Modelele mananca hartie ca sa fie slabe!

Modelele mananca hartie ca sa fie slabe!

Modelele mananca hartie ca sa fie slabe!

  • Ma intreb foarte serios cum pot creatorii de moda sa imbrace in hainele lor pretioase modele care arata ingrijorator de slabe: cu umeri ososi, fara sani si trase la fata?

Modelele mananca hartie ca sa fie slabe!

Ma intreb foarte serios cum pot creatorii de moda sa imbrace in hainele lor pretioase modele care arata ingrijorator de slabe: cu umeri ososi, fara sani si trase la fata?

Cu toate ca industria modei incearca sa ne convinga ca modelele tin o dieta sanatoasa si ca exista o limita de varsta, totusi, pe podiumurile de moda defileaza in continuare fete de 14-15 ani, din ce in ce mai slabe. Dupa ce discutii aprinse despre anorexia modelelor au umplut pagini intregi, iata ca apar din nou dezvaluiri socante despre obsesia modelelor pentru slabit.

Asadar, ultimul trend in materie de potolit foamea este hartia, mai precis servetelele la pachet pe care modelele se pare ca le mananca cu inghitituri mici si rare ca sa-si astampere apetitul.

Modelul de origine rusa Kira Dikhtyar deschide si ea cutia pandorei si vorbeste despre metoda ei de slabit care o ajuta sa arate "size 0". Ne marturiseste ca se conecteaza cu regularitate la perfuzii ca sa primeasca vitaminele de care are nevoie organismul. Tot ea spune ca sunt modele care apeleaza chiar si la operatii de micsorat sanii ca sa arate mai slabe. Altele, ar manca bucatele de vata imbibata in suc ca sa-si potoleasca foamea.

/Images/model-poza1.jpg /Images/model-poza2.jpg

Kira mai spune ca o dieta bazata numai pe tigari, laxative si cocaina nu este o raritate in industria modei. Pe de alta parte, dimensiunile modelelor depind foarte mult si de zona geografica. In Australia de exemplu, cateva kilograme in plus nu ruineaza o cariera de model, insa, daca un model vrea sa urce pe catwalk la Paris, va trebui sa slabeasca doua marimi ca sa arate "Paris-thin".

autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate (c) 2013

 

Interesant de citit:
x

x ... citeste

“Femme fatale” – realitate sau mit?

Ideea ca barbatii prefera frantuzoaicele, in ipostaza lor de femei fatale, mi-a starnit intotdeauna curiozitatea de a gasi o explicatie a acestui mit, unul printre multe altele. Si asta cu atat… ... citeste

Ingredientele succesului Victoria Secret Show!

Spectacolul anual de la Victoria Secret se bucura de un succes fantastic, iar lucrul acesta se datoreaza ingeniozitatii organizatorilor. Asadar, iata cateva din ingredientele succesului Victoria… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII