Restaurantul Barbie - locul unde rozul este mereu trendy

Restaurantul Barbie - locul unde rozul este mereu trendy

Restaurantul Barbie - locul unde rozul este mereu trendy

  • Barbie este un brand care a trecut deja printr-o serie de ipostaze, de la succes incontestabil, la controversa, care i-au adus notorietatea si care l-au mentinut mereu in atentia publicului, indiferent de circumstante.

Primul restaurant Barbie - locul unde rozul este mereu trendy

Barbie este un brand care a trecut deja printr-o serie de ipostaze, de la succes incontestabil, la controversa, care i-au adus notorietatea si care l-au mentinut mereu in atentia publicului, indiferent de circumstante. Imaginatia producatorilor de la Mattel pare sa nu-si fi epuizat resursele, cu toate ca in ultimii ani succesul lui Barbie s-a diminuat considerabil, fie din cauza altor branduri care i-au luat locul, fie din pricina gafelor pe care producatorii le-au facut, scotand pe piata produse de un gust indoielnic, menite sa starneasca doar controverse. 
 
Asadar, Barbie revine in prim plan si nu oricum, ci printr-un restaurant care ii este dedicat. Localul, deschis in Zhongxiao, unul dintre cele mai aglomerate cartiere din Taipei, capitala Taiwanului, este detinut de lantul de restaurante Sinlaku, ai carui manageri si-au manifestat interesul pentru brandul barbie, intentionand sa mai deschida inca doua, similare, in Taichung si in Shangai. Chiar daca alegerea Taiwanului ca loc pentru inaugurarea unui restaurant Barbie poate parea bizara, explicatiile sunt foarte pragmatice. Iggy Ipp, managerul de la Mattel, a declarat ca alegerea a tinut cont de faptul ca in Taiwan sunt foarte multe restaurante tematice, care se bucura de un succes imens. De altfel, cafeneaua si aeronava cu tematica Hello Kitty inaugurate cu ceva timp in urma tot in Taiwan au un succes extraordinar, iar producatorii Barbie spera sa aiba acelasi noroc, avand in vedere si faptul ca Taiwanul se numara printre locurile preferate ale turistilor din China, Japonia sau Hong Kong.

/Images/roz1.jpg

/Images/roz2.jpg

/Images/roz3.jpg

Experienta asiatica a celor de la Mattel nu este o premiera. Taiwanul a fost, de altfel, mult timp, locul in care s-au produs papusile Barbie, pana cand producatorii au considerat ca este mai ieftin ca linia de productie sa fie mutata in China. Acolo in schimb, conceptul Barbie nu s-a bucurat de un succes foarte mare in ceea ce priveste vanzarile. Restaurantul Barbie deschis in 2009 in Shangai, ca un omagiu adus celebrei papusi la cea de-a cinzecea aniversare, a dat faliment dupa numai 2 ani, din lipsa de clienti.

/Images/roz4.jpg

/Images/roz5.jpg

/Images/roz6.jpg

/Images/roz7.jpg

Asa cum era de asteptat, in cafeneaua inaugurata in Taipei totul este roz - de la costumele chelneritelor deghizate in papusi Barbie si ale chelnerilor care se straduiesc din rasputeri sa-l imite pe Ken, la mobilier, pereti, tacamuri, meniuri si pana la mancaruri, prajiturele si bauturi. In meniu figureaza, de altfel, o bautura speciala, desigur roz, care a fost botezata Barbie 128, dupa adresa restaurantului.

/Images/roz8.jpg

Daca a meritat sau nu investitia de peste 1,7 milioane de dolari facuta de cei de la Mattel, ramane de vazut. Un lucru esta insa cert - in restaurantul dedicat papusilor Barbie rozul va fi mereu in top, indiferent de tendintele vestimentare ale momentului.

autor: redactor supereva.ro Anamaria Ghiban - Toate drepturile rezervate (c) 2013

Sex
8 lucruri trasnite pe care barbatii le cred despre sex...
Cele mai importante 10 intrebari despre Dragoste si Sex
Modul cum mancam arata cum facem sex
Trucuri pentru seductie
Sexul ca o terapie

Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII