Sa ajute mersul pe tocuri impotriva durerilor de spate?

Sa ajute mersul pe tocuri impotriva durerilor de spate?

Sa ajute mersul pe tocuri impotriva durerilor de spate?

  • O stire cel putin senzationala din lumea medicala care sa te faca sa ridici din sprancene! Revista Elle din Olanda scrie ca tocurile inalte ar reduce din durerile de spate.

Sa ajute mersul pe tocuri impotriva durerilor de spate?

O stire cel putin senzationala din lumea medicala care sa te faca sa ridici din sprancene!

Revista Elle din Olanda scrie ca tocurile inalte ar reduce din durerile de spate.

Pana nu de mult stiam cu toate ca tocurile inalte sunt foarte daunatoare sanatatii. Iata ca medicul osteopat Frank De Bakker incearca sa ne convinga ca de fapt tocurile ajuta impotriva durerilor de spate. El ne explica ca talpa piciorului si spatele sunt direct conectate intre ele si ca persoanele cu un spate foarte drept, au relativ des talpa plata (platfus).

Olandezul spune ca femeile ar putea evita durerile de spate prin corectarea pozitiei piciorului cu ajutorul unui pantof cu toc.

De Bakker mai marturiseste ca multe din pacientele care-i calca pragul cabinetului, sunt uimite de faptul ca de cand incalta tocuri inalte, durerile de spate au cedat. 

In concluzie nu ne ramane dacat sa speram ca osteopatul olandez are dreptate si sa ne urcam cu incredere pe tocuri din ce in ce mai inalte!  

autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate (c) 2013

Interesant de citit:
Barbati pe tocuri – un trend controversat

Desi pare greu de crezut si starneste un zambet ironic pe chipul multora, ultimul trend in ceea ce priveste incaltamintea masculina face noi victime printre pasionatii de moda. Tocurile nu reprezinta… ... citeste

Pantofii cu toc inalt ne distrug mersul

Multe femei stiu ca tocurile inalte nu sunt cele mai confortabile, stabile sau practice, insa acestea nu sunt motive pentru care ar renunta sa le poarte. ... citeste

De ce barbatii nu (mai) poarta pantofi cu toc?

Tocurile - sub diverse forme si dimensiuni - reprezinta apanajul damelor, insa ocazional s-au mai urcat pe ele si barbati pitici precum: Tom Cruise, Prince sau Berlusconi. Cercetari recente arata insa… ... citeste



 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. luiza
    luizatrimis la 16/5/2013

    ... si eu de cand port tocuri nu ma mai dor picioarele si talpile mai ales!

    Raspunde la acest comentariu
  2. DIANA
    DIANAtrimis la 14/5/2013

    Medicul respectiv are dreptate! O spun din proprie experienta, fiind posesoare de platfus bilateral, cu deviatia de coloana aferenta(verificata prin radiografii). Daca nu am tocuri, am dureri de coloana. Ba mai mult, am mers "bine-merci" pe tocuri si pe perioada sarcinii.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII