Luna de miere - top 10 destinatii mondiale

Luna de miere - top 10 destinatii mondiale

Luna de miere - top 10 destinatii mondiale

  • Va aflati in cautarea sejurului perfect in luna de miere pentru dumneavoastra si persoana iubita? Atunci aruncati o privire si la lista destinatiilor preferate de oamenii din intreaga lume. Acestea chiar sunt crema cremelor in materie de lux nelimitat, romantism si relaxare. Indiferent daca doriti intimitatea camerei unui hotel de top sau izolarea unei plaje pustii, excursia vietii va asteapta.

1. Bahamas

Desi cea mai mare parte din Bahamas s-a dezvoltat din succesul inregistrat in atragerea turistilor americani, exista inca destule locuri in care va puteti retrage. Plimbarile lungi pe plajele minunate si hotelurile luxoase fac din Bahamas destinatia ideala pentru luna de miere.

Mai multe informatii despre Bahamas:

2. Paris

Ah, Parisul... Daca aveti un buget ceva mai limitat, nu veti gasi ceva mai bun. Desi nu este cel mai ieftin oras din lume, plimbarile lungi pe malul Senei si privelistea Sacree Coeur sunt gratuite si rezuma calitatile romantice ale orasului. Evitati tururile organizate si veti avea un weekend de neuitat.

Mai multe informatii despre Paris

3. Barbados

Daca sunteti in cautarea vacantei perfecte pe plaja, nu mai cautati. Abundenta ofertei de sporturi acvatice si peisajul spectaculos se combina cu muzica grozava si mancarea delicioasa. Sunt renumite Platinum Coast cea alba si luminoasa si apele de turcoaz, in timp ce coasta Atlanticului are o frumusete salbatica.

Mai multe informatii despre Barbados:

4. New York

Fara a fi un loc al linistii si pacii, New York-ul ofera in mod sigur o multime de lucruri de vazut si de facut, iar izolarea este posibila macar partial in verdeata din Central Park si in camerele opulente de hotel ale orasului. Aveti grija, totusi, ca iesirea romantica sa nu se transforme in iesire la cumparaturi.

Mai multe informatii despre New York:

5. St. Lucia

St Lucia este una dintre cele mai romantice destinatii din lume, avand o minunata linie de coasta, presarata cu plaje izolate, si ofera oportunitatea perfecta de evadare si relaxare printre cocotieri si valurile care se sparg la tarm, pe fundalul apusului de soare caraibian si al unei linii perfecte a oceanului.

Mai multe informatii despre St. Lucia

6. Sardinia

In mare masura neafectata de valurile de turisti, Sardinia este un loc bun daca vreti sa scapati de multimi, mai ales daca va feriti de statiunile populare. Plajele si linia coastei Costa Verde sunt printre cele mai minunate din zona mediteraneana.

Mai multe informatii despre Sardinia:

7. Mauritius

Renumit mai ales pentru nisipurile sale albe si claritatea de cristal a oceanului care-i alinta malurile, frumusetea coplesitoare a Mauritiusului sta si in lanturile maiestuoase de munti, parcurile si rezervatiile naturale, care fac din aceasta insula un paradis pentru cupluri.

Mai multe informatii despre Mauritius:

8. Reykjavik

Aici gasiti izvoarele fierbinti, gheizerele si ghetarii in timpul zilei, barurile grozave, vodca cu gheata si focurile calde in timpul noptii. Reykjavik ofera in mod cert ceva deosebit, iar cei care doresc sa se aventureze dincolo de marginile orasului afla departarea si izolarea.

Mai multe informatii despre Reykjavik:

9. Venetia

O alegere evidenta? Poate. Dar este la fel de evident romantismul Venetiei, de la arhitectura ei eleganta la canalele intortocheate. Trebuie doar sa aveti grija sa alegeti perioada potrivita din an pentru a o vizita – valurile de turisti din anumite perioade tind sa reduca romantismul unei escapade romantice.

Mai multe informatii despre Venetia:

10. Seychelles

Acest sirag de insule paradisiace se intinde in largul coastei africane, iar fiecare dintre ele va ofera o noua plaja si o noua comoara parasita ce asteapta sa fie descoperite. Cuplurilor aflate in luna de miere le va fi greu sa aleaga intre statul la soare pe nisipul fin ca pudra sau alunecarea in apele calde ale oceanului.

Mai multe informatii despre Seychelles

 Aici comentam cu placere despre evenimentul minunat al vietii: NUNTA.

 Miresele Supereva.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Gabriela
    Gabrielatrimis la 4/4/2007

    Ma surprinde ca Insulele Maldive nu sunt in acest top 10...dupa mine frumusetea acestor insule este macar egala cu cea a insulelor Seychelles..

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII