Utopia, iahtul fara seaman

Utopia, iahtul fara seaman

Utopia, iahtul fara seaman

  • Aceasta nu este prima data cand filmele science-fiction incep sa devina realitate. Singurul lucru pe care il putem face este sa ne uimim si sa asteptam urmatorul proiect. Unul dintre aceste proiecte este "Proiectul Utopia", lansat prin colaborarea dintre BMT Nigel Geein si Yacht Island design.

Utopia, iahtul fara seaman

Aceasta nu este prima data cand filmele science-fiction incep sa devina realitate. Singurul lucru pe care il putem face este sa ne uimim si sa asteptam urmatorul proiect. Unul dintre aceste proiecte este "Proiectul Utopia", lansat prin colaborarea dintre BMT Nigel Geein si Yacht Island design.

Proiectul dezvolta un concept de iaht modern. Designul viitorului iaht pare sa fie scos din avant-garde iar dimensiunile sale fac sa ne intrebam daca acest lucru este cu adevarat un iaht sau o insula. Acest iaht va avea 100 de metri s 11 punti pentru locuinte si zona de servicii. Pe langa acestea, exista, de asemenea, o alta punte, pe partea de sus, care este destinata a fi un observator. Acest pachet se numeste "13th Floor" si ofera o vedere panoramica de la o inaltime de 65 de metri, peste nivelul apei.

/Images/utopia1.jpg

/Images/utopia2.jpg

Iahtul va fi conceput ca o platforma cu patru picioare. Motivul este nu numai unul estetic. Designerii considera ca aceasta formula este cea mai buna pentru securitatea sa. Cele patru picioare vor pastra calmul iahtului chiar si in conditii extreme. Acesta va fi construit astfel incat sa poata gazdui mai multe elicoptere.

/Images/utopia-furtuna.jpg

/Images/utopia3.jpg

/Images/utopia4.jpg

/Images/utopia5.jpg

Deci, daca sunteti obosit de teren, asteptati ca proiectul sa devina realitate si apoi mutati-va pe mare. Veti avea tot confortul dorit.

autor: redactor AAZ - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
Pamantul vazut din cer

Proiectul lui Yann Arthus-Bertrand  Pamantul vazut din cer a inregistrat un imens succes de public.  Privind Pamantul de sus, Yann Arthus-Bertrand dezvaluie simetrie si culori minunate.… ... citeste

5 moduri de a va simplifica viata

Lumea in care traim este guvernata de un paradox la care ne gandim cu siguranta prea putin – desi vrem mereu sa facem lucuri care sa ne usureze viata, sfarsim, de cele mai multe ori, prin a ne-o… ... citeste

31 poze care merita vazute

"Nu ati trait cu adevarat daca nu ati vazut aceste imagini" ... ei bine, nici chiar asa, insa cu siguranta aceste fotografii va vor bine dispune si va vor face sa zambiti. ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII