Play-Doh FABRICA DE TORTURI !!

Pentru orice parinte care vrea seri linistite si copii fericiti, am gasit secretul. El se numeste FABRICA DE TORTURI de la Play-Doh. Mos Nicolae sau Mos Craciun, sa nu uiti sa il pui in desaga ta!

Fabrica de prajituri de la Play-Doh, sau secretul serilor linistite

Saptamanile trecute, un topic dragut de pe forumul Desprecopii: Jocul cu plastilina a facut ocolul rapid al intregii lumi internaute. Mamicile isi trimiteau rapid link-ul, prin instant messaging, e-mail, sms, prin toate mijloacele moderne de comunicare. Oricare mama cu acces la internet l-a citit, cu sufletul la gura, razand cu gura pana la urechi, plangand, exclamand de mii de ori "exact asa si la noi!!"

 

Bineinteles ca l-am citit si eu, l-am dat mai departe, l-am comentat, am adaugat alte intamplari despre ale mele progenituri. Iar acum pot spune cu tarie ca am gasit un mijloc de a avea o perioada de liniste. Mica, micuta, infinitezimala, dar atat de minunata. Si ea e simplu de gasit si si mai usor de adus acasa: e vorba de noua jucarie de la Play-Doh "Cake making factory" - Fabrica de prajituri.

 

 

Copiii mei il adora pur si simplu, iar pentru ca amandoi sunt pasionati de ornat prajituri, de bucatarie in general, a fost exact pe gustul lor.

 

Posibilitatile de decorare sunt practic infinite, datorita multitudinii de accesorii. Poti face torturi simple, din plastilina monobloc, sau le poti modela intr-una dintre formele existente. Ii poti adauga lumanari de forme diferite si ii poti face forme aplicate de stelute, nuci, floricele, si multe multe altele.

 

 

Plastilina minunata a producatorului devine orice iti doresti - tortul insusi, decoratiunile, glazura diferit colorata a tortului. Seringa speciala pentru ornat functioneaza aproape identic cu una adevarata si este extrem de usor de manuit.

Presa pentru briose este teribil de draguta. Si cum orice copil adora briosele, vor avea o gramada de posibilitati de realizare si mai ales de ornare- cu glazura, cu inimioare, cu stelute, simple... Sau cu bucatele de ciocolata, de ce nu?

 

 

Nu uitati ca impreuna cu setul de sine statator pentru prajituri si torturi, in cutie veti gasi multe accesorii potrivite, farfurie, cutit si lingura, precum si 4 borcanele de plastilina colorata cum numai Play-Doh stie sa faca  bleu deschis, roz, alba si maro. Deci glazura roz, cea alba si nelipsita ciocolata nu mai constituie nicio problema. Astfel, minunatele creatii ale copiilor pot fi asezate frumos pe farfuria din set si servita, spre incantarea familiei si prietenilor. Nu uitati sa mancati frumos, cu lingurita si cutit! ;)

 

Jucaria este usor de curatat, pentru ca de multe ori, stiti voi... de curatat o curatam noi, la fel cum o punem in cutie la loc sau pe vreun raft, pana cand e ceruta din nou. Iar copiii mei, va asigur... se joaca cu ea in fiecare zi. Singura grija este ca, la urmatoarea vizita in magazin, sa ne aprovizionam din plin cu noi borcanase de culori diferite din materia prima, indispensabila, nu-i asa?

 

Singura mentiune de facut ar fi ca, pentru co pilasii de 3 sau mai mici, presa pentru prajituri este putin greu de apasat, deci e nevoie fie de un parinte, adult, sau frate mai mare pentru ajutor.

 

Mos Nicolae nu uita de Play-Doh fabrica de torturi

Una peste alta, as putea jura ca majoritatea copiilor se vor juca cu setul acesta. Daca nu stiti ce sa puneti sub brad, sau in ghetutele ce asteapta cuminti pe Mos Nicolae, acesta este un cadou extrem de potrivit. Cititi si despre concursul minunat despre plastilina care s-a incheiat deja, dar va poate convinge despre frumusetea jocului cu plastilina: Super-plastilina da viata imaginatiei copiilor!

autor: Roxana Pavlicu, Moderator Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2012

 

Va recomandam sa mai cititi si:

 

Mai cititi:

 

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
forumuri specializate Forumuri specializate
Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.