Blugii si modelul care ne avantajeaza

Blugii si modelul care ne avantajeaza

Blugii si modelul care ne avantajeaza

  • O pereche buna de blugi poate fi una dintre cele mai versatile articole de vestimentatie din tot dulapul tau. Dar daca nu se potrivesc cu forma corpului tau, vei arata neingrijita sau grasa, in loc de a arata atractiva si eleganta. De unde stii ce pereche ti se potriveste? Trebuie doar sa urmezi indicatiile Superevei si nu vei da gres!

Blugii – alege stilul potrivit corpului tau

O pereche buna de jeans poate fi unul dintre cele mai versatile articole de vestimentatie din tot dulapul tau. Poti sa te invarti prin casa cu un tricou, sa iti pui un top amuzant cand iesi la cumparaturi cu prietenele si sa-i adaugi un blazer pentru o iesire draguta la masa cu un tip, totul fara a iesi din blugi. Dar daca nu se potrivesc cu forma corpului tau, vei arata neingrijita sau grasa, in loc de a arata atractiva si eleganta.

De unde stii ce pereche ti se potriveste? Trebuie doar sa urmezi indicatiile ce urmeaza si nu vei da gres!

Daca ai solduri late:

Cel mai rau lucru pe care il poti face cand ai soldurile late este sa incerci sa le ascunzi intr-o pereche lejera de jeans. Acestia de fapt atrag atentia asupra latimii soldurilor.

In schimb, ar trebui sa cumperi o pereche de jeans evazati (boot-cut). Spatiul din partea de jos te ajuta sa estompezi grosimile si soldurile late. Cheia aspectului perfect al acestor blugi este sa fie destul de lungi. Linia tivului ar trebui sa ajunga pana la partea de jos a gleznei.

 

Daca ai de gand sa-i porti numai cu pantofi cu toc, ceea ce te va ajuta sa maschezi si mai bine aspectul soldurilor, linia tivului poate ajunge pana la podea cand nu esti incaltata.

Daca ai o silueta baieteasca

Daca ai o silueta rectangulara, ai problema opusa cuiva care are un corp in forma de para. Pentru a adauga iluzia curbelor, alege blugii tigareta sau cei ascutiti (tapered). Deoarece sunt ascutiti spre gambe, fac soldurile sa para mai late si dau senzatia de curbe posteriorului plat.

 

Daca ai picioare scurte:

Si blugii ascutiti si cei evazati vor adauga lungime picioarelor scurte, eventual butucanoase. Pentru a da iluzia de inaltime, alege o pereche de jeans cu talia inalta. Liniile drepte verticale creeaza un aspect suplu, prelung. Pentru a da si mai multa lungime, alege-i astfel ca linia tivului sa atinga podeaua si cand esti descaltata si cand porti tocuri.

 

De asemenea, desi blugii cu mansete sunt la moda, ar trebui sa-i eviti daca ai picioare scurte. Daca chiar vrei sa porti blugi cu mansete, alege o pereche destul de lunga ca sa-ti acopere partea de jos a gleznei chiar si cu marginea indoita, si nu face indoitura mai lata de cativa centimetri.

Daca ai un posterior mare sau maricel

Perechea cea mai nepotrivita de jeans daca ai posteriorul mare o va face pe Jennifer Lopez sa para mica in comparatie cu tine. Cel mai mare vinovat de acest lucru sunt buzunarele. Buzunarele mici, prea inalte, prea apropiate sau cele decorate pot mari senzatia de fund mare, ca de hipopotam.

Daca blugii nu au deloc buzunare, atrag atentia chiar asupra zonei pe care ai vrea sa o camuflezi. In schimb, alege o pereche de jeans care au buzunare mari si lungi, asezate pe latimea si in partea de jos a posteriorului tau. "

 

Cusaturile verticale, atat cele de pe buzunare cat si cele din partea de jos din spate a blugilor, ajuta si ele la crearea impresiei de lungime in locul celei de latime. Blugii ar trebui si sa aiba talia joasa pentru a scurta posteriorul si ar trebui sa se largeasca spre glezne pentru a ajuta la crearea unui echilibru.

Burtica mare.

Daca ai burtica mare, alege o pereche de jeans cu talia inalta pentru a crea un plan neted peste abdomen. Trebuie doar sa fii atenta ca blugii sa nu urce mai sus de ombilic. Blugii care au nasturi sau fermoar obisnuit sunt buni, dar nu alege un model care se leaga cu siret, are pliuri, banda elastica pe talie sau are decoratiuni in fata. Aceste lucruri vor atrage atentia asupra burtii.

 

  Locul unde comentam cu placere:

 Moda si fitze :)

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. alina
    alinatrimis la 16/12/2011

    multumesc pentru sfaturi.La orice varsta ne place s-aratam bine si sa nu aparem pe strada de parc-am fi cazut din cocotier.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII