Silueta clepsidra si silueta dreapta

Silueta clepsidra si silueta dreapta

Silueta clepsidra si silueta dreapta

  • Esti o norocoasa daca esti genul clepsidra pentru ca ai silueta ideala! Umerii si soldurile au aproximativ aceeasi dimensiune, sani de la medii spre mari si o talie subtire, care face trecerea perfecta dinspre umerii largi catre soldurile generoase.

Silueta clepsidra si silueta dreapta

Silueta clepsidra

Esti o norocoasa daca esti genul clepsidra pentru ca ai silueta ideala! Umerii si soldurile au aproximativ aceeasi dimensiune, sani de la medii spre mari si o talie subtire, care face trecerea perfecta dinspre umerii largi catre soldurile generoase.

Asadar, prea multe nu trebuie sa faci, decat sa accentuezi formele naturale cu care te-a inzestrat natura. Pune-ti in evidenta talia perfecta, purtand rochii cambrate care sa-ti dea multa feminitate. Cand esti in posesia unei astfel de siluete, este bine sa lasi deoparte hainele largi pentru ca nu ai nevoie sa-ti maschezi formele bine proportionate.

/Images/clepsidra-jeans.jpg

Pantalonii perfecti pentru clepsidra sunt jeansii usor evazati (boot jeans). Acest tip de pantalon iti pune formele in balans.

/Images/clpsidra-ceaga-croped.jpg

O piesa vestimentara care nu se potriveste celorlalte tipuri de siluete, dar care pe silueta clepsidra cade perfect, este jacheta foarte scurta in talie (cropped jacket). Acest tip de jacheta accentueaza si mai mult forma de clepsydra. Daca ai cateva kilograme in plus, ca sa pari mai supla poarta o bluza cu un decolteu adanc.

Silueta dreapta

Daca ai acest tip de silueta inseamna ca partea de sus si partea de jos a corpului sunt egale, iar talia lipseste cu desavarsire. Sa creezi o talie trebuie sa porti haine cambrate. Ca sa dai o forma frumoasa partii de sus a corpului, poarta bluze si tricouri cu anchior. Astfel creezi iluzia de talie.

Imprimeurile se potrivesc acestui tip de silueta, insa evita-le pe cele verticale pentru ca iti accentueaza figura dreapta.

/Images/clepsidra-trench-coat.jpg

La capitolul geci, trench coat-uri, sacouri - cam toate ti se potrivesc, insa totusi incearca sa lasi sa se vada o talie! O piesa vestimentara perfecta este trench coat-ul cu centura care da o forma frumoasa siluetei drepte. O piesa care trebuie absolut evitata este sacoul boyfriend (larg si fara forma). Acest tip de sacou care cade larg pe tine te face sa arati si mai dreapta decat esti in realitate.

Fusta cu pliuri te ajuta si ea sa creezi iluzia de rotunjimi acolo unde ele nu exista, si asta fara ca soldurile sa para mari.

/Images/clepsidra-cambrat.jpg

In concluzie: poarta rochii cambrate dar niciodata rochii fara forma si largi!

 autor: redactor SE Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate (c) 2013

Interesant de citit:
Blugii si modelul care ne avantajeaza

O pereche buna de blugi poate fi una dintre cele mai versatile articole de vestimentatie din tot dulapul tau. Dar daca nu se potrivesc cu forma corpului tau, vei arata neingrijita sau grasa, in… ... citeste

Pantofii cu platforma ne fac picioarele groase!

Mai multi experti de la Vogue America au ajuns la concluzia ca pantofii cu platforme mari fac ca femeile sa arate mai pline decat sunt in realitate. ... citeste

Imbraca-te dupa forma corpului!

Natura nu ne-a inzestrat pe toate cu o silueta ideala. Unele dintre noi avem parte de coapse prea mari in comparatie cu volumul bustului, altora ne lipseste talia cu desavarsire. Motive din cauza… ... citeste

Urmareste pe https://www.supereva.ro/ si celelalte tipuri de silueta:

Ghidul de piese esentiale in functie de trup
Ghidul de piese esentiale pentru femeile inalte
Ghidul de piese esentiale pentru femeile scunde
Ghidul de piese esentiale pentru femei slabe
Ghidul de piese esentiale pentru femei plinute

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII