Gadget-uri bizare pentru frumusete...

Gadget-uri bizare pentru frumusete...

Gadget-uri bizare pentru frumusete...

  • Femeile isi pun toata increderea in tot felul de produse ciudate pentru frumusete si intinerire. Ultimul produs care promite a incetini dramatic efectele imbatranirii, fara a recurge la interventii chirurgicale a fost Balaclava rid-busting. Aceasta masca, aplicata doar zece minute pe fata, zilnic, strange pielea lasata si inlatura semnele de imbatranire.

Gadget-uri bizare pentru frumusete...

Femeile isi pun toata increderea in tot felul de produse ciudate pentru frumusete si intinerire.

Ultimul produs care promite a incetini dramatic efectele imbatranirii, fara a recurge la interventii chirurgicale a fost o masca de fata, care aplicata doar zece minute pe fata, zilnic, strange pielea lasata si inlatura semnele de imbatranire.

Denumita Facewaver Exercise Mask, masca a fost creata de o companie japoneza care vine cu un set de... sincer, terifiante fotografii de campanie de publicitate. Masca este descrisa on-line ca "promite a oferi utilizatorilor sai un aspect mai tineresc si energic; este mai ieftina si poate fi folosita cu mare succes de Halloween..." afirma Japonia Trend Shop, care vinde produsul. Accesoriul elastic se muleaza pe fata si pretinde ca ajuta diferiti muschi in timp ce tu vei face tot felul de expresii faciale ciudate.

/Images/masca-fata-roz-1.jpg

Aparent, acest lucru nu numai ca imbunatateste si creste circulatia sangelui la fata, dar, de asemenea, netezeste ridurile, liniile fine si pielea lasata in doar cinci minute de utilizare zilnica.

Disponibila numai in roz, Facewaver este formata din nailon si poliuretan, iar dimensiunea se va potrivi majoritatii.

Aceasta inventie bizara se vinde la pretul de £40.58 ($61). NU exista, totusi nici un raport care sa dovedeasca ca de fapt aceasta masca functioneaza.

Totul a inceput cu aceasta masca numita Face Trainer, care reduce semnele de imbatranire prin tonifierea muschilor fetei printr-o serie de exercitii.

/Images/masca-fata-gri-1.jpg

/Images/masca-fata-gri-2.jpg

Pe langa aceasta masca amuzanta dezvoltata in Japonia mai exista si Hana Tsun, un produs de indreptat nasul, care dispune de doi "dinti" de silicon, care trebuie sa fie introdusi in nari. Acest gadget, pus in nas zilnic timp de 20 de minute, este suficient pentru a realiza profilul perfect.

/Images/Hana-Tsun1.jpg

Alte produse neobisnuite vandute, includ si produsul pentru ochi, o pereche de ochelari bizari denumiti Slack Haruka, in valoarea de 80 de lire sterline, care are ca scop combaterea pielii lasate din jurul ochilor cu tampoane vibratoare pe baterii...

/Images/masca-fata-ochi.jpg

...si un Beauty Lift High Nose pentru nas, la £ 70, care se aplica pe nas, si vibrand ajuta la impingerea nasului mai sus...Producatorii insista ca in doar trei minute de utilizare zilnica, vei observa o diferenta mare din profil.

/Images/masca-fata-nas1.jpg

Acest produs denumit Face Slimmer Exercise Mouthpiece, se muleaza pe buzele utilizatorului, care dupa cateva exercitii va avea niste buze...tuguiate fara ajutorul injectiilor.

/Images/masca-fata-buze-1.jpg

/Images/masca-fata-buze-2.jpg

/Images/masca-fata-buze-3.jpg

Si...mai exista Lift Facial At Once Toner, un gadget de plastic alb, cilindric, care este cuprins intre buzele utilizatorului si vibreaza la o frecventa inalta, rezultand tonifierea zonei.

/Images/masca-fata-gura.jpg

Interesant de citit:
Timpul ne face mai frumoase

Un rid aparut peste noapte sub privirea senina, un fir alb ratacit printre bucle jucause, cateva kilograme care mereu sunt „in plus”... De fiecare data, tragedia incepe la fel in momentul in care… ... citeste

Botox sau crema anti-imbatranire?

Oamenii v-ar putea indragi mai mult daca nu ati optat vreodata pentru o interventie chirurgicala sau o injectie pentru a arata mai tanara, ne sugereaza un nou studiu. ... citeste

Cum ne exfoliem pielea in mod natural

Produsele de exfoliere preparate in casa sunt printre cele mai bune din lume! Nu numai ca sunt toate naturale, dar exfoliantii de casa asigura o pielea moale ! … ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII