Gentile mari ne fac sa aratam mai slabe?

Gentile mari ne fac sa aratam mai slabe?

Gentile mari ne fac sa aratam mai slabe?

  • Iata ca pe lista trucurilor care sa ne faca sa aratam slabe, se mai adauga un accesoriu: geanta de dimensiuni mari!

Gentile mari ne fac sa aratam mai slabe?

Iata ca pe lista trucurilor care sa ne faca sa aratam slabe, se mai adauga un accesoriu: geanta de dimensiuni mari! Gentile enorme, care in ultimii ani au fost inlocuite pe scena modei cu gentile de umar mici, sunt tot mai des semnalate la bratul fashionistelor.

Cel mai mare fan al acestei tehnici de subtiat este Victoria Beckham . O fanatica a slabitului, Victoria poarta in ultimul timp numai astfel de papornite uriase care o fac sa para si mai slaba decat este in realitate.

Intrebarea care ne roade este daca Victoria chiar are multe lucruri inghesuite in gentile enorme cu care defileaza, sau doar le cara goale ca sa para mai slaba.

Dezavantajul acestor genti mari este ca devin foarte grele atunci cand pui prea multe lucruri in ele si asa se ingreuneaza mersul pe tocuri. Dar probabil ca nu este nici o problema pentru Victoria care este foarte bine antrenata sa-si tina echilibrul pe toate tipurile de pantofi.

Cateva recomandari de care sa tinem cont cand achizitionam o geanta noua:

Alege o geanta care sa aiba o forma opusa fizicului tau. Ai un fizic slab? Alege o geanta cu formele rotunjite. Ai un fizic plin? Atunci este de preferat o geanta cu linii ferme, de forma patrata sau dreptunghiulara.

Esti mica de inaltime? Nu alege o geanta enorma, iar daca esti foarte inalta nici o geanta nu este suficient de mare pentru tine!

Geanta in general, accentueaza partea fizicului pe care este purtata. Ai soldurile mari? Nu lasa geanta sa cada pe solduri ci pune accentul pe talie.

Mai cititi despre accesorii de moda si suflet

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII