Regulile unei desparţiri elegante, după Jennifer Aniston

Regulile unei desparţiri elegante, după Jennifer Aniston

Regulile unei desparţiri elegante, după Jennifer Aniston

  • Nu e greu sa iesi dintr-o relatie fara sufletul sfasiat. Este insa important sa iesi elegant si cu gratie. Cum să ieşi dintr-o relaţie cu graţie şi demnitate, ca Domnişoara Aniston…Iata sfatul Superevei.

Regulile unei despărţiri elegante, după Jennifer Aniston (sau cum a trecut Jennifer peste despărţirea de Brad)

 Menţine o tăcere demnă

Orice femeie care trebuie să dea ochii cu fostul şi noua lui iubită, care-şi flutură relaţia înainte ca patul să i se fi răcit, poate fi scuzată dacă se poartă nu tocmai elegant. Jennifer nu a făcut asta. A preferat să păstreze tăcerea chiar şi atunci când Angelina a rămas însărcinată cu Brad. A spus totuşi că se pare că lui Brad îi lipseşte şi cea mai mică urmă de sensibilitate – ca replică la o fotografie cu Angelina şi Brad pozând în familia anului  pentru revista W. Comentariul lui Jennifer ni se pare foarte justificat.

 Bazează-te pe prieteni

De aşteptat pentru actriţa care a devenit faimoasă datorită serialului Friends, Jen se bucură de ajutor din partea prietenilor săi. În lunile dificile ale divorţului şi-a petrecut mult timp cu fosta colegă de platou Courtney Cox-Arquette. În Octombrie şi-a cumpărat o casă cu 6 dormitoare pe care a dat 15 milioane, la o aruncătură de băţ de casa lui Courtney din LA. “Prietenele mele sunt pentru mine mame, surori, totul. E greu să găseşti un bărbat care le-ar putea înlocui.

 Ocupă-ţi timpul

Jennifer nu este genul care să stea şi să bocească. Ea s-a apucat imediat de lucru şi a făcut trei filme “Rumours Has It” (“Se spune că…”), Friends with Money (“Prieteni cu bani”) şi “The break-up” (“Despărţirea”). “Uneori am senzaţia că sunt urmărită de titlurile filmelor mele” spune ea despre rolurile pe care le-a jucat după divorţ. A mai regizat şi un film propriu intitulat “Room 10” (“Camera 10) şi a debutat pe Broadway în luna octombrie a anului trecut.

 Arată cât de bine poţi!

Nimic nu-i va spune unui bărbat că ai depăşit relaţia cu el decât faptul că arăţi foarte bine. Jen a slăbit după despărţirea de Brad Pitt dar a reuşit să smulgă exclamaţii admirative anul trecut, în iulie, când a apărut în talk-show-ul lui David Letterman în pantaloni scurţi şi cu o siluetă de invidiat. Presa a scris că şi-a aranjat sânii. Fals, a spus Jennifer în emisiunea moderată de Oprah.

 Păstrează-ţi simţul umorului

Jennifer ar fi putut face o criză când i s-a oferit rolul din filmul “Despărţirea”. În schimb, a râs şi s-a apucat de treabă. Rachel Green în plină formă s-a reîntors pe ecrane…

 Învaţă din despărţire

Eşecul mariajlui lui Jennifer Aniston a fost o lecţie dură. “Dar ce nu te ucide te face mai puternic” a declarat ea pentru Vanity Fair. Hotărârea pe care a arătat-o în pariul cu ea însăşi a arătat că este o femeie care deţine controlul asupra propriei ei vieţi. Şi este conştientă că nu toate relaţiile se termină dezastruos. “Încă mai cred în căsnicie, sută la sută”

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII