Evenimente in saptamana 7 de sarcina

Evenimente in saptamana 7 de sarcina

Evenimente in saptamana 7 de sarcina

In saptamana 7 de sarcina, dezvoltarea embrionului nu este completa, insa incepand din aceasta saptamana capul incepe sa prinda forma. Caracteristicile faciale devin vizibile, inclusiv ochii, urechile si narile. Bratele incep sa creasca, iar corpul are acum 8 - 9 mm. Disconfortul pe care il vei simti poate include puseuri de transpiratie, iar starea de voma poate continua.

Din punct de vedere al evenimentelor importante in dezvoltarea fatului, din aceasta saptamana se formeaza gura si limba bebelusului iar rinichii sai incep sa produca urina.

veti citi
Saptamana 7 de sarcina, corpul fatului incepe sa faca primele activitati esentiale
Evenimentele saptamanii 7 de sarcina
Saptamana 7 de sarcina: VIDEO
Ai intrebari despre sarcina ta, despre ce este normal in saptamana 7 de sarcina?

Saptamana 7 de sarcina, corpul fatului incepe sa faca primele activitati esentiale

Dezvoltarea embrionului nu este completa, insa incepand din aceasta saptamana capul incepe sa prinda forma. Caracteristicile faciale devin vizibile, inclusiv ochii, urechile si narile. Bratele incep sa creasca, iar corpul are acum 8 - 9 mm. Disconfortul pe care il vei simti poate include puseuri de transpiratie, iar starea de voma poate continua.

In saptamana 7-a de sarcina, embrionul are acum marimea unui bobulet de mazare. Daca l-ati putea vedea - ati descoperi ca acum are un cap supradimensionat in proportie cu corpul sau. Trasaturile faciale ale embrionului incep sa prinda contur. In locul unde vor fi mai tarziu ochisorii se afla niste pete intunecate iar in locul viitoarelor nari se afla niste gropite in timp ce in locul viitoarelor urechi se afla niste mugurasi.

Evenimentele saptamanii 7 de sarcina

In aceasta saptamana, fatul incepe sa isi dezvolte membrele - adica apar mugurasii pentru picioare si maini.

De asemenea, în această săptămână se formează gura și limba copilului tău. Rinichii sunt deja la locul lor și sunt pregătiți să înceapă activitatea lor importantă de gestionare a deșeurilor. În curând, copilul tău va începe să producă urină.

 Ai intrebari despre sarcina ta, despre ce este normal in saptamana 7 de sarcina?

Pune o intrebare in sectiunea noastra de intrebari si raspunsuri si primesti raspuns atat de la alte mamici cat si de la expertii Desprecopii.com: Intreaba aici

 Saptamana 7 de sarcina: VIDEO

 

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Aplicatia ODISEEA SARCINII - SARCINA PE SAPTAMANI este cea mai descarcata aplicatie de sarcina din Romania.

Vezi in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Te invităm să descarci această aplicație (pentru sistemele Android) AICI

Te invitam sa descarci aplicatia pentru IOS (Iphone sau tablete Mac) AICI

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII