Ne ajuta plasturii cu nicotina sa renuntam la fumat?

Ne ajuta plasturii cu nicotina sa renuntam la fumat?

Ne ajuta plasturii cu nicotina sa renuntam la fumat?

  • Plasturii cu nicotina nu sunt mai buni sau mai eficienti decat vointa de a renunta la fumat, ne informeaza cercetatorii.

Plasturii cu nicotina sunt o pierdere de timp

Plasturii cu nicotina nu sunt mai buni sau mai eficienti decat vointa de a renunta la fumat, ne informeaza cercetatorii.

Studiile anterioare au sugerat ca terapia clinica de substitutie a nicotinei ar putea dubla sansele unui fumator de a renunta la acest obicei.

Dar un nou studiu care a cuprins 800 de pacienti a descoperit ca plasturii nu au facut nici o diferenta pe termen lung in randul celor care le-au folosit. Cercetatorii au declarat ca studiile anterioare nu au reusit sa reproduca situatii reale. Ei au spus ca ratele de succes si de recidiva au fost similare, indiferent de metoda adoptata de fumatori.

Cel mai recent studiu - de la Scoala de Sanatate Publica Harvard si la Universitatea din Massachusetts, Boston - a investigat pacientii care au renuntat la fumat între anii 2001 si 2006.

/Images/nicotina1.jpg

Concluzia cercetatorilor:
"Cifrele arata ca ratele celor care au renuntat la fumat din proprie vointa sunt mai mari decat cei care au folosit plasturi."
Cu toate acestea, un alt studiu sugereaza ca nicotina ii poate ajuta pe batrani la îmbunatatirea pierderii memoriei si pe cei care sufera de Alzheimer.


Interesant de citit:
Ceaiul de zmeura - cura de detoxificare completa

Zmeura, dar al naturii, este un fruct ideal. In afara de aroma si placerea pe care o provoaca papilelor gustative, zmeura este bogata in acid malic, salicilic si fraganic, putand astfel sa joace… ... citeste

Lasatul de fumat ne face fericiti

Intotdeauna am crezut ca pentru a te lasa de fumat ai nevoie de o motivatie puternica, mai ales daca fumezi pur si simplu... din placerea de a fuma. In cazul femeilor, motivatia vine adesea din… ... citeste

Galbenusurile de ou egaleaza fumatul...

Consumul regulat al galbenusurilor  de ou este cu o treime mai putin nociv decat fumatul cand vine vorba de acumularea placilor in artere. ... citeste

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII