Ce purtam in vara asta?

Ce purtam in vara asta?

Ce purtam in vara asta?

  • Vine vara, si din ceea ce ne prezinta noile colectii de moda, reiese ca putem imbraca absolut tot ce ne trece prin cap in acest sezon. Daca inca nu te-ai lamurit care sunt tendintele modei din aceasta vara, iata, SuperEva iti prezinta cateva noutati!

Ce purtam in vara asta?

Vine vara, si din ceea ce ne prezinta noile colectii de moda, reiese ca putem imbraca absolut tot ce ne trece prin cap in acest sezon. Daca inca nu te-ai lamurit care sunt tendintele modei din aceasta vara, iata, SuperEva iti prezinta cateva noutati!

Imprimeurile florale sunt in mare voga in aceasta vara insa trebuie sa fii atenta cum si cu ce le combini:

O rochie inflorata, sa recunoastem, este cam de moda veche, dar daca vrei sa imbraci cu orice pret o piesa vestimentara cu un imprimeu floral, alege un pantalon, un blazer sau o geanta ca sa fii in pas cu moda. Combina aceste materiale cu piese vestimentare simple. Astfel pui in evidenta imprimeul si nu risti sa arati ca un pom de craciun. La fel accesoriile de par cu flori pastreaza-le pentru alte ocazii.

/Images/imprimeu-pantalon1.jpg

/Images/imprimeu-pantalon2.jpg

/Images/imprimeu-pantalon-geaca.jpg

/Images/imprimeu-pantalon-rochie.jpg

Culorile pastelate se potrivesc perfect vara dar atentie cum le asortezi! Mai ales culorile foarte stridente sunt greu de potrivit intre ele. Desi color blockingul este in mare voga in aceasta vara, totusi sa nu exageram!

Pastelurile dulci, din pacate, nu se potrivesc oricui! In general blondelor le vin bine  aceste culori deschise, in timp ce brunetelor si roscatelor nuantele dulci dau un efect de piele palida.
 

/Images/imprimeu-rochite.jpg

/Images/imprimeu-fuste-pantalon.jpg

Dantela este poate materialul cel mai sexi si feminin, dar in acelasi timp si foarte pretentios. O piesa vestimentara numai din dantela, daca este prea stransa pe corp si daca nu esti trasa prin inel, da siluetei o forma nu tocmai placuta. Un outfit numai din dantela poate sa te faca sa arati exagerat de sexi (trashy).

Indrazneste totusi sa combini dantela cu o culoare! De exemplu, poti sa porti sub o bluza din dantela neagra un maieu rosu strident.

Imprimeurile cu dungi au dominat din totdeauna scena modei, mai ales cele alb-negru care sunt foare usor de combinat. Insa trebuie sa ai grija cu dungile! Alegele pe cele verticale sau orizontale in functie de tipul de silueta. Daca esti genul plin, atunci imbraca materiale cu dungi verticale pentru ca se pare ca subtiaza.

Culorile stridente sunt trendy in acest moment, dar mai multe culori sub forma de dungi nu sunt tocmai fashionable pentru cele care le poarta.

/Images/imprimeu-accesorii.jpg
/Images/imprimeu-bluza.jpg

autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
Imbraca-te dupa forma corpului!

Natura nu ne-a inzestrat pe toate cu o silueta ideala. Unele dintre noi avem parte de coapse prea mari in comparatie cu volumul bustului, altora ne lipseste talia cu desavarsire. Motive din cauza… ... citeste

Silueta clepsidra si silueta dreapta

Esti o norocoasa daca esti genul clepsidra pentru ca ai silueta ideala! Umerii si soldurile au aproximativ aceeasi dimensiune, sani de la medii spre mari si o talie subtire, care face trecerea… ... citeste

15 idei de fuste pentru tine

Primavara este perioada de inflorire si iubire! Toate fetele vor sa arate feminine iar o fusta cool este cel mai bun ajutor. Iata cateva tutoriale despre cum sa faci o fusta fara a pierde prea mult… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Roxana
    Roxanatrimis la 10/5/2013

    Se poarta ce iti sta bine si acest articol chiar iti da sfaturile cele mai bune in aceasta privinta si daca iti poti pune in avidenta feminitatea purtand dantele si floricele cu atat mai bine - pentru ca vara asta este in trend. Eu personal ador rochitele cu motive florale, dantelele nu sunt printre preferatele mele, dar am pus ochii pe un tricou care are dantela pe spate si o sa-l achizitionez... nu neaparat pentru ca este la moda...

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII