Imbraca-te dupa forma corpului!

Imbraca-te dupa forma corpului!

Imbraca-te dupa forma corpului!

  • Natura nu ne-a inzestrat pe toate cu o silueta ideala. Unele dintre noi avem parte de coapse prea mari in comparatie cu volumul bustului, altora ne lipseste talia cu desavarsire. Motive din cauza carora nu stim cum sa ne mai imbracam ca sa mascam cat de cat aceste imperfectiuni.

Imbraca-te dupa forma corpului!

Natura nu ne-a inzestrat pe toate cu o silueta ideala. Unele dintre noi avem parte de coapse prea mari in comparatie cu volumul bustului, altora ne lipseste talia cu desavarsire. Motive din cauza carora nu stim cum sa ne mai imbracam ca sa mascam cat de cat aceste imperfectiuni.

Pentru fiecare tip de silueta exista din fericire diferite trucuri de care sa tii cont atunci cand cauti in dulapul de haine combinatia potrivita. Insa, inainte de toate este bine sa te analizezi si sa-ti definesti linia siluetei!

Silueta para

Asadar, daca esti genul para, inseamna ca volumul partii inferioare este mult mai mare decat volumul bustului, adica ai soldurile foarte late iar umerii si sanii sunt mici sau medii. Cand te imbraci urmareste sa maresti volumul bustului!

Este bine sa pui in evidenta talia, iar umerii mici sa-i acoperi cu bluze cu umeri bufanti. Taioarele sau sacourile cu umeri supradimensionati se potrivesc bine bustului ingust.

Pantofii pumps sunt perfecti! Datorita lor, picioarele par mai lungi si mai subtiri.

Poarta pantaloni de culoare inchisa combinati cu o bluza deschisa la culoare sau chiar strident colorata. In felul acesta atentia este captata de partea de sus a corpului.

Fustele croite in A si cu talie inalta te avantajeaza si ele mult.

Incearca sa achizitonezi haine de provenienta nord europeana pentru ca acesti producatori tin mai mult cont de tipul tau de silueta, fata de brandurile italienesti si spaniole.

/Images/corp1.jpg

Silueta mar

La acest gen de silueta volumul se afla chiar in zona de mijloc (burta) iar talia aproape ca nu exista. Umerii sunt largi iar fata si gatul sunt pline. Picioarele sunt subtiri si fara solduri iar fundul aplatizat.

Ca sa reusesti cat de cat un balans intre aceste disproportii, este bine sa porti haine care sa subtieze partea superioara a corpului. Alege culori inchise si decolteuri pentru a micsora din volumul trunchiului. Evita bluzele foarte largi cu falduri, imprimeuri sau funde, evita manecile largi, bufante si materiale care se muleaza pe corp.

Din fericire ai picioare zvelte asa ca poarta rochite si fuste scurte ca sa le pui bine in evidenta. Poarta pantaloni deschisi la culoare si nu foarte stramti, asa soldurile vor parea mai mari.

 autor: redactor SE Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate (c) 2013

Interesant de citit:
10 greseli majore de imagine

Nimic nu poate ruina imaginea ta, in fata prietenelor, rivalelor sau colegelor, decit o serie de greseli 'de aparitie". In definitiv, traim intr-o lume a imaginii si impresiei ...Ai grija la… ... citeste

Blugii si modelul care ne avantajeaza

O pereche buna de blugi poate fi una dintre cele mai versatile articole de vestimentatie din tot dulapul tau. Dar daca nu se potrivesc cu forma corpului tau, vei arata neingrijita sau grasa, in… ... citeste

Pantofii cu platforma ne fac picioarele groase!

Mai multi experti de la Vogue America au ajuns la concluzia ca pantofii cu platforme mari fac ca femeile sa arate mai pline decat sunt in realitate. ... citeste

Urmareste pe https://www.supereva.ro/ si celelalte tipuri de silueta:

Ghidul de piese esentiale in functie de trup
Ghidul de piese esentiale pentru femeile inalte
Ghidul de piese esentiale pentru femeile scunde
Ghidul de piese esentiale pentru femei slabe
Ghidul de piese esentiale pentru femei plinute

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII